Quantcast

G. Landsbergis siūlo Seimo nariams patiems paskelbti apie saviizoliaciją

Seimo opozicijos lyderis konservatorius Gabrielius Landsbergis ragina kolegas Seimo narius, kurie yra galbūt saviizoliacijoje, apie tai patiems pranešti.

Taip jis reagavo į Seimo pirmininko Viktoro Pranckiečio paskelbtą žinią apie tai, kad du Seimo nariai yra saviizoliacijoje, tačiau jų pavardžių parlamento vadovas neatskleidė.

„(...) kreipiuosi į tuos, kurie save saviizoliuoja, kurie yra vieši asmenys, kad jie apie tai praneštų viešai tam, kad mes visi žinotume, ar buvome kartu, ar ne. Tai svarbu žinoti. Tai nėra tragedija kažkokia, ir aš nematau baimės to pasakyti. Čia jau Seimo pirmininko reikalas, kaip jis tai vertina, bet manau, kad tie, kurie save saviizoliuoja, jie patys turėtų pasiskelbti“, – žurnalistams Seime pirmadienį sakė G. Landsbergis.

Tai svarbu žinoti. Tai nėra tragedija kažkokia, ir aš nematau baimės to pasakyti.

Jis sakė nežinąs, ar jo vadovaujamoje Seimo Tėvynės sąjungos-Lietuvos krikščionių demokratų frakcijoje yra save izoliavusių politikų.

„Nėra tokių, kuriuos aš žinočiau, galbūt nėra man suteikta informacija“, – sakė G. Landsbergis.

Seimo pirmininkas Viktoras Pranckietis sako, kad, Seimui kovo 31 d. renkantis į nenumatytą plenarinį posėdį, bus imtasi visų būtinų priemonių, saugant sveikatą. „Visų Seimo narių paprašiau, kad jie įvertintų savo sveikatos padėtį, įvertintų, ar mes nesame vieni kitiems pavojingi. Visų įeinant į posėdžių salę prašysime, kad jie būtų kuo nors pasipuošę“, – pirmadienį po Seimo valdybos posėdžio žurnalistams sakė V. Pranckietis.

Beje, kaukėmis buvo pasipuošę ir Seimo valdybos nariai, ir žurnalistai.


Šiame straipsnyje: Gabrielius LandsbergisSeimo nariaisaviizoliacijakarantinasCOVID-19 saviizoliacija

NAUJAUSI KOMENTARAI

Kada

Kada portretas
Visiškai izoliuoti visam laikui..

Austėja

Austėja portretas
Kartais žiūri į žmogų, klausaisi, nu toks d..las, nu negali žmogus toks būti, turbūt kažkur papildomai to mokėsi.

Klausimas

Klausimas portretas
Tai grįšit kovo 31 d. Tai jau bus praėjęs laikas saviizoliacijos. O jau seimo narių tarpe yra išsityrusių, na tai kaip ir ramu turėtų būti.
VISI KOMENTARAI 10

Galerijos

Daugiau straipsnių