Quantcast

Antradienio rytą „valstiečiai“ pradės rinkdami parašus A. Dulkio interpeliacijai

Grįžti į straipsnį

Fu

Fu portretas
Mazarasciu marshistu rinktiniai kelia bangas. Blogai.

...

... portretas
Per letas jis

Išbandymas

Išbandymas  portretas
Arūnui Dulkiui darbą nori atimt , baisaus ligio žmones tik dėl darbo pešasi , tuo labiau durnius darbas myli . Nors pavarde įtartina tokiu nebūna pnš kad įspėjanti kad visus D Mobinginiu reformų mėgėjas .

babulka

babulka portretas
na Dulkes reik valyt. Ale ar negausim dar durnesnio?

Tomas

Tomas portretas
Tą įstatymą dėl 71 balso viršenybės reik keisti. Priešingu atveju ir pezidentas Lietuvoj nereikalingas, jis nieko negali nuspręsti, jei 71 bus prieš.

Gds

Gds portretas
O kas nuo to pasikeis? Na ne medikas jis ir į daugelį klausimų gal neatsakys. Na buvo medikas Veryga, o kas iš to? Kepė nutarimus po 3 per dieną,kurių pats nesuprato ir nieks nesuprato kas vyksta. Sukūrė dirbtinį karantiną kai jo nereikėjo ir priedo lietuvius parsikvietė, kai lenkai sieną uždarė

AAA

AAA portretas
Aš už Dulkį visus kitus atleisti

Atsakymėlis tau bukuti

Atsakymėlis tau bukuti  portretas
nors tu vis tiek nesuprasi , kiek kartų tau aiškinta - kur pareikšti nors mažiausi įtarimai ? Bukena dar ir pletkininkas ? O dulkes laikas nusivalyti . Apgailėtina žiūrėti į kasininką .

Tam AŠ

Tam AŠ  portretas
Eik eik :) Iš kur žinai ? Milijonai gal dar prieš akis ? :))) Pradėjo nuo fotosesijų , nežinote kokios ten sumos prasisuko ? :))))

Kaunietė

Kaunietė portretas
Seimas turi eiti lauk!... Seimas turi eiti lauk!... Gabrys irgi, kažkada su Šliapinu kaip du šuniukai lojo. Atėjo utėlių naikinimo metas.

Birutė

Birutė portretas
Labai laukiu tos dienos kada Dulkys paliks mus visus,nes per jį kiek jau ilsisi ramybėje žmonių, o dabar dar kesinasi į mūsų vaikų gyvybes.Ir kada dar laisvės partija paliks seimą.Linkiu pasiekti mūsų norus.

AŠ.

AŠ. portretas
Matyt komentuotojams netinka toks ministras, nes nevagia milijonų iš mūsų. Laikykis Dulki.

Klausimėlis?

Klausimėlis? portretas
Valstiečiai , Kur Veryga padėjo milijonus pirkdamas gydytojams apsaugines priemones ir mokėdamas po 12 eurų , o ne po 3 eurus kaip tuo pat metu pirko kiti? Už DULKĮ.

Geriau Karbafosikas

Geriau Karbafosikas  portretas
rinktų pinigus naujam Gretutės Land Roveriui:)))

durnius

durnius portretas
valdo laikraciai ir televizija

Klpd.

Klpd. portretas
Nu nelabai jam gaunasi. Dar kad vyriausybė būt stipresnė, galingesnė, Padėtų o ne makaluotų viską vėjais kaip Armonaitė kuriai reikia net ne tokiais darbais užsiimti(ekonomikos ir investicijų ministrė!:D)...Reikia pripažint kad ponas nepajėgia gerai suorganizuot proceso iš esmės. Kažkoki kvaili pasai didelio ploto PC (kai mažose nei ventiliacijos nei sąlygų), kažkoki nelabai įtikinantys būtinumu ribojimai, abejotinos priverstinės taisyklės, neatsižvelgiant į logiką, bei kitų užsienio šalių praktiką ir t.t.

Ridas

Ridas portretas
Valstieciams iki Dulkio - kaip iki menulio...

drewq

drewq portretas
dulki mulki , lauk

Jinas

Jinas portretas
Šimonyte,Dulki,Armonaite,G.Landsbergi ,visus paminetus turi atstatydinti is seimo ir is pareigybiu.Lietuvos pilieciai jais nepasitiki ir reikalauja grazinti seimui mandatus.

gerai

gerai portretas
bet ne nuo to galo pradedat kol siame valdurnyne liks pagr. /svabruporas/ su visa socberg lgbt bei povilsaika tol busim terorizuojami iki isnykimo 1 varyt simbestija is pareigu ir i jos vieta gerb. A Sirinskiene kuri atsakingai pa spintu tautos gerove bei vaiku saugumu ir tuo paciu prezidentui sudarytu geresnes salygas vest uzsienio politika kuria s i/a nd i/en u.zurpavo bergvaikis griauna ntis gerus santykius su visais kai/mynai/s bei uzsieniu===

Kam parašai

Kam parašai portretas
Iškarto deginti, ir geriau naktį.

Anonimas

Anonimas portretas
Reikejo Veryga isvaryti is sveikatos ministro kedes. Jis nieko gero nepadare. Po jo vadovavimo padaugejo susirgimu ir mirciu.

Vuka

Vuka portretas
Ar ne lengviau butu atstatydinti visa nevykeliu komanda?!

??

?? portretas
Tik LVŽS? O kitoms partijoms tinka Lietuvos degradavimas ir ridenimas žemyn? Pagarba LVŽS.

Pil.

Pil. portretas
Jeigu tik zmonems reiketu pasirasyti praneskite ,kur kada kiekvienam mieste galima butu ir reiketu pasirasyti,labai noretume ji nusalinti,nes nesamones daro.

Galerijos

Daugiau straipsnių