Quantcast

L. Rimgailė: tik linkėdama Tadui gero siūliau, kad jis rinktųsi ne mane

  • Teksto dydis:

Jau šį sekmadienį žiūrimiausio Lietuvos projekto „Žvaigždžių duetai“ žiūrovai scenoje išvys dar daugiau garsiausių šalies atlikėjų – pildydami laidos temą „Svečiai“, projekto dalyviai pasirodymus kūrė kartu su savo pačių pasirinktu svečiu arba viešnia.

Ypač nuotaikingai vakarą pradėjo Tadas Rimgaila ir Samanta Tina – kartu su paslaptinga savo viešnia visi trys pasirodė vilkėdami stilizuotus vyriškus smokingus ir pasislėpę po juodais moteriškais perukais. Tik dainos pabaigoje paaiškėjo, kad trečioji atlikėja buvo Tado žmona Liucina Rimgailė. Pasirodymas grandioziniame LNK projekte tapo jos debiutu scenoje.

„Iki šios dainos niekada nesu net girdėjusi savo balso iš šono“, – vos nužengusi nuo scenos pripažino Liucina, tačiau komisijos narys Stano suskubo ją pagirti už puikų dainavimą. Nors scenoje Liucina atrodė ypač užtikrintai, moteris pripažino, kad dėl tokio sprendimo kiek nerimavo. „Niekada nesu nei dainavusi, nei lavinusi savo balso, todėl vien tik linkėdama gero Tadui ir Samantai norėjau, kad jie pasiimtų ką nors stipresnio už mane. Bet galiausiai man žiauriai patiko!” – nusijuokė ji.

Liucina pripažino, kad dirbdamas scenoje Tadas būna ypač reiklus, tačiau su ja jis buvo kantrus. O kaip jai sekėsi sutarti su dažnai šalta laikoma Samanta Tina? „Labai gerai! Ji žiauriai faina, sutampa ir mūsų nuomonės, ir skoniai, jau net ir turim tokių pačių rūbų, todėl viskas super. Ji – iš tų žmonių, kurie moka pasijuokti ir iš kitų, bet ir iš savęs, – linksmai kalbėjo L. Rimgailė. – Šiame projekte Tadas įveikė tikrai nemažai iššūkių, daug išmoko. Todėl jei jis ir patirdavo kokių nuotaikų kaitų besiruošdamas ar pradėdavo galvoti, kad jam nepavyks, labai gerai, kad šalia būdavo tokia stipri moteris. Samanta gali puikiai nuraminti, nes tai yra žmogus, kuris gerai žino, ką daro“.

Nors didžioji komisijos dalis trijulės pasirodymą ir gyrė, tačiau aukščiausių balų jiems neskyrė, o Giedrius Drukteinis neslėpė, kad sužavėtas nebuvo. „Nepasakyčiau, kad tie vertinimai buvo labai argumentuoti... Tado požiūris toks, kad dirbti reikia gerai nepaisant nieko, kad ir kokie įvertinimai būtų. Plika akimi matosi, kas yra vertinama geriau, t.y., visokios tralialiūškos ir panašiai, bet tai nereiškia, kad reikia pakeisti savo skonį, įsitikinimus, stilių, ir daryti tai, kas tiesiog būtų labiau perkama. Tai yra savęs išdavimas“, – kalbėjo Liucina. O k apie trijulės pasirodymą pasakė G. Drukteinis? Žiūrėkite jau šį sekmadienį per LNK.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių