Quantcast

D. Kepenis apie skiepus: pats didžiausias blogis yra gėris per prievartą

Grįžti į straipsnį

Anonimas

Anonimas portretas
Paskiepykit jį pagaliau nuo baimės,kad bus išpirdolintas iš seimo.

ZALGRYBIS

ZALGRYBIS portretas
NA PISIZINKIT KAS BALSO UZ UZ VALTIECIUS))))))))))))))

Kaunietis

Kaunietis portretas
Tai gal seimo narys lai sukuria atskirą teritoriją neskiepytiems ir ten kartu su jais gyvena.jeigu jau kalbama apie laisvę ir prievartą, tai gyvenant visuomenėje negalima būti laisvam nuo jos. Šiandien laisvė nesiskiepyti, nes aš taip noriu, rytoj-laisvė vogti, poryt- laisvė nemokėti mokesčių. O tarp kitko kodėl aš turiu mokėti mokesčius Kepenio atlyginimui? Jeigu jis su savo nuomone stumia mane į pavojų užsikrėsti, tai lai algą susirenka kur nors kitur, nes "pats didžiausias blogis yra gėris(Kepenio alga) per prievartą"

zelemuncikas

zelemuncikas portretas
Šis gandragalvis turi vieną gerą savybę-neslepia,kad durnas.

ką išrinko žmonės

ką išrinko žmonės portretas
tą ir turim...siautėja tie LTU žmogeliai (šiuo atveju Klaipėdos), oi siautėja...

Tiesa ta

Tiesa ta portretas
kad ponas turėtų triukšmą kelti dėl skiepų vakcinų kokybės o jis kelia triukšmą dėl skiepų reikalingumo. Gauudras fruuuktas, farmacijos mafijo buldozeriu neiečia..Vėl kalti mes patys

Mes

Mes portretas
Mes dar neuzmirsom prekiu apartaidu skandalo tai kur cia sirtumas prekiu nuo vaistu ir skiepu kokybes treciom salim niekur gripu simet nesirgo tiek zmoniu kaip lietuvoje kur garantijs kad skiepai treciom salim nesiskiria tiekiami tokie patys kaip ir vokieciam kas gali patikrinti niekas nesako kad skiepytis nereikia bet europa tiketi irgi nereikia nes tose europinese labaratorijose isazine seniai uzelusi zole patiem reikia tikrinti ka naudojame nors jau musu irgi su sazine daugelis susipyke didziausia skandala sukele patys medikai kurie savo vaiku neskiepija ir paskalos pasklido po visa lietuva

jo

jo portretas
debilas ne per prievarta

jk

jk portretas
Kaip toks nesažiningas žmogus su Stašaičiu r,žmogus be sažinės su Styašaičiu rinkęs senukų pinigus ir galimai jų neatidavęs. O jo kliedesiai prieš vakcinavimą? Tas ponas nori epidemijų gryžimo.Keista matyrti tokį tamsuolį seime

Milda

Milda portretas
Kas pasakė, kad Googl nėra informacijos šaltinis, tas yra atsilikęs, sovietinio mąstymo ir geležinės uždangos atstovas. Jeigu ne internetas, tai žinių niekas neturėtų, nes mūsų vaikų auklėjimas yra toks, kokios reklamos televizijose, t.y. vaistai, vaistinės, papildai ir vėl vaistai, skiepai, vaistinės, papildai. gerai , kad yra internetas, ten gali rasti visko ir ten negydo vaistais, o gydo patarimais, gali rasti ir suprasti, jeigu esi ne kvailys ir smegenys dar dirba. O pagalvokim kas suinteresuotas vaistais, skiepais ir kas rėkia labiausia...tas kas susijęs su politika, formacija ir pinigais...labai dideliais pinigais. O prievartą mes visi matėme, norėjo rusų valdžia panaudoti ir uždrausti priėjimą prie interneto, išsigando...Taigi šie laikai yra nuostabūs tuom, kad mes turime laisvę ir dėkokime Dievui už tai.

Balamutas

Balamutas portretas
Visi turintys medicininį, o ypač nusimanantys ginekologijoje, tampa visko žinovais. Jau turėjome porą akušerių karo ministrais.

kaip toks nukvakelis

kaip toks nukvakelis portretas
pateko į seimą, čia net žodžių trūksta

Pjanas

Pjanas portretas
Jam ne tik kiaušiai yra peršalę ledinėj jūroj betir tai kas tuos kiaušius valdo

Nijolė

Nijolė portretas
Mano 8 mėn.sesutė mirė nuo tymų komplikacijos(plaučių uždegimo),mes su broliu pasveikome.Manau ,kad Kepenio neturėtų likti seime.

Kepenis

Kepenis portretas
Yra Lietuviškasis Dr.House

situacija

situacija portretas
jam vieta paruosta Rokiskyje su baltais marskiniais ilgomis rankovemis.bet siandien yra runkeliu kurie jo klauso,bet ryt bus velu/

nu

nu portretas
sitas diedas kvaistelejo....jam tai kas jis skiepytas visais privalomais skiepais ...o kvailiai klausys issizioje....

jie vaksifobai, turi savas baimes

jie vaksifobai, turi savas baimes portretas
reikia neleisti neskiepytų vaikų nei į darželius nei į mokyklas, o ir kodėl mes turime mokėti už tokių vaikų gydymą. Jų tėvai tyčia juos užkrėtė, tegu patys susimoka

AS manau lauk is seimo.

AS manau lauk is seimo. portretas
Kas jam suteike daktaro diploma.Jis apsisaukelis.Kaip gali ivaifraus plauko apsisaukeliai skelbti ta ko nezino.Juos reikia grusti is seimo ne po viena ,o bufriais.Dar mat Skvetrnelis su savo apsisaukeliais i Prezidentus.Stai parodo kokie rinkejai tokius ir isrenka.Reklamuoja sveika gyvenima bet pats to nesilaiko.Zinau ka rasau.

kepeniui

kepeniui portretas
Pats didžiausias melas yra nepilna tiesa.

Cha

Cha portretas
Jei pats didžiausias blogis yra gėris per prievartą, tai visiems prievarta brukantys visokeriopą gėrį "valstiečiai" ir yra pats didžiausias blogis, ar teisingai supratau?

baisu

baisu portretas
daunas šneka apie skiepus

Anonimas

Anonimas portretas
Negi nera seime tikro vyro kuris trenktu sitam priekvaisai i durna snuki? Idomu kas jam moka uz sita zmoniu NAIKINIMO demogogija?

zelemuncikas

zelemuncikas portretas
Kas tas kolchozo Kepeninis,altarista,šamanas,jogas,ar džinas iš uzbono?

...

... portretas
ACH, juk mus LYGIAI taip pat per jėgą bažnyčia KRIKŠTIJO... negi mums geriau nuo to tapo, KĄ tie 'krikštytojai' su vaidilutėmis padarė?.. o ir dabar kai 'sutanotieji' dievo vardu mūsų vaikus tvarko?..

Galerijos

Daugiau straipsnių