Quantcast

G. Landsbergis: jei visuomenė nesilaikytų karantino, būtų įvedama nepaprastoji padėtis (interviu)

Grįžti į straipsnį

Žilvinas Ručys

Žilvinas Ručys  portretas
Neveltui juk seimo gauja su prezidentu uždraudė skelbti apie savižudybes, ir motyvus. Kad nusipurtyti atsakomybės ir kad nebaksnotu į jūsų snukius su duomenimis.

Žilvinas Ručys

Žilvinas Ručys  portretas
Beje, seimo gaujos spredimai daugiau koncentruoti nakinti smulkųjį verslą, pažeisti žmonių teises, švaistyti valstybės pinigus, biedninti žmones kad jie taptu materialiai silpni o tai iki savižudybių, o va tokiems parazitams is seimo finansinis klestėjimas.

Žilvinas Ručys

Žilvinas Ručys  portretas
Perduokit tam Gabrieliui kad jis apgailėtinas su visus seimu, prezidentu ir jo ekspertais , sveikatos ministrais. Jei nemato viruso sprendimo būdų. Darot tik moralinę ir finansinę žalą Lietuvai. Kur smegwnėlės?

????????????????????????????????????????

???????????????????????????????????????? portretas
VIENI GALVOJA PO TO KALBA , KITI KALBA ,O PO TO GALVOJA KĄ PASAKĖ , O DAR KITI KALBA IR NEGALVOJA KĄ PASAKĖ..

PATARLĖ

PATARLĖ portretas
PRIEVARTA PAGIMDO PRIEVARTĄ , TIK N E R E I K I A M Ū S Ų GASDINT

laikomės

laikomės portretas
saugaus atstumo nuo Gabrieliaus ............ kandžiojasi

Pensininkas

Pensininkas portretas
Grasinimais, bizunu situacijos nesuvaldys, tik iskiepys neapykanta valdziai ir nepaklusnuma.. Karbauskis teisingai sake, turi susivienyti ir dirbti bendrai, nes zmoes niekuo nebepasitiki ir tik vieni is kitu tyciojasi sudarydami chaosa. Del 100 susiburevusiu prie burgeriu ivesti ribojimus visiems tai beprotybe. Ar paskaicevot kiek valstybe praras sustabdzius verslus, kiek uz ta suma butu buve galima investuoti i medicina? Girdim tik gazdinimus, gal cia pavisdys kaip reikia aukleti vaikus? Sunauja, buduliai, berasciai.. ar po prekybos centrus, kavines, laksto varguoliai berasciai?

Kuom

Kuom portretas
Veidas skiriasi nuo snukio?

siaubas

siaubas portretas
Pradedu suprast tuos, kurie atvirai šaiposi. Prieš rinkimus viruso - nėra. Per pirmą turą - viruso nėra. Per antrą turą - jau išlindo viruso ausys. O po rinkimų ......... kaip grybai. O pas kaimynus aplink visai kitokie skaičiai!

Blogiausia

Blogiausia portretas
kas gali atsitikti - kvailys aukščiausiame valstybės valdžios poste.

Rinkejas

Rinkejas portretas
Nepamirškime dar, kaip pavasarį įžūliai elgesį ir kalbėjo Armonaitė Ćmilytė anūkas dėl karantino, dėl nepaprastos padėties įvedimo, kaip tyčiojosi iš verygos ir skvernelio....dabar, kai jau kojos sumerktos į sotų valstybės pinigų lovį, vaidina, kad jiems labai rūpi Lietuvos žmonės.Baikite tuos veidmsiniskus cirkus, žmonės jau pradėjo atpažinti kas yra kas

nepasitikiu

nepasitikiu portretas
Stebiuosi tokiu ižūlumu!!! Per rinkimus koronos nebuvo!!! Tik du mėnesiai prabėgo po rinkimų, o Lietuva pirmauja užsikrėtusių skaičiumi. Argi galima pasitikėti valdžia Lietuvoje? Ką reiškia nepaprastoji padėti? Tai reikš, kad konservatoriai sužlugdis Lietuvą, o lietuviai artojai praras verslus, darbus ir maudysis kanapėse.

Intrigos

Intrigos portretas
Konservatoriai ir liberalai nieko naudingo nenuveike Lietuvos labui tik intrigos!Ne vieno protingo pasiulimo.

Ausauska prisiminkit

Ausauska prisiminkit portretas
As prisimenu kaip liberalas Anusauskas be kaukes Vilniaus centre vaiksciojo kaip jaunuolis ji ispejo ponekas nepatenkitas buvo.Dabar toks zmogus spjaudantis i rekomendacijas krsto apsaugai vadovaus.

