Quantcast

Alytaus policija prašo pagalbos: gal atpažįstate šį asmenį?

  • Teksto dydis:

Alytaus policijos pareigūnai prašo gyventojų pagalbos – siekia surasti asmenį.

Alytaus apskrities pareigūnai pradėjo administracinę teiseną dėl vagystės, kai Alytuje, Topolių g. esančioje parduotuvėje, buvo pasisavinta prekių už daugiau nei 90 eurų.

Nuotraukoje matomas asmuo gali turėti tyrimui reikšmingos informacijos, susijusios su šiuo įvykiu.

Asmenis, žinančius ar atpažinusius užfiksuotą vyrą ir galinčius nurodyti jo anketinius duomenis, policija prašo informuoti Alytaus apskr. VPK Veiklos skyriaus vyriausiąjį tyrėją Vytenį Licų tel. +370 700 65731, mob. tel. +370 601 22150, el. paštu vytenis.licus@policija.lt arba skubios pagalbos tarnybų telefonu 112.



NAUJAUSI KOMENTARAI

...

... portretas
Saniokas karo pabėgėlis

Be jokio

Be jokio portretas
Įžeidimo Kauno teismus aš laikau stichine nelaime. Atrodo įrodymai, faktai yra, vis tiek išvarto kaip jiems reikia, arba pagal užsakyma. Lietuvoj teismuose teisingumo aš asmeniškai nemačiau. Manipuliacijos iki begalybės

Gal ir atpažystam

Gal ir atpažystam portretas
Bet už info dėl vagysčių su įrodymais buvome nuteisti LT teismų, galimai korupcinėj byloje, ačiū, jokių pranešimų jokių info daugiau. Ir piliečius įspėju būti budriems. Bet koks nenuteistas vagis gali jus nuteisti kaip šmeižiką. Deja, tokia realybė. Teismai daugiau nusikaltėlius gina nei dorus piliečius. Nu suprantate, kur yra asmeninės naudos. LT teismus aš laikau UABais. Ramiai teisiniai agresoriai, tai mano nuomonė!
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių