Quantcast

E. Sašenko ruošiasi antram karantinui: išleidžia pikantiškų istorijų vaizdo ciklą

  • Teksto dydis:

„Gyvenime esu pati didžiausia optimistė, tačiau jaučiu, kad greitai mūsų, atlikėjų, veikla ir vėl bus prispausta“, – nerimauja daininkė Evelina Sašenko. O kol pasaulis stos į senąsias vėžes, sėdėti rankų sudėjusi ji nekėtina.

Šiandien Evelina išleidžia pirmąjį vaizdo įrašą, kuriame kalba apie meilę, muziką ir ypatingas moteris. Jos bus septynios – Marlene Dietrich, Marilyn Monroe, Edith Piaf, Dalida, Ella Fitzgerald, lenkų daininkė Hanka Ordonowna, bei nesenai mus palikusi Lietuvos estrados legenda Nelly Paltinienė.

Kai visas pasaulis sustojo, E. Sašenko sako apsidžiaugusi dėl priverstinio poilsio: „Gyvenime nebuvo, kad du mėnesius nedainuočiau, net neįsivaizdavau, kad taip gali būti. Tačiau mes nepratę taip nieko neveikti, po dviejų mėnesių karantino man pradėjo važiuoti stogas. Taip išsiilgau ėjimo į sceną, bendravimo su žiūrovais... Dainavimas namuose ar prieš save pasistačius telefoną to niekada neatstos“. 

Idėja pasakoti istorijas apie savo mėgstamas žymias moteris E. Sašenko kilo jau seniau – atlikdama jų kūrinius koncertuose daininkė su klausytojais pasidalindavo ir detalėmis iš žvaigždžių gyvenimo. „Man visada buvo įdomi ne tik jų muzika, bet ir biografija, asmeninio gyvenimo peripetijos, meilės istorijos – jos patikdavo ir į koncertą susirinkusiems klausytojams“, – pasakoja ji ir žada, kad tai nebus sausi faktai, kuriuos lengvai galima rasti internete. E. Sašenko sako surinkusi pačias įdomiausias istorijas, apie kurias ne taip dažnai rašoma ir kalbama: „Pasakoju tai, kas įdomu man ir kiekvienai moteriai – apie rūbus, vyrus ir moterų paslaptis“.

Ar žinojote, kad visame pasaulyje garsi prancūzė dainininkė Edith Piaf buvo meilės trokštanti moteris, kuriai visada reikėdavo vyrų? Ji yra pasakiusi, kad jei kas nors surašytų į vieną vietą visus jos meilužius, išeitų nebloga telefonų knyga. O štai vokietei aktorei ir daininkei M. Dietrich be galo rūpėjo mada – ji turėjo baltus, žeme besivelkančius gulbės kailinius, kurie buvo pagaminti iš dviejų tūkstančių gulbės plunksnų!

E. Sašenko savo video ciklą ir pradės nuo M. Dietrich. „Manau, kad su Marlene esame panašaus mąstymo moterys. Nors artimiausia jaučiuosi su Edith Piaf – netgi pagal mūsų kuriamų tekstų ilgumą. Visos moterys, apie kurias šneku, mane įkvėpia“, – sako daininkė.

Vaizdo įrašai pasirodys kiekvieną trečiadienį E. Sašenko „Youtube“ platformos kanale.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių