Quantcast

A. Butkevičius: manau, kad J. Narkevičius turėtų trauktis

Parlamentaras Algirdas Butkevičius mano, kad susisiekimo ministras Jaroslavas Narkevičius turėtų trauktis iš pareigų.

„Aš manau, kad taip (turėtų trauktis. – ELTA). Jūs įsivaizduokite, jei prezidentas su ministru neturės jokio ryšio, kontaktų, prezidentas pradės ignoruoti ministrą, tai aš neįsivaizduoju, koks įmanomas tolesnis darbas. Žiūriu labai objektyviai, iš darbo patirties“, – LRT radijo laidoje „Ryto garsai“ sakė A. Butkevičius.

ELTA primena, kad po virtinės viešojoje erdvėje dėmesio sulaukusių skandalų, kuriuose figūravo J. Narkevičius, prezidentas Gitanas Nausėda susisiekimo ministrui pareiškė nepasitikėjimą ir kelis kartus paragino jį trauktis iš einamų pareigų.

Savo ruožtu premjeras Saulius Skvernelis, reaguodamas į šalies vadovo pareiškimą, teigė nematantis teisinio pagrindo J. Narkevičiaus atleidimui. Vis dėlto galutinį sprendimą dėl J. Narkevičiaus likimo S. Skvernelis teigė priimsiąs po susitikimo su G. Nausėda.



NAUJAUSI KOMENTARAI

o

o portretas
Tai kokias action jis padarė? Sorry.

klp

klp portretas
o pats nenori???

nuomonė

nuomonė portretas
O Landsbergio žmonos mokyklų pastatų remontas, apmokėtas iš Valstybės įmonės lėšų, plačiai aprašytas spaudoje, visiems žinomas - kodėl iki šiol šis nusikalstamas mūsų visų lėšų grobimas taip ir liko neįvertintas ??? Ar už kviestinius pietus kas nors moka ? Visus šunis sukars ant valdančiųjų valstiečių ? Kur logika, kur teisingumas ? Narkevičius turi likti ramus ir nesitraukti iš pareigų vien dėl provokatorių užgaidų. Nesibaigiančios provokacijos, keliama sumaištis - audra stiklinėje vandens.
VISI KOMENTARAI 10

Galerijos

Daugiau straipsnių