Quantcast

Nyderlandai nutraukė tylą dėl J. Kleino diskvalifikavimo: šitaip baigtis neturėjo

  • Teksto dydis:

Oficialiame Nyderlandų atrankos į „Euroviziją“ instagramo puslapyje šeštadienį atskleista, kodėl šios šalies atstovas Joostas Kleinas buvo diskvalifikuotas iš dainų konkurso Malmėje finalo.

Kaip teigiama, po pasirodymo antrajame pusfinalyje ketvirtadienį įvyko incidentas esą dėl to, kad buvo sulaužyti susitarimai. J. Kleinas, nulipęs nuo scenos, skubėjo į žaliąjį „Eurovizijos“ kambarį ir tuomet buvo nufilmuotas prieš savo valią.

„Tuo metu J. Kleinas ne kartą nurodė, kad nenori būti filmuojamas. Tačiau to nebuvo paisoma. Todėl J. Kleinas grėsmingai pajudėjo link kameros, bet nelietė prie jos stovėjusios moters“, – dėstoma socialiniame tinkle.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Eurovisie Songfestival (@songfestival.avrotros)

 

Dėl šio incidento Europos transliuotojų sąjunga (EBU) ir pareigūnai pradėjo tyrimą. Nors Nyderlandų atstovo komanda tikino siūlę sprendimų susiklosčiusiai situacijai spręsti, tačiau į juos nebuvo atsižvelgta. EBU nusprendė J. Kleiną diskvalifikuoti iš „Eurovizijos“ finalo.

„Mes pasisakome už geras manieras, tačiau, mūsų nuomone, įsakymas nušalinti nėra proporcingas šiam incidentui. Esame nusivylę ir nusiminę dėl milijonų gerbėjų, kurie taip laukė pasirodymo šį vakarą. Šitaip baigtis neturėjo“, – rašoma instagrame.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
koks cia konkursas iskrypeliu suvaziavimas kaip apsirenge ar visai nusirenge kaip zemo lygio cirke ir viskas su politiniu prieskoniu --o kur geros dainos --ju nera visai

Tam aišku

Tam aišku portretas
Ant Rusų loti galima ant žydų už palėstiniečių genocidą ir žudimą draudžiama. Juk dėdė semas leido palėstiniečiys žudyti.

Aisku,

Aisku, portretas
kad ne! Reikejo neloti pries zyduke ir butu nekile konfliktu!
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių