Quantcast

I. Zasimauskaitė po pašaipių komentarų dėl stiliaus M. A. M. A apdovanojimuose: skaudu

  • Teksto dydis:

Vakar ant M.A.M.A muzikos apdovanojimų raudonojo kilimo pirmą kartą po gimdymo pasirodė dainininkė Ieva Zasimauskaitė. Netrukus  atlikėja socialiniuose tinkluose sulaukė pašaipių moterų komentarų dėl savo įvaizdžio.

I. Zasimauskaitei M.A.M.A apdovanojimai buvo pirmas didelis renginys, kuriame ji apsilankė po dukros gimimo. Atlikėja ant raudonojo kilimo fotografams pozavo vilkėdama rožinės spalvos, blizgaus audinio suknele. Tačiau penktadienio vakarą moters įvaizdis socialiniuose tinkluose sulaukė pašaipių moterų komentarų. Moterys aptarinėjo I. Zasimauskaitės krūtinę ir tvirtino, kad M.A.M.A apdovanojimuose su tokiu stiliumi jai – ne vieta.

Reaguodama į tai I. Zasimauskaitė socialiniuose tinkluose paliko jautrų įrašą.

„Tiesiog negaliu priprasti prie šito pasaulio žiaurumo ir man skauda. Žinokit, tokiomis akimirkomis aš iškart galvoju ne tik apie save, bet ir apie kitas moteris, mergaites, merginas.

Pasidaro taip aišku, kodėl Lietuva pirmose vietose savižudybių skaičiuje, pogimdyvinėje depresijoje, kodėl Vasaros gatvėje eilės patekti pas specialistus, bulimija, anoreksija ir taip toliau.

Ir baisiausia, kad kitos moterys visiškai nebejaučia ribos, ką, kada ir, svarbiausia, kaip pasakyti“, – rašė atlikėja.

„Toks jausmas, kad po tokių renginių nuotraukomis žmonės tik ir laukia „prasinešti” ir išlieti susikaupusią vidinę tuštumą ir pyktį ir tai irgi yra problema, kaip mes iki tokio žmogaus užaugam?

Komentuoti moters kūną yra be galo neetiška ir apskritai traumuoja. Negerai. Negalima. Todėl mes pradėjom maskuoti savo „trūkumus” operacijomis, dietomis ir nebeleidžiame sau tiesiog būti ir vietoj to, kad būti laimingu ir džiaugtis, mes praleidžiame tiek daug laiko kritikuodamos save, nes kažkas kala į galvą, kokie tie grožio standartai, kaip gerai ir kaip negerai.

Nukarusi krūtinė, baisi, papai pažastyse. Moterys.  Tikrai norėčiau palinkėti jums laimės, bet tiesiog palinkėsiu, kad jus kas nors apkabintų ir mylėtų ir vertintų jus ne už papus.

O mano krūtinė man irgi šiuo metu nėra gražiausios formos, bet ji maitina mano dukrą, atlieka svarbiausią darbą ir dėl to aš esu dėkinga sau, kad nepasiduodu ir esu ten, kur esu, tokia kokia esu, su tokiom vertybėm, kokios man yra gražiausios ir atneša man vidinę laimę, ramybę ir svarbiausia pilnatvę“, – teigė I. Zasimauskaitė.

Savo įrašą Ieva baigė taip: „Visas moteris apkabinu. Aš šiandien džiaugiausi, kiek gražių žmonių aplink… Kartu ir nesupratau, kur tas pasaulis keliauja. Ir svarbiausia, tokios dienos man primena, kodėl prieš 10 metų aš pradėjau ieškoti alternatyvos ir, ačiū Dievui, ją radau”.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Ne ji viena

Ne ji viena portretas
Ten buvo ir daugiau gal dar didesniu”baidykliu”.Tokius zmones sode pastato kai vysnios noksta. Kad varnenai vysniu nenulestu.

keista..

keista.. portretas
visas asmenines problemas žmonės kelia į internetą..

jo

jo  portretas
Mazochistė.
VISI KOMENTARAI 150

Galerijos

Daugiau straipsnių