Kokia trumpa atmintis pas anūkėlį

Kokia trumpa atmintis pas anūkėlį portretas
Per pavasarinį karantiną ką kritikavo ir kaip vertino valdančiuosius jau nebepamena. Kokie šlykštūs tie politikai.

Saugokites jo geros valios zmones ir opozicija

Saugokites jo geros valios zmones ir opozicija portretas
As kiaurai matau Gabrieliu Landsbergi sieloje – nuodai, ant liežuvio – medus, viduje – piestu stovintis tigras, veide – romumas.

Mesijas zino

Mesijas zino portretas
Dinastija Landbergu ir visa liberalu kupeta gali veikti .Gerb Verygai aciu uz darba.Paziuresim kaip gerai be priekaistu dirbs dinastijos sebrai jie zinos kaip Vanga kiek bus uzsikretusiu kiek ko reikia tiksliai.Juk Mesijas Gabriukas sventasis anukas ir Simonyte norejo sventaja senis paskelbti Marijos radijas deje netransliavo jo kalbos.Tegul dirba sventieji o juos slovins LRT .Tik Tauta vargu .....???

Joris

Joris portretas
Blogai,kada jaunas žmogus neatsimena per pietus ,ką valgė per pusryčius.

austejus ar gabriele

austejus ar gabriele portretas
kas iš ju yra wyras, kas moteris, ar abu trangenderiai

Rytis

Rytis portretas
Kokį pavyzdį rodėt visuomeniai, valgėt seimo restoranę, rinkotės į posėdį sergantys ir nesulaikę karantino taisyklių, nelaukėt atsakimų dėl testų, nes svarbiau postai.Tai ko norit iš visuomenės. Pradėkit nuo savęs vieną kartą, nes kalta tik šun ruja.

0,,,,,

0,,,,, portretas
Jeigu sugryztu sezoninis gripas irgi butu maziua mirčiu ir covido....

KAD

KAD portretas
virusas neplystu reikia uzdaryti visas mokyklas ir darzelius.Nes vaikai neturintis simptomu nesioja virusa kur tik imanoma parduotuvese ,pas draugus ateje i svecius ,pas medikus apsilankydami ir t.t.

NA NA

NA  NA portretas
landsberginiai suklastoję rinkimus ,visą pavasarį ir vasarą rėkė kad valstiečiai savo draudimais viršija perteklinę valdžią ,ir visais įmanomais būdais priešinosi organizuodami nepaklusnumą ,dabar prisidengė pandemiją , įves savo diktatūrą ,nes žmonės atsikvošėjo ir pamatė ,kad seimas užimtas landsberginų gaujos ,kurie taškys milijardus ,žlugdys Lietuvos ekonomiką ,-------dabar pažangioji inteligentija ir visuomenė yra nugrūsta į užkampį ,melu persunkta propaganda ciniškai dezinformuos Lietuvos žmones ,kad išlaikytų neteisėtą valdžią ,atėjo landsberginių gauja vogti ir meluoti su didesne jėga ,,,sėkmės kelk galvą Lietuvį ,žydai siautėja Lietuvoje,,,

Anonimui Pydarui

Anonimui Pydarui portretas
šūdą mala

Nesvarbu

Nesvarbu portretas
dabar drastiškai kels užsikrėtusiu skaičiu,o paskui ives nepaprastaja padėti,viskas apgalvota

chm...

chm... portretas
Pildosi drėgnas anūkėlio pavasarinis sapnas... Avansu atrištos rankos karo policijai, po naujųjų - nepaprastoji padėtis, tada prašo kariuomenės pagalbos... ir baudžiamieji karantino būriai... karantinacijos stovyklos ir t.t. O po to tik pyst, užpuolam rusija, nes ji baili ir bijo mus pulti jau 30 metų... Svarbiausiai, kad patriarchas, "nekarūnuotasis imperatorius" ir tautos tėvas galėtų ramiai atgulti į mauzoliejų ...

Jei Dievas butu kiaulei daves ragus

Jei Dievas butu kiaulei daves ragus portretas
kiaule butu isbadzius visa svieta ....jei anukeliuj butu duota valdzia --anukelis issaudytu visa lietuva ir corona pasibaigtu.....

O sorošas

O sorošas portretas
Instrukcijas padavė?

ak, anūkėlis

ak, anūkėlis portretas
Ak, jau išlindo iš po lapų senoliui ir avstėjai leidus? Turbūt tik dabar suprato, kad netikėtai ministeriu patapo. Ar ne pirmas anūkėlio interviu?

pkakaks žaisti

pkakaks žaisti portretas
Taigi ir nesilaiko. Įvedinėkit pagaliau.

Galerijos

Daugiau straipsnių