Quantcast

Sukčiams nėra nieko švento: naudojosi mirusiojo duomenimis

  • Teksto dydis:

Šiaulių rajone nepažįstami asmenys naudojosi mirusio asmens duomenimis.

Policijos duomenimis, sausio 13 d. mirus Kuršėnuose gyvenusiam vyrui, jo sūnus, g. 1985 m., priėmė palikimą pagal antstolio sudarytą turto apyrašą.

Paaiškėjo, kad tarp 2022 m. rugpjūčio 16  d. ir 2022 m. rugsėjo 8 d. nenustatyti asmenys, pasinaudoję mirusio ir negaliojančiu Lietuvos Respublikos piliečio pasu, su UAB „Bitė Lietuva“ sudarė sutartis dėl telekomunikacijų paslaugų pirkimo ir išsimokėtinai įsigijo du telefonus.

Taip pat paaiškėjo, kad moteris, gim. 1955 m., galimai neteisėtai naudojosi mirusiojo banko sąskaita iki 2024 m. vasario 9 d.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl sukčiavimo.



NAUJAUSI KOMENTARAI

gerove ... cia pinigas dievas

gerove ...  cia pinigas dievas portretas
todel sventi nekalti avineliai sedi banke ir jiem pox kad tauta nesa sunkius abonementus, moka privalomus mokescius ir atlikineja priavoles.... pinigas pirmenybe a zmogiskumas ir visa kita pox...kaip arkledante pasake PSD yra bet jis niekaip nesusijes su gydimu... nu vsio...automobili pirkot - ekologijos mokesti registruojant imokejot - bet jis niekaip nesusijes su ekologija nes visiems giliai pox kiek kur ir kaip jus vazinesit...gerove ... nuostabus krastas aferistams
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių