Quantcast

Pirmagimio besilaukianti Jazzu: „bičas“ pilve mėgsta šokti

  • Teksto dydis:

Atlikėja Justė Arlauskaitė-Jazzu prieš kiek daugiau nei savaitę nustebino netikėta žinia – moteris pranešė, kad laukiasi pirmagimio. Tūkstančiai sveikinančių ir siunčiančių gražiausius linkėjimus garsią atlikėją lydi ir dabar.

Atlikėjos gerbėjams puikią žinią pranešė ir šį penktadienį Šiauliuose, Chaimo Frenkelio viloje, solinį atlikėjos koncertą rengiantys organizatoriai.

Prieš metus toje pačioje vietoje pirmą kartą savo koncertą surengusi atlikėja Jazzu tai įprasmino ir pasodindama vardinę rožę vilos rožyne. Ši rožė pažymėta specialia žyma, kuri vilos lankytojus informuoja apie Jazzu pasodintą išskirtinę rožę.

Organizatoriai praneša, kad dainininkės praėjusiais metais pasodinta rožė pražydo nuostabiais žiedais.

Jazzu neslėpė džiaugsmo ir teigė, kad laukia penktadienio, kuomet galės išvysti šią rožę gyvai.

„Praėjusiais metais pasodinau savo rožę šiame nuostabiame sode, o šiais, jau žinodama, kad laukiuosi, gavau žinią, kad rožė pražydo gražiausiai žiedais. Penktadienį koncertuosiu čia vėl! Na, nuo šiol mes dviese performinam. Mano bičas pilve labai mėgsta šokti“, – teigė atlikėja.

Šį penktadienį žinoma kūrėja kartu su grupe surengs solinį koncertą Ch. Frenkelio vilos kieme bei pristatys populiariausius savo kūrinius ir naujienas, kurių dar daugeliui klausytojų neteko girdėti.

Atlikėja jau ne kartą teigė, kad po intensyvaus koncertų grafiko šią vasarą lauks ilga pertrauka, tad kiekvienas koncertas yra galimybė suspėti pasiklausyti gyvai. Rugpjūčio 12 d. atlikėja pasirodys Marijampolėje, „Hikvision“ futbolo arenos teritorijoje, o rugpjūčio 20 d. Klaipėdoje, Jono kalnelyje.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Hermis

Hermis portretas
Bičas šoka pilve? Visiškas dugnas! Ir tą dugną dar reikia palydėti koncertais?

As

As portretas
Uzknisot su ta jazzu ir jos nestumu gal ji kokia princese is kitos planetos kad kasdien straipsniai apie jos nestuma

sutre

sutre  portretas
jo ban a
VISI KOMENTARAI 37

Galerijos

Daugiau straipsnių