Quantcast

Panevėžio policija pradėjo tris ikiteisminius tyrimus dėl galimo smurto prieš vaikus

Panevėžio apskrities policija pranešė penktadienį pradėjusi tris ikiteisminius tyrimus dėl galimo smurto prieš vaikus.

7.31 val. buvo pranešta, kad rugsėjo mėnesį, nenustatytą dieną, Panevėžyje, 36 metų moteris sukėlė fizinį skausmą 12-kos metų mergaitei.

Ji Vaiko teisių apsaugos tarnybos iniciatyva apgyvendinta bendruomeniniuose šeimos namuose.

Nusikalstamos veikos padarymu įtariamai moteriai įteiktas šaukimas atvykti į apklausą. Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl fizinio skausmo sukėlimo.

Apie 10.10 val. gautas Panevėžio apskrities vaiko teisių apsaugos skyriaus pranešimas, kad trečiadienį, apie 16.10 val., Panevėžyje, daugiabučio namo teritorijoje, 37 metų moteris naudojo fizinį smurtą prieš trejų metų mergaitę.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl fizinio skausmo sukėlimo.

Penktadienio vakarą, apie 16.43 val., gauta Panevėžio apskrities vaiko teisių apsaugos skyriaus informacija, kad Panevėžyje, nenustatytu laiku, nenustatytoje vietoje, 30-metė moteris sukėlė fizinį skausmą 8 metų mergaitei.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl fizinio skausmo sukėlimo.

Vaiko teisių gynėjai penktadienį paprašė visuomenės pagalbos dėl galimai smurtą Panevėžyje patiriančios mergaitės.

Jie nurodė, kad socialiniuose tinkluose plinta nerimą kelianti informacija apie situaciją Panevėžyje, kai mergaitė galimai patiria smurtą nuo kartu su mama gyvenančios moters.

Penktadienio vakarą vaiko teisių gynėjai pranešė, kad jie kartu su policijos pareigūnais jau nuvyko į šeimą, kalbasi su mama ir vaiku, vertina visas aplinkybes dėl galimo smurto.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Pagal

Pagal portretas
pavadinima,tai smurtas pries vaikus - jau galimas!? Nezinojau!
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių