Quantcast

Lenkijoje susidūrė automobilis ir vilkikas: nukentėjo mažiausiai trys lietuviai, tarp jų – nėščioji

  • Teksto dydis:

Lenkijoje trečiadienį susidūrus dviem automobiliams ir vilkikui nukentėjo mažiausiai trys lietuviai.

Kaip trečiadienį pranešė portalas „Gazeta Pomorska“, pirminiais duomenimis, du lengvieji automobiliai ir vilkikas susidūrė valstybinės reikšmės kelyje esančiame Ščepankų kaime Lenkijoje.

Automobiliui sukant į šalutinį kelią iš paskos važiavę automobiliai „Volvo“ ir „Audi“ sulėtino greitį, tačiau už jų važiavęs vilkiko vairuotojas nepasirinko saugaus greičio ir atsitrenkė į prieš jį važiavusią „Audi“, o ji – į „Volvo“.

Iš viso į avariją pateko dešimt žmonių, tarp jų devyni lietuviai – šeši vyrai ir trys moterys.

Anot policijos, mažiausiai trys žmonės nukentėjo: galvos traumą patyręs vyras ir dvi moterys, viena iš jų nėščia. Policijos atstovė vietos žiniasklaidai teigė, kad į ligoninę pristatyti trys nukentėjusieji yra iš Lietuvos.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Kaip

Kaip portretas
primityviai "apsisviecia specai"! Jei butu 4 vairuotojai,dirbdami po 9 valandas,jie pailseti galetu tik po 36 valandu! Visi keturi. Na,jei po 4 valandas - po 16. Dirbdamas vienas - stoja miego po 13 arba po 15 valandu!

Karščių poveikis savijautai!

Karščių poveikis savijautai! portretas
Kai tokie karščiai, tolimųjų reisų vairuotojai turėtų dirbti tik po 4 val, o ne kaip dabar, tad į reisą turėtų mažiausiai 4 vairuotojai vykti. .
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių