Quantcast

Pasienyje su Baltarusija neįleista dešimt neteisėtų migrantų

  • Teksto dydis:

Pasienyje su Baltarusija praėjusią parą apgręžta dešimt neteisėtų migrantų, penktadienį pranešė Valstybės sienos apsaugos tarnyba (VSAT).

Latvijos–Baltarusijos pasienyje jų nebuvo, tuo metų į Lenkiją trečiadienį neteisėtai bandė patekti septyniolika užsieniečių.

Šiemet VSAT į Lietuvą iš Baltarusijos neleistinose vietose neleido patekti iš viso 20 neteisėtų migrantų. Tai mažiausi skaičiai nuo migrantų antplūdžio į Lietuvą 2021 metais.

Pernai VSAT pareigūnai neleistinose vietose į Lietuvą iš Baltarusijos iš viso neįleido daugiau kaip pustrečio tūkstančio užsieniečių.

Vakarai kaltina Minsko režimą migrantų antplūdžio organizavimu.



NAUJAUSI KOMENTARAI

?

? portretas
o kiek ileista?

LIETUVA

LIETUVA portretas
Bolt pavežėjai ir maisto išvežiotojai alkaida ir hamas sugriovė Vilniaus eismą. Barbarai! Kur žiūri migracijos departamentas ir Policija. Visos pagrindinės gatvės ir senamiestis yra paralyžuotas šitų Barbarų! Važinėja be teisių, mokesčių nemoka, priekabiauja prie moterų! Tai yra mūsų tapatybės naikinimas. Tegu Valdžia imsasi veiksmų, nes Lietuva netilės, ir jokie raginimai nesustabdys Tėvo, jei žmona ar dukra nukentės!

Vanagas

Vanagas portretas
Su Vasario 16. Laikas kasti prieštankinius griovius, pirkti "Patriot", "Atacams", "Nasams" sistemas, dronus. Skubiai vyti lauk rusakalbius imigrantus, įskaitant tą bobą, kuri eilę metų sėdi mums ant sprando ir kenkia.
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių