Quantcast

E. Dragūno bėdos nesibaigia: į teismą jį padavė moteris, kuri sako auginanti jo 9-erių metų vaiką

  • Teksto dydis:

Atlikėją Egidijų Dragūną lydi dar vienas skandalas. Po devynerių metų tylos moteris pareiškė auginanti žinomo vyro sūnų ir dabar bandys prisiteisti už vaiko išlaikymą. Ieškinys jau pasiekė teismą, informuoja LNK.

LNK žurnalistės kalbintas E. Dragūnas buvo nustebęs, bet tėvystės neneigė ir sakė, kad mokės.

„Aš galiu patvirtinti tik tiek, kad Vilniaus miesto apylinkės teisme yra iškelta civilinė byla, kurioje atsakovas – Egidijus Dragūnas. Dėl išlaikymo priteisimo daugiau nieko komentuoti negaliu“, – teigė teismo atstovė.

Ieškinys dėl išlaikymo nepilnamečiui vaikui teismą pasiekė rugpjūčio 27 dieną. Atlikėjui E. Dragūnui tai – staigmena. „Pirmą kartą girdžiu“, – tarstelėjo žinomas vyras.

Patikimi LNK šaltiniai teigė, kad byla susijusi su galimai nesantuokiniu E. Dragūno vaiku. Šaltinių duomenimis, kalbama apie devynerių metų sūnų.

„Nelabai kažką žinau, bet draugas sakė, kad turėčiau sveikintis su kiekvienu vaiku, nes gali būti mano“, – juokavo E. Dragūnas.

Nelabai kažką žinau, bet draugas sakė, kad turėčiau sveikintis su kiekvienu vaiku, nes gali būti mano.

Šaltinių teigimu, vaiko išlaikymui finansinės paramos iš atlikėjo prašyta anksčiau, tačiau nesulaukta.

„Moteris teigia, kad turi devynerių metų sūnų ir sako, kad jūs esate tėvas ir dabar bandys prisiteisti dėl jo išlaikymo“, – E. Dragūnui sakė LNK žurnalistė.

„Šaunu“, – tarstelėjo atlikėjas.

Paklaustas, kaip vertina šią situaciją, žinomas vyras nedaugžodžiavo: „Nežinau, pirmą kartą girdžiu, nustebęs esu“.

Kodėl į teismą kreiptasi tik dabar, po devynerių metų, ir koks prašomos sumos dydis – kol kas viešai neatskleidžiama.

„Komentuoti šiuo metu negaliu. Mano atstovaujamoji pageidauja, kad tai nebūtų viešinama, nes pakankamai jautri situacija“, – kalbėjo advokatė Marina Gušauskienė.

Aš visada mokėti pasiruošęs, aš gi vyras.

„Dėl išlaikymo priteisimo nepilnamečiui vaikui yra prašoma tuo ieškiniu priteisti išlaikymo įsiskolinimą ir taip pat išlaikymą, mokamą kas mėnesį. Šiuo metu yra priimtas ieškinys ir atsakovo nustatytas dvidešimties dienų terminas pateikti atsiliepimą į ieškinį“, – situaciją komentavo Vilniaus miesto apylinkės teismo atstovė Gintarė Vosyliūtė.

Dėl paties kreipimosi į teismą E. Dragūnas nustebęs, tačiau klausimas apie dar vieną vaiką atlikėjui, panašu, nuostabos nekelia.

„O gali būti tiesa, kad jūs esate čia tėvas?“ – atlikėjo klausė žurnalistė.

„Gali, kodėl ne“, – teigė E. Dragūnas.

„Kaip jūs dabar pasiruošęs būsite – mokėti ar ne?“ – teiravosi žurnalistė.

„Aš visada mokėti pasiruošęs, aš gi vyras“, – teigė atlikėjas.

Kokia situacija dėl tėvystės įrodymo, ar bus atliekami DNR tyrimai? „Bylos medžiagos negaliu kol kas atskleisti“, – sakė advokatė M. Gušauskienė.

Panašiose bylose patirties turintis advokatas Karolis Rugys sako – prisiteisti norimą sumą ne taip ir lengva. „Vaiko išlaikymo dydžio galima reikalauti už maksimalų trejų metų laikotarpį. Reikia kiekvieną eurą, centą įrodyti. Tai ne visą laiką yra paprasta, ne visada yra kaupiami čekiai už visas sumas“, – teigė advokatas.

Reikalaujamai sumai lubos nenustatytos, vadinasi, nepriklausomai, žvaigždė ar ne, galima prašyti tūkstantinės sumos. Tačiau, anot advokato, bendra praktika tokia – teismai aukso kalnų įprastai nepriteisia.

 

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Ji

Ji portretas
Kas ten zino.kaip buvo bet moteris teisi .bys proga pabendraut selui su savo vaiku matyt kaip vaikas auga mokint ji kaip tevas visko.manau dnr irodys.

Anonimas

Anonimas portretas
Kada valgė žąsį o po kiek metų pradėjo girsėti . Čia reikėtų apriboti tuos išieškojimus po tiek metų .

To Vika

To Vika portretas
Jeigu Tu neisgali auginti vaiko Tai is tables hi reikia atimti ir atiduoti baldzios globai ,o jeigu nori uzdirbti ir pasinaudoti vaiko pinigais Tai jeigu tevas irodytas Tai pinigais Tu taip ar taip negausi jie but pervesti I vaiko saskaita kol taps pilnametis o tokiom barakudom kurios kisa savo pize o po to reikalauja privaloma susimometi didele sumele baudos DNR parodo ir plius ir minus
VISI KOMENTARAI 12

Galerijos

Daugiau straipsnių