Quantcast

Donata Virbilaitė į Lietuvą grįžta su 4 vyrais

Daugiau nei metus laiko iš televizijos ekranų pasitraukusi atlikėja ir TV laidų vedėja Donata Virbilaitė vardan „Eurovizijos“ grįžta į Lietuvos muzikos padangę.

Šiuo metu Turkijoje gyvenanti ir kurianti dainininkė ruošiasi dalyvauti nacionalinėje Eurovizijos atrankoje.

„Kol kas grįžtu trumpam, tačiau skambiai ir ryškiai. Subrendau pati, subrendo ir mano muzika. Ugninė mergaitė liko tik gražus prisiminimas“, - nostalgiškai kalba atlikėja.

Donata į gimtąjį kraštą grįžta ne viena, kartu su ja atvyksta ir jos gyvo garso grupė.

„Taip, atsivežu keturis profesionalius ir žavius vyrukus iš Turkijos“ - šypsosi D.Virbilaitė.

Muzikantai ir pritarianti vokalistė, lietuvaitė Indrė Launikonytė pasirodys kartu su atlikėja nacionalinės Eurovizijos scenoje.

Donatos tikslas - įnešti į Lietuvos muzikos padangę tarptautinio skambesio, parodyti Lietuvai, kaip dirba atlikėjai užsienyje, pasidalinti intensyviai dirbant įgyta patirtimi užsienio scenoje.

„Jau keletą metų koncertuoju užsienio scenose - taip atsidūriau ir Turkijoje. Prie mūsų projekto jungiasi vis daugiau žmonių, palaikome ryšius su žinomais pasaulio prodiuseriais, kompozitoriais ir atlikejais, tad tai, kas yra dabar – tik pati, didelio projekto pradžia!“ - žada D.Virbilaitė, Turkijos sostinėje dirbanti su populiarius vietinius atlikėjus kuruojančia prodiuserine kompanija.


Šiame straipsnyje: Donata Virbilaitė

NAUJAUSI KOMENTARAI

Donata

Donata portretas
net su keturiais turkiukais, jokių šansų.

ne turkas

ne turkas portretas
na bus matyt... sekmės aišku...
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių