Quantcast

Popiežius Pranciškus viešumoje pasirodė sėdėdamas neįgaliojo vežimėlyje

Kelio skausmu jau kurį laiką besiskundžiantis popiežius Pranciškus ketvirtadienį pirmą kartą viešumoje pasirodė sėdėdamas neįgaliojo vežimėlyje.

85-erių pontifikas buvo vežimėliu įvežtas į Pauliaus VI audiencijų salę Vatikane, kur vyko jo susitikimas su vienuolėmis, pranešė ten buvęs naujienų agentūros AFP korespondentas. Tai buvo pirmas kartas, kai Šventasis tėvas su vežimėliu buvo pastebėtas žiniasklaidos atstovams atvirame renginyje.

Popiežius Pranciškus prieš tai kelis mėnesius skundėsi dešiniojo kelio skausmu ir dėl to jam teko atšaukti kelis renginius. Pastarosiomis dienomis jam tapo sunku vaikščioti. Trečiadienį per kassavaitinę audienciją popiežiui atsistoti iš kėdės padėjo asistentas. Vatikanas oficialiai neskelbia, kokia yra pontifiko diagnozė, tačiau manoma, kad jis serga lėtiniu artritu.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

eik transporantų paišyt

eik transporantų paišyt portretas
penktakoloniniam maršui,silpnaproti "klebone"...

Klebonas \\\\\.../////

Klebonas  \\\\\...///// portretas
Kaip ten bebūtų,bet Popiežius teisingai įvertino lianzborgų gaujos hav hav hav.

Dievas yra.

Dievas yra. portretas
Ir kalba Popiežiaus lūpomis. Atsipeikėkit, įjunkit sveiką mastymą išsivaduokit iš peršamų svetimų teiginių ir pamatysit kad Jis teisus. Kad ir labai nenorit pripažinti bet rusai buvo nuolat provokuojami,žeminami, įžeidinėjami, apie jų politiką buvo nuolat meluojama..JŲ NIEKAS NEGIRDĖJO IR NESISTENGĖ IŠGIRSTI. Argi galima snaudžiantį lokį tampyt už ūsų ir tikėtis kad nieko tau nebus? Kaip ir laukti, kad bus geriau nuo šito nešvaraus žaidimo, ar kad mūsų tas nepalies kai valdantieji lyg išprotėję šunys loja ant kiekvieno kampo ir šaukia karą pas save... ,,Pasėsi Vėją - nupjausi Audrą". Šventasis Tėvas teisus kaip visada.
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių