Quantcast

Akiratyje – žvejų mėgėjų bilietai: svarsto branginti kelis kartus

Grįžti į straipsnį

„pro­jek­tas at­ėjo iš pa­čių žve­jų“

„pro­jek­tas at­ėjo iš pa­čių žve­jų“ portretas
Pamiršote pasakyti,kad ne iš mėgėjų, o iš pramoninių žvejų, kurie patologiškai nekenčia žvejų mėgėjų.

Kaunas

Kaunas portretas
O kodel ukru naciai nemokamai zvejoja ? Aplink Kauno marias pilna ukru,kalbant su jais,jie juokiasi,litvinai jus mokate,o mums uz dyka viskas.

...

... portretas
Net zvejai jiems jau maiso, kas per valdzia

Jonas Petraitis

Jonas Petraitis portretas
Vyksta visokie mokymai "barboros" pirstelejimai, kai artilerija saudo i jura ir nieko. Saudo ne tik musu 105 mm bet ir sveciu 155 mm artilerija ir tada stebimes - kur zuvis ??? Jiems leidimu nereikia ?? Panevezyje per mokimus imete i Nevezi tepaluota masina, tipo mokesi gelbeti , zvejai pakele triuksma ir ka ?? Ar buvo kas nubaustas ??

Zvejas

Zvejas portretas
Uzdrauskite zvejyba tinklais kursmarese- galesite kad ir desimt kartu branginti leidimus zvejybai! Zvejai megejai nepyks!

Rusas

Rusas portretas
Turetu bilieto kaina buti nemaziau 100€ metams ,dienai 20€! Privalome bent kuom pirmauti eurosojuze.

Miestelėnas

Miestelėnas portretas
Nieko nuostabaus, kai tikri nevispročiai įstatymus priiminėja. Čia tikriausiai po vaivorykštinio tūso tpokios mintys apniko....

Prašovė pro šalį.

Prašovė pro šalį.  portretas
Žvejo bilieto kainą reikalinga mažinti, nes tada bus daugiau žvejų, daugiau sunaudos automobiliams degalų, nuomosis žvejų sodybas ir t.t. Apie žvejybą sukasi daugybė įvairiausiu verslų kurie sukuria darbo vietas, mokami mokesčiai. Jaunimą žvejybą auklėja. Jie mažiau darys nusikaltimų, mažiau naudos kvaišalų. Dabar šie seimo nariai nusprendė šią verslo rūšį sumažinti. Efektas bus tikrai neigiamas.

Stinta

Stinta portretas
Musu “valdzia” bejege ikasti stambaus kapitalo vagims, todel vis labiau verzia kilpa ant zmoniu kaklo. Kada gi zmones iseis i gatves ir nuvers tuos nevykelius demagogus?

skiep

skiep portretas
o ko jus tikejotes is proto sulinio Gentvilo? Net akciza kurui sugebejo padidint tas apuokas o cia tik zvejo bilieta pabrangino 5 kartus,smulkmena.

Nuo tada,

Nuo tada, portretas
kai zmona leido gerti namie,nebezvejoju ir kainu nezinau.

gimes ir pasenes LIETUVOJE

gimes ir pasenes LIETUVOJE portretas
jūs aplinkosaugininkai tuščiagalviai leidot visokiems veikėjams TINKLAIS išsemti žuvį nekontroliuojamai,dabar kaltinat žvejus mėgėjus,kad tai jie PAGRINDINIAI kaltininkai,jog sumažėjo žuvų ištekliai,KOKIOS NESAMONĖS.Teko matyt,būnant dzukijoje,kaip tipo ežero nuomotojas,ryte perpiet ir vakare krauna į balėjas žuvį iš tinklu sustatytų skersai-išilgai,įdomu ar nors vieną mailiuką jis įleido į tą ežerą-VARGU... ,o mums pareiškė priekaištus,kad žvejojam jo ežere,na aš jį pasiunčiau kai kur toliau,paaiškines,kad ne jis čia duobę iškasė ir vandens prileido...

Nežvejojantis

Nežvejojantis portretas
Aš nežvejoju, bet kiek galima kelti kainas, drausti? Negi gaila, kad žmonės gamtoje pasėdės? Ir žiūriu tokios mintys šauna į galvą ne tik valdantiesiams, sugalvokit ką protingesnio. Brakonieriai jokių biletų neperka ir manau po pramoninų žvejybų tinklais liko mažai žuvies tai dar pirkt brangų biletą ir nieko nepagaut nei šis nei tas

na

na portretas
viską branginti lietuvį baugintį..gąsdinti...kad šis tik orą gaudytų...ir viską atiduoti broliam sesėm...lai Druskininkuose Palangoj užpakalius savo varto...

kareivis šveikas jau seniai sakė, kad

kareivis šveikas jau seniai sakė, kad portretas
valdžia pabranginusi alų ir žvejybą, pasmerkta žlugimui

senolis

senolis portretas
O siaube, net menkos žuvelės nebegali gaudyti, o apie parsinešimą -jokios kalbos. Smagu yra matyti kaip vaikai kartu su tėvais žuveles žvejoja, mokosi pažinti jas, pažinti Lietuvos telkinius. O dabar nė gyvos dvasios nepamatysi nei prie upės nei prie ežeriuko nei tvenkinio. Va tau buvimas gamtoje ir kartu su ja. Valstybė atima paskutinius žmonių geruosius pomėgius. Na geriau gerti arba kavinėse ar aludėse lindėti ir narkotikus šniurkšti.

Jei

Jei  portretas
tiek pat atpigintu snapsa - niekas nepabrangtu zvejybai!

ai

ai portretas
it toliau balsuokit uz konservas

senis

senis portretas
pirma ižuvinkit o po to kelkit kainą ,nes po verslinės žvejibos vandenyje beveik nieko neliko.

jojo

jojo portretas
elektrikam 5eu parai

Galerijos

Daugiau straipsnių