Quantcast

D. Grybauskaitei – paskutiniai Naujieji Prezidentūroje

Grįžti į straipsnį

Liudvika

Liudvika portretas
Gerbiu ir gerbsiu Prezidentę, ji niekam nepataikauja ir gyna mūsų tautą. O jūsų pykčiui nėra rybų,nes esate tiesiog kolchoznikai.

Visų Lietuvos priešų pykčiui

 Visų Lietuvos priešų pykčiui  portretas
Myli ir gerbia savo Prezidentę lietuvių Tauta.

Valio Grybauskaitei

Valio Grybauskaitei  portretas
Gaila, kad ribojamas prezidentavimo laikas dviem kadencijomis. Gerbia ir myli tauta Grybauskaitę. Neveltui Jos reitingai visada buvo ir liks aukščiausi.

Cha cha cha

Cha cha  cha  portretas
Kremlius siunta, Putino subinlaižiai putoja, sovietinių okupantų atkelti kolonistai keikiasi ir koliojasi, tai reiškia viena - mūsų prezidentė Grybauskaitė tvirtai gina Lietuvos laisvę ir nepriklausomybę bei Tautos interesus.

veliau

veliau portretas
P A G A L I A U.Och.

Gailiuosi kad uz ja balsavau

Gailiuosi kad uz ja balsavau portretas
*

90% lietuviu

90% lietuviu portretas
Kad sita komunistine sliundra PASTIPTU 2019 metais.

ta proga tautieciai apsikabine susuko

ta  proga  tautieciai  apsikabine  susuko portretas
tris kartus valio, valio valio ir viena ILGA URAAAAAaaaaaaa.......

Algis

Algis portretas
Staltiese jums kelias pas gabrielių

Magnolija Gribovna

Magnolija Gribovna portretas
maladiec, joneli, tu tikras lietuvis , atsiųsiu tau tualetinio popieriaus su savo atvaizdu, galėsi pauostyt prieš..., na tu pats žinai, deja pašventint tualetinį popierių man neleido, pasakyk kokiam lietuvos kaime pas tave galima pašventinti, arba pašventink pats ir gabaliuką atsiųsk man bus mums abiems malonūs prisiminimai :D

Kęstas

Kęstas portretas
Tulpė yra nupirkta Mockaus (ar ne, Masiuli?) ir bankų, kaip ir konservatoriai. Kodėl tie Lietuvos verslai tokie keisti? Egzistuoja geras mažų lietuviškų algų paaiškinimas. "Lietuvis, mano manymu, iki šiol nemėgsta verslo, todėl į jį žvelgia plėšriai, kaip pirmykštis medžiotojas į medžioklę – kai pasitaiko proga, griebia kiek gali, išnaudoja iki maksimumo, nes verslo sąlygos gali bet kada pasikeisti. Neturime lėto verslo, verslo kaip gyvenimo būdo, kultūros, nes lietuviui norisi greitai užsidirbti, o po to užsiimti kuo nors kitu." Iš čia ir atsiranda tokios algos, su kuriomis neišgyvensi. Niekam tas nerūpi, verslininkai ir masiuliai tik džiaugiasi galimybe asmeniškai lupti pinigus. Nuorodas ir platesnį aptarimą galima rasti, guglinant žodžius apie mokslą-studijas-ekonomiką.

Jonas Lietuvis

Jonas Lietuvis portretas
Kam nepatinka Grybauskaitė -tas gali šventoje vietoje laikyti Pakso abrozdėlį, tik rekomenduotina ant pašventinto tualetinio popieriaus ritinėlio.

tikiu

tikiu portretas
Aciu dievui nors ir labai zaizduota palieka musu valstybele prezidente vadovavusi kartu su konservatoriais bet as tikiu kad mes atsigausime.tikiu kad mes issirinksime tikra savo valstybeles PREZIDENTA

Ogal

Ogal portretas
O gal palikim ja dar penkiem metam juk jos popaliarumas didelis jei neisim balsuoti prezidente liks dar padirbeti juk vistiek ja iki smerties islaikyti reiks tai gal tegul dirba

amen

amen portretas
garbe jezui kristui

varguolis

varguolis portretas
kad ją griebtų Velnias

Anonimas

Anonimas portretas
Ir ačiu Dėvui !!!!!

Galerijos

Daugiau straipsnių