Quantcast

Atnaujintas tyrimas dėl „valstiečių“ ir R. Karbauskio akcijos „Saugokime vyrus“

Grįžti į straipsnį

Anarchistas

Anarchistas portretas
Jeigu man urologas rekomendavo ,,prostomolo" kursą nuo išvešėjusios prostatos, ar tai irgi reikia tvirtint, kad ans yra karbauskininkas ir jam rūpi Lietuvos vyrų sveikata? Tai man gert vaistus, ar ne? ' Ar tai nebus vertinama kaip nusikaltimas kad yra vyriškos sveikatos problema? Ką apie tai mano VRK, krikščioniškai konservuotieji?

...

... portretas
Taaaip, FE'ministėms TRAGEDIJA kad kažkas sugalvojo ir vyrais pasirūpinti, jos juk išvis siekia vyrus 'kaip klasę' išnaikint... iš kailio dėl to išsiners VRK pirmininkė Laura Matjošaitytė, tirs TOL kol dar nors vienas vyras gyvas bus.

natalija

natalija portretas
Labai teisingai parase anarghistas prajuokino daugiau rasyk malonu skaityti protingas mintis

onute

onute portretas
anonimai ka cia loji ar nors pirsta pajudinai del lietuvos tokiu nurodinetoju pilna ir baik loti ant KARBAUSKIO tuscios tavo kalbos JIS mums protingas garbingas ir grazus vyras

Anonimas

Anonimas portretas
Gaila. Karbauskis ne Orbanas, o valstieciai ne Vengrijos nacionalistai. Bailys ir nerystingas. Toks pat Briuselio pide.ru bybciulpys. Tautai tokiu minkstakiausiu NEREIKIA. Tautai reikia tokiu vyru kaip Adolfas Hitleris, sturmuotoju buriu ir nacionalines gvardijos kaip SS. Liberastai ir landzberhiniai komunistai privalo isnykti is Lietuvos.. Laisve Lietuvai.

Anarchistas

Anarchistas portretas
Konservatoriai visokiais būdais stengiasi, bando įkąst Karbauskiui į subinę, bet tas įtempia sėdimosios raumenis ir nesiseka įkąst, dantys nelenda, nu, bent jau aplaižo...

jonas

jonas portretas
O TAI KUR CIA BLOGUMAS KAD TIKRINAMA VYRU SVEIKATA?KAM CIA UZKLIUVO? IDIJOTU LIETUVOJE NESTINGA IR JEIGU KA DARO KARBAUSKAS TAI LANSBERGIO SUTVEI TAI JAU BLOGIS NORS JIS NEI CENTO NEISLEIDO KAD PADETU KOKIAM ZMOGUI.

Straipsnio neskaičiau, o

Straipsnio neskaičiau, o portretas
foto - puiki

Onute

Onute portretas
Nesupratau,o ka ,nesaugoti vyru,jei butu parasyta nesaugoti tai butu baisu,o dabar. Saugoti.juk taip ir turi buti.

Vytautas

Vytautas portretas
Prisichvatizavusi milijonierių oligarhija prisigalvoja visokių, vienas kitą remiančių ''altruistinių'' programų: agrarininkai remia formacininkus; formacininkai Seimą: liberalizmas remia konservatizmą, o socialdemokratizmas-liberalizmą. O visi izmai urmu remia visas Lietuvos keturias valdžias. O valdžia urmu 12 000 Lietuvoje egzistuojančių nevyriausybinių (NVO) organizacijų. Tai toks - vienas kito rėmimų ''aštunkojis'' apraizgė Lietuvos varganą demokratinį biudžetą.

Anonimas

Anonimas portretas
konservai negali nurimti jei galetu tai ikastu valstieciu lyderiams i subines

Galerijos

Daugiau straipsnių