Quantcast

„Eurovizija“ – su nesklandumų prieskoniu: 2023-ųjų Norvegijos atstovė atsisakė skelbti balus

  • Teksto dydis:

Šį vakarą Malmėje įvyksiantis „Eurovizijos“ finalas – kupinas netikėtų posūkių. Norvegijai šiame dainų konkurse pernai atstovavusi Alessandra Mele atsisakė pristatyti šalies balus.

Vaizdo įraše, pasidalytame instagrame, dainininkė paaiškino, kodėl priėmė tokį sprendimą.

„Šiąnakt, per „Eurovizijos“ finalą, turėjau išdalyti Norvegijos balus. Esu dėkinga, kad man buvo suteikta galimybė tai padaryti, bet nusprendžiau pasitraukti.

„United By Music – „Eurovizijos“ šūkis yra priežastis, dėl kurios muzikuoju. Suvienyti žmones, suburti juos. Tačiau dabar šie žodžiai – tušti. Vyksta genocidas ir aš prašau jūsų visų atmerkti akis, atverti širdį. Tegul meilė veda jus į tiesą. Ji yra priešais jus. Laisvė Palestinai“, – kalbėjo A. Mele.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alessandra (@alessandram02)

 

Atlikėja su daina „Queen of Kings“ Norvegijai 2023 metais iškovojo penktąją vietą. 

Primename, kad šeštadienį būta ir kitų akibrokštų – po incidento iš „Eurovizijos“ finalo diskvalifikuotas Nyderlandų atstovas, o Airijos „ragana“ save vadinanti Bambie Thug dėl neaiškios situacijos užkulisiuose nepasirodė generalinėje repeticijoje.



NAUJAUSI KOMENTARAI

anonymui

anonymui portretas
aurovizija seniai verta rašyti su p vietoj v. lygiai seniai o gal visada buvo tik šau. Nebent galite nurodyti kokį kitą konkursą kur teisėjauja žiūrovai. O jei komisija - tai nematoma. Ir kur būtų įmanomas toks vertinimas - dalyviui A vienas vienas komisininkas davė 12, kitas 1 balą o trečias iš vis nė vieno. Tai tokią komisiją migom komisuotų.

Anonimas

Anonimas portretas
Kuo toliau, tuo gražiau! Eurovizija tampa ...........šou!!! Lakstyti po sceną nuogu užpakaliu??? Kyla klausimas? Kur ritasi pasaulis? Jau daug metų stebiu šį renginį, bet tokių nesąmonių dar nebuvo! GĖDA !!!

Jons

Jons portretas
Tiesiog stebina pseudo liberalių pažiūrų eiropinės išgamos, kartais norisi tokiems palinkėti atsidurti teroristų rankose, tada pasikeistų požiūris. Kai muslimai išmoks prisitaikyti prie eurovertybių ir šalių kuriuose gyvena vertybių, tada bus galima svarstyti dialogo galimybę. Dabar viskas vyksta tinkama linkme.
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių