Quantcast

Savo namuose užpultas aktorius Ch. Sheenas: įtariamoji suplėšė jam marškinius ir bandė pasmaugti

  • Teksto dydis:

JAV aktorius Charlie Sheenas (Čarlis Šinas) savo prabangiuose namuose Malibu buvo užpultas, įtariamoji sulaikyta ir apkaltinta, penktadienį pranešė Los Andželo apygardos šerifo departamentas.

Pranešime sakoma, kad į aktoriaus namus buvo iškviesta policija ir kad pareigūnai nustatė, jog  Holivudo žvaigždė tapo užpuolimo auka.

Įtariamoji Electra Schrock (Elektra Šrok) apkaltinta užpuolimu panaudojant mirtiną ginklą ir įsilaužiamąja vagyste.

Pramogų pasaulio naujienų tinklapis TMZ pranešė, kad 47 metų E. Schrock yra Ch. Sheeno kaimynė ir kad ji įsiveržė pas aktorių, suplėšė jam marškinius ir bandė jį pasmaugti.

TMZ teigimu, tai ne pirmas šių kaimynų konfliktas.

58 metų Ch. Sheenas yra aktoriaus Martino Sheeno (Martino Šino) sūnus, Holivudo „blogiukas“, pagarsėjęs priklausomybėmis, destruktyviu elgesiu ir santykiais su pornoaktorėmis.

Jis vaidino tokiuose filmuose kaip „Būrys“ (Platoon) ir „Voltsrytas“ (Wall Street), televizijos serialuose „Spin City“, „Du su puse vyro“ (Two and a Half Men).



NAUJAUSI KOMENTARAI

Ne nepanasu

Ne nepanasu portretas
Ji padare tai ka daugelis tyliai pasvajoja padaryti savo egoistiskiems ir piktybiskiems kaimynams.Pas moteri tiek jegos nera kad vyra rankomis uzsmaugti.Esu tikras buvo uz ka.L prastos reputacijos aktorius tikra savo tevo geda ir parodija.Karma sakyciau

.

. portretas
Panašu į seksualinį priekabiavimą ir pasikėsinimą išprievartauti vyriški su smurto elementais.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių