Quantcast

Perkopusioms penkiasdešimtmetį – D. Ibelhauptaitės patarimas

  • Teksto dydis:

„Svarbiausias dalykas, kurį turiu pasakyti visoms fantastiškoms Lietuvos moterims, esančioms penkiasdešimt plius, jeigu jums kas nors sako, kad jūsų jaunystė praėjo, tai netikėkite ir sakykite kaip Dalia Ibelhauptaitė: „F*ck off!“. Nes iš tiesų tokių metų jūs jau esate savyje prikaupusios didžiausią patirtį, pasitikėjimo, jėgos, meilės aplinkai ir kitiems ir jūs turite visa tai investuoti į žmones, o ne užsidaryti...“ – rėš Lietuvos ir Didžiosios Britanijos režisierė Dalia Ibelhauptaitė.

Moteriai 56-eri, tačiau, nepaisant visų pasiekimų, ji net neketina sustoti, kopia į naujas viršūnes. Praėjusiais metais kartu su sutuoktiniu, garsiu aktoriumi ir kino režisieriumi Dexteriu Fletcheriu Dalia pristatė 150 milijonų dolerių kainavusį filmą, kuriame ne viena Holivudo žvaigždė.

„Mes galvojame, kad esame geriausi, mes galvojame, kad visas pasaulis mūsų labai nori, ir kad tai, ką mes turime, tai visi tuoj pat nugrius iš laimės, ir mes būsime praktiškai kaip sekantis Jėzaus atėjimas. Taip nėra.

Visas LNK reportažas – vaizdo įraše:

 

 

Tu turi žinoti, kad negalėsi klysti, nes tame mastelyje, į kurį aš atėjau, klaidų negali būti ir antro pakartojimo nėra. Ir tai nėra nepasitikėjimas, tai, atvirkščiai, yra labai didelis tikėjimas savimi ir realistiškas savo jėgų įvertinimas“, – pasakos Dalia.

Kodėl dirbti kino filmų prodiusere ji sutiko tik dabar, nors tokio pasiūlymo sulaukė ne kartą? Ir kodėl Dalia sako, kad atsidūrus Holivude klysti negalima? Gyvenimo būdo laidoje „Nuo... Iki...“ – jau šį pirmadienio vakarą, 20 val., tik per LNK.

 

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Jankelis Telega

Jankelis Telega portretas
Kad ji pati atrodo kaip senutė. Nieko negirdėjau apie jos kūrybą, išskyrus pora klaikių ne tai spektaklių su Statkevičiaus pasiūtais aprėdais iš celofano. Dar kai kada užsideda ant nosies didžiulius alinius, tai matyt ir yra visa jos "kūryba".

kas kad pataria

kas  kad pataria portretas
Apsirengiau jaunatviškai...bet vis vien močiute pavadino...

Pil.

Pil. portretas
Malonu girdėti, kad palaiko ir pamokina Lietuvos vyresnes moterys.Vyresnes jau bijo Lietuvoje jaunatviškai rengtis ir šypsotis,sakys durna senė.Ačiuū Jums Dalyte.
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių