Quantcast

L. Kybartienė apie savo neblėstančio grožio paslaptį: darau viską

Žvaigždės, įžymybės, garsenybės, publikos dievaičiai arba tiesiog populiarūs žmonės – į juos norisi žiūrėti, jų klausytis ir net smalsu apkalbėti. Tačiau ko reikia, kad išgarsėtum, taptum gerbiamas bei geidžiamas ir kad populiarumas neišblėstų akimirksniu?

„Mano laikais pasakoti apie savo asmeninį gyvenimą ir dar apie skyrybas buvo neįmanoma, tai būtų karjeros pabaiga“, – laidoje „Bučiuoju. Rūta“ pasakos legendinė televizijos diktorė, TV1 kanalų sveikinimų koncerto autorė ir vedėja Laima Kybartienė. Ji televizijos eteryje dirba jau 38 metus, o jos populiarumas neišblėso.

L. Kybartienė neslepia, kad dabar laisvai galėtų būti influencere, mat gauna gausybę pasiūlymų reklamuoti kremus, šampūnus ir kitą kosmetiką. „Siūlo gana gerus pinigus, bet aš atsisakau, nes jaučiu atsakomybę. Kas, jei vienas kremas tiks man, o kitai sukels alergiją?“ Paklausta, ką daro, kad išsaugotų savo išvaizdą, Laima atvira: „Darau viską.“

Šių laikų socialinių tinklų žvaigždė Paulius Mikolaitis arba Paul de Miko išpopuliarėjo savo humoristiniais vaizdo įrašais ir tuo, kad aktyviai reiškia savo politines pažiūras bei kaip pats sako – kovoja su vadinamaisiais vatnikais. Per 130 tūkstančių sekėjų instagrame turintis tinklaraštininkas priduria, kad šiais laikais populiarūs žmonės ne tik pasakoja apie savo asmeninį gyvenimą, bet iš to ir uždirba.

Tiesa, Pauliui jo aktyvumas socialiniuose tinkluose kartą atsirūgo, kai dabar kalėjime sėdintis Antanas Kandrotas-Celofanas norėdamas kerštauti galimai pasiūlė 500 eurų tam, kuris sumuš Paul de Miko merginą. „Tada buvo nerimo, lydėdavau draugę į darbą ir iš darbo, sakiau jai vienai niekur nevaikščioti. Tiesa, policija ikiteisminio tyrimo taip ir nepradėjo“, – pasakos Paul de Miko.

Tinklaraštininkas iš kitų nuomonės formuotojų išsiskiria tuo, kad savo kūriniuose niekada nesikeikia ir niekada neleistų sau rodytis išgėręs ar rūkantis. „Jaučiu atsakomybę, nes mane seka ir daug jaunų žmonių“, – sako Paul De Miko.

200 tūkstančių sekėjų instagrame turintis žurnalistas ir keliautojas Orijus Gasanovas nemėgsta būti vadinamas influenceriu. „Tas žodis turi labai neigiamą reikšmę Lietuvoje. Gal dėl to, kad keletas merginų pasidemonstravo ir pasigyrė, kad labai daug uždirba, todėl publikai atrodo, kad influenceris tai kažkoks ekshibicionistas, kuriam iš dangaus byra pinigai“, – sako Orijus. Jis veda kelionių laidą, tačiau tikina, kad iš to neuždirba, o gal net dirba „į minusą“: „Viską išleidžiu kelionėms, iš manęs prastas verslininkas. Dirbu per 4–5 darbus, bet labai myliu tai, ką darau.“

Su tokiomis scenos žvaigždėmis kaip Jessica Shy ir naujuoju Lietuvos atstovu „Eurovizijoje“ Silvester Belt dirbantis didžėjus Jonas Nainys sako, kad norint išpopuliarėti reikia puokštės savybių: kūrybiškumo, komunikacijos įgūdžių ir, žinoma, atkaklaus darbo ir drąsos. „Štai Jessica Shy man parašė žinutę instagrame dar 2018 metais. Ji sakė, kad mes esam jos paskutinė viltis ir jeigu jai nepavyks prasimušti, ji grįš į Londoną dirbti padavėjos darbo. Ji atsiuntė kelias savo dainas ir tai buvo kažkas tokio“, – pasakos Jonas Nainys.

Žiūrovai taip pat galės išvysti įspūdingo grupės „Mokinukės“ koncerto Kauno „Žalgirio“ arenoje užkulisius. Nuo grupės susikūrimo praėjo jau 20 metų, tačiau į koncertą susirinkusi publika mintinai žinojo visų savo dievaičių dainų žodžius. Irūna Puzaraitė-Čepononienė ir Simona Nainė, paklaustos, kaip joms pavyko išpopuliarėti ir likti žinomomis net tada, kai grupė nutraukė savo veiklą, sako: „Mes tiesiog labai norėjome. Svarbiausia darbas, darbas, darbas. Be to, reikia atrasti savo stipriąją savybę, savo aš ir nenorėti kopijuoti „Mokinukių“, Natalijos Bunkės ar kitų įžymybių.“

Visa laida apie populiarumą ir jo kainą – šį ketvirtadienio vakarą, 20 val., LNK laidoje „Bučiuoju. Rūta“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Konstatuotina

Konstatuotina portretas
Lietuva niekada nestokojo gražuolių.

Jonui

Jonui portretas
visais laikais taip buvo, yra ir bus. Vien pažiūrejus į Siparės karjerą viskas aiškiai matosi. Užsimanė vesti Kaukių projektą, tuoj ir veda. Ir stovi šalia Rūtos Mikelkevičiūtes, LNK senbuvės, kaip lygi.

Marius

Marius  portretas
Eitu ta pencinyke anuku supt, grozis mat.
VISI KOMENTARAI 10

Galerijos

Daugiau straipsnių