Quantcast

Po atšaukto koncerto pasisakė ir pati dainininkė LP

  • Teksto dydis:

Praėjus parai po to, kai Kauno „Žalgirio“ arena paskelbė, kad  LP  koncertas atšaukiamas, instagrame į savo sekėjus kreipėsi ir pati dainininkė. Vaizdo įraše ji tikino, kad dėl savo poelgio labai gailisi.

„Sveiki visi. Noriu atsiprašyti savo draugų ir gerbėjų iš Ukrainos, kurie teisėtai įsižeidė ir buvo įskaudinti dėl mano neapdairaus įrašo, kur dėkojau Rusijos gerbėjams už džemperį, kurį jie man pagamino su mano logotipu ir Rusijos vėliava.

Aš nuoširdžiai gailiuosi, kad buvau tokia nejautri tokiu metu. Tai buvo didelė klaida. Labai atsiprašau. Noriu pabrėžti, kad myliu ir palaikau Ukrainą ir visada palaikysiu“, – socialiniame tinkle kalbėjo LP.

Instagramo stop kadras. 

Primename, kad LP socialiniuose tinkluose vėlų pirmadienio vakarą pasidalijo vaizdo įrašais, kuriuose ji matoma pasipuošusi džemperiu su Rusijos vėliavos spalvomis papuoštu laivu ir užrašu „LP Russia Official“. Atlikėja džiaugėsi Rusijoje turinti didelį gerbėjų būrį, tad šis džemperis – jų dovana.

Viename atlikėjos pasidalintame vaizdo įraše matyti ir prie dovanos gautas atvirukas.

„Tai džemperis, kurį užsakiau tau kaip mūsų gerbėjų klubo dovaną už 2020 metų turą, kuris niekada neįvyko. Kas galėjo pagalvoti... Gyvenimas jau nebėra toks pats, bet, laimei, meilė gyvuoja ilgiau. Šis džemperis negali gulėti sandėlyje amžinai. Manau, kad jau atėjo laikas tau jį turėti. Tegul jis apsupa tave šiluma, leidžia tau jaustis jaukiai, ypač, kai oras prastas“, – rašoma atviruke, kurį pasirašė gerbėja Olga.

Į akis krenta atviruko pasirašymo data – vasario 24-ąją, kai buvo minimos antrosios Rusijos įsiveržimo į Ukrainą metines.

Pirmadienį dainininkė pasidalijo nauju vaizdo įrašu iš Kopenhagos, kuriame pasakojo, jog myli gerbėjus visame pasaulyje, tad nekantrauja surengti pasirodymą Baltijos šalyse. Ankstesnius vaizdo įrašus ir nuotraukas, kuriose džiaugiasi gerbėjų iš Rusijos dovana, dainininkė iš socialinių tinklų ištrynė.

„Aš taip didžiuojuosi ir esu dėkinga savo gerbėjams visame pasaulyje. Žinau, kad Baltijos šalyse yra daug ukrainiečių pabėgėlių ir noriu, kad mano ukrainiečiai gerbėjai žinotų, kaip stipriai juos palaikau, visuomet palaikiau ir myliu jus“, – kalbėjo atlikėja.



NAUJAUSI KOMENTARAI

hm

hm portretas
kur jus matot čia moterį ? aš matau vyra

Cirkai be pinigų

Cirkai be pinigų portretas
Kur du pešasi - trečias laimi. :D ;) Pvz., žydai :), kurie yra nei rusai, nei amerikonai :D, bet prilindę visur prie pinigų ir politikos.

taigi

taigi portretas
Man atrodo, kad pasaulyje reikia sunaikinti Rusiją ir Ameriką. Kitaip šios dvi ,,deržavos'' sunaikins viską aplinkui. Kišasi viena į kitos reikalus, o kariauti ir supriešinti vienus prieš kitus, tai abi šalys specialistės. Skiriasi tik ideologija. Kaip gaila, kad jau ir Lietuvoje žmonės pradeda prarasti racionalų protą. Gal pirmiausia pradėkime nuplauti savų valdininkų kraujuotas rankas. Ar tikrai visi mąnote, kad Lietuva nei trupučio nekalta kraujuojant Ukrainai, ar manote, kad dabar su visais palaikymais, parama galima išpirkti kaltes? Žmonių neapykanta peržengia visas ribas ir ne duok dieve, kad kaip pokaryje už kitokią nuomonę šaudysime vieni į kitus.
VISI KOMENTARAI 82

Galerijos

Daugiau straipsnių