Quantcast

M. Laurinavičius: Vakarų atsako dėl Rusijos agresijos galime ir nesulaukti

Grįžti į straipsnį

Hmmm

Hmmm portretas
Asile laurinaviciau ,kokia agresija ,tai Ukraina agresore žudo savo žmones ir puola į plika siena,o Tu parsidavusiu fašistams žiurkė

...

... portretas
Būtent: "Vakarai vengia veltis", nes jie sugeba OBJEKTYVIAI viską vertint. Viską vertina ir mumis manipuliuojantys, jiems reikia mums karą primest kad po jo lietuvių neliktų... KIEK metų Medalinskas Ukrainoje vargo, bet jo niekas Europoje neišgirdo... na, Lietuva pradėjo ginkluotis, bet nieko daugiau; jam kaip tik buvo BŪTINAS konfliktukas Ukrainoje prieš į ten nuvykstant D.G.; 'mes' jau pasiruošę ir vėl savo pensininkus apiplėšt ('Ukrainos' oligarchų naudai), bet Europa ir toliau į tokias 'mūsų' aferas kreivai žiūri. Nes tai reikia įvardyt TEISINGAI: tai - Lietuvos metodiškas NAIKINIMAS.

Jonas

Jonas portretas
Tai gera pamoka ateičiai netampyk liūtą už ųsų nekišk nosies ten kur šuo pimpio nekiša

VYTAUTAS

VYTAUTAS portretas
PROTINGI ŽMONĖS NEKREIPIA DĖMESIO Į ŠUNYČIŲ KANDŽIOJIMASI.NORĖJO IKASTI Į KLEŠNĘ,BET GAVO PER DANTIS.

visi

visi portretas
kom okey ber nebukim vakaru sunyciais ir i kiekviena pirsteleima pirma pagalvokim bet kai galva 1 ir nesiskaitosu dauguma iseina kaip visados o teisus islieka /superpolitikai/ kaip komsomolec p. linkevic o karo propoganda yra nusikaltimas tolygus karui ir niekas nenori padeti tasko o kuria naujas provokacijas tai nebukime mazomis bezdzionemis nes yra didesniu ir neverta lygintis ir jas kirsint ar supratot /elitrunkeliai/?....

Kęstas

Kęstas portretas
Jūs tikrai norite, kad didžiulės Vilniaus, Kauno ir Klaipėdos dalys taptų ukrainiečių zonomis [1], į kurias mūsų jėgos struktūros bijotų įeiti? "Ukraina turi tik gilų supratimą apie amžius trunkantį valdymą, vykdomą išorės jėgų, tarp jų ir Lenkijos, Austrijos ir Rusijos, kurios paliko Ukrainos žmones iš esmės kritiškus valdžios atžvilgiu. "Kas yra Ukrainos nacionalinė idėja? Tai yra pasipriešinimas valdžios institucijoms ", - sakė buvęs Janukovičiaus patarėjas Taras Chornovilas.

Kęstas

Kęstas portretas
Ukrainos skausminga istorija, kaip įtvirtinta prigimtis, paliko ją blogai pasiruošusia, kad pažaboti netinkamus įpročius, prieštaraujančius taisyklėmis pagrįstoje, skandalų vengiančioje, tvarkoje Europos Sąjungoje, prie kurios Ukraina siekia prisijungti. "Ukrainos bandymai išlikti demokratiška, kuriant tautą, dažnai yra negrabūs, o Ukrainos oligarchai yra galingi ir, atsižvelgiant į tai, kad valstybinė kontrolė per žiniasklaidą ir oligarchinę konkurenciją yra neveiksminga, posovietinė korupcija klesti atvirai", - sakė Sergejus Plokijas, Harvardo profesorius ir Ukrainos istorijos autorius. Ukraina yra šalis, kurioje viskas įmanoma, jei turite pinigų." Nuorodas ir platesnį aptarimą galima rasti, guglinant žodžius apie mokslą-studijas-ekonomiką.

...

... portretas
Čia Lietuvai reikia bijot kad mums bus pritaikytos sankcijos už karinio konflikto Ukrainoje kiršinimą.

Vsilijus tiorkinas

Vsilijus tiorkinas portretas
nu ir kas ivyko?nieko!Lai xaxolai patys šikasi savo zemeje,prie ko cia vakarai,,?Pardave rusus,parduos ir vakarus,pradazni kurviecai,oi prodazni,tarnavau zinau.

Galerijos

Daugiau straipsnių