Quantcast

G. Nausėda Kaune su rinkėjais, T. Raskevičiumi susitiks puodeliui kavos

Prezidentas Gitanas Nausėda šeštadienį Kaune susitiks su jį parėmusiais rinkėjais Kaune neformaliam pokalbiui, susitikime taip pat dalyvaus parašą už G. Nausėdą atidavęs parlamentaras, Laisvės frakcijos narys Tomas Vytautas Raskevičius.

Kaip BNS nurodė G. Nausėdos rinkimų štabo vadovas Povilas Mačiulis, renginys šeštadienį vyks Kauno kavinėje „Kultūra“. Dėl riboto vietų skaičiaus į jį kviečiami tik užsiregistravusieji.

„Planuojame, kad dalyvaus apie 30 žmonių, nes sudarome galimybę atvykti pateikusiems savo ekrano nuotraukas su šeimomis“, – sakė P. Mačiulis.

Pasak jo, vyks „šilta, improvizuota diskusija“ be darbotvarkės, numatytas neformalus pokalbis su G. Nausėda prie kavos.

„Tikriausiai, kiekvienas turės klausimus ir temas, kurias atsineš, kažko paklaus prezidento, kažko paklaus prezidentas“, – nurodė P. Mačiulis.

Susitikime šią savaitę pareiškė dalyvausiantis Laisvės partijos atstovas T. Raskevičius, jis savo „Facebook“ paskyroje skelbė šeštadienį Kaune gersiantis kavą su prezidentu.

Planuojame, kad dalyvaus apie 30 žmonių, nes sudarome galimybę atvykti pateikusiems savo ekrano nuotraukas su šeimomis.

Vasario pabaigoje G. Nausėda paskelbė įrašą, kuriame teigė mielai išgersiantis kavos su keletu asmenų, kurie pasirašys už jo dalyvavimą prezidento rinkimuose, tai yra, su 5000-tuoju, 7500-tuoju, 10000-tuoju, 15000-tuoju ir 20000-tuoju pasirašiusiuoju. Jis paragino tokiais tapusius žmonės atsiųsti tą įrodančią ekrano nuotrauką.

T. Raskevičius tvirtino tapęs 15 000-uoju rinkėju, internetu pasirašiusiu už G. Nausėdą.

Po to, kai Vyriausioji rinkimų komisija (VRK) sulaukė skundų dėl minėto kvietimo, prezidentas jį patikslino – sakė kviesiantis susitikti kavinėje, ne darbo metu, o už kavą pokalbio dalyviai turėsiantys susimokės asmeniškai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Nusiraminęs

Nusiraminęs portretas
Na jeigu jau viešai da ir prie žmonių,tai raskiaučius matyt nesikėsins į mūsų Gitano nekaltybę.

PASIRODO...

PASIRODO... portretas
Jis dar ir klounas...

Nebėr kantrybės

Nebėr kantrybės portretas
Jis daugiau neturi kuo užsiimti?
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių