Quantcast

G. Landsbergis: Prezidentūra ministrų atrankos procesą galėjo suorganizuoti ir greičiau

Tėvynės sąjungos-Lietuvos krikščionių demokratų (TS-LKD) partijos pirmininkas Gabrielius Landsbergis teigia, kad įvertinusi visas aplinkybes Prezidentūra kandidatų atrankos į ministrus procesą galėjo suorganizuoti greičiau. Visgi politikas akcentuoja, kad dabar svarbiausia, jog likusi Vyriausybės tvirtinimo etapo dalis būtų kuo greičiau užbaigta.

„Aš manau, kad įvertinus aplinkybes gal ir buvo galima sutaupyti vieną kitą dieną proceso. Bet aš norėčiau tikėtis, kad tas procesas sėkmingai bus užbaigtas. Dėl to, kad tai, ką mes matome, dar yra tik dalis etapo. Kitaip tariant, kad neužtruktų ilgiau. Tai, jeigu pavyks rasti greitus sutarimus, tada būtų galima jau Seime imtis kitų tolesnių veiksmų“, – Prezidentūroje surengtoje spaudos konferencijoje teigė G. Landsbergis.

„Tai, nepaisant to, kad gal ir buvo galima kažką padaryti greičiau, aš manau, kad vis dėlto svarbiausia, kad mes neužtruktume ateityje“, – pridūrė jis.

Prezidentas Gitanas Nausėda lapkričio 25 d. pasirašė dekretą, kuriuo paskyrė Ingridą Šimonytę naująja ministre pirmininke.

ELTA primena, kad premjeras ne vėliau kaip per 15 dienų nuo jo paskyrimo pristato Seimui savo sudarytą ir prezidento patvirtintą Vyriausybę, pateikia svarstyti jos programą. Vyriausybė gauna įgaliojimus veikti, kai Seimas posėdyje dalyvaujančių narių balsų dauguma pritaria jos programai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

ana

ana portretas
Man visai patiko ministras Linkevicius anukelis,nelabai tinkamas,bus bedu

Prastai

Prastai portretas
Bus gėda su tokiu nevykusiu ministrėliu. O dar aiškina, ką prezidentas turi daryti. Per daug anūkėlis įsijautė. O kaip bus su sklypu už eurą?

Tiesa

Tiesa portretas
Tikrai netinkamas , bet dėdulė stumia
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių