Quantcast

Kremliuje koncertavęs atlikėjas Pupo nepasirodys Šiaulių arenoje

  • Teksto dydis:

Kremliuje prieš kelias dienas koncertavęs Enzo Ghinazzi-Pupo (Encas Ginacis Pupo) trijų grupių koncerte Šiauliuose bus pakeistas kitu atlikėju, pranešė Šiaulių arenos direktorius Renatas Načajus.

„Ką tik gavome patikinimą iš renginių organizatoriaus „Legacy Inn“, kad Kremliuje prieš kelias dienas koncertavęs Enzo Ghinazzi-Pupo bendrame trijų grupių koncerte Šiauliuose bus pakeistas kitu atlikėju“, – nurodė R. Načajus.

„Nuoširdžiai džiaugiamės ir sveikiname „Legacy Inn“ sprendimą uždaryti vartus į Lietuvą prorusiškiems veikėjams“, – pridūrė jis.

Pasak Šiaulių arenos direktoriaus, vietoje „abejotinos reputacijos“ Pupo Šiauliuose pasirodys kitas atlikėjas, su kuriuo šiuo metu vyksta derybos. Kaip planuota, koncerte pasirodys austrai „Joy“ ir italai „Gazebo“.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

!=]

!=] portretas
Greitai nebus kam koncertuoti Lietuvoje?=] Rusijoje daugiau žiūrovų ir šaip didesnė publika?=]

kaip

kaip portretas
reikia savęs negerbti ir mokėti pinigus už bilietus į tokių nukaršusių "žvaigždžių" koncertus. Negi jūs galvojate, kad vis tie pupo, toto, sabrinos, joy, savage ir kiti čia vežami dar sugebėtų sudainuoti gyvai kokią dainą? Jus apgaudinėja visi - organizatoriai, bilietų pardavėjai, tie patys dainorėliai, o jūs stovit išsišiepę iki ausų ir įsivaizduojarte esantys tikram koncerte. Net ant dešros gamintojai įpareigoti rašyti kiek konservantų ir kitokio š... prideda į savo dešras, gal laikas pagaliau būtų irgi aiškiai informuoti bilietų pirkėjus, kada koncertas vyks gyvai, o kada iš fonogramos?

scenarijus

scenarijus portretas
kaip miestas pavirto kaimu ........ ne savo noru
VISI KOMENTARAI 15

Galerijos

Daugiau straipsnių