Quantcast

G. Nausėda neslepia jaudulio prieš susitikimą su popiežiumi

Prezidentas Gitanas Nausėda neslepia jaudulio, Italijoje laukdamas susitikimo su popiežiumi Pranciškumi.

Šalies vadovas LRT atviravo, kad susitikimo su popiežiumi metu tikisi aptarti ne tik oficialius reikalus, tačiau ir  „pabendrauti sielomis“.

„Mano dabartinis vizitas susijęs su tuo, kad norisi tiesti, statyti tiltus ir su Italijos vyriausybe, ir su Šv. Sostu“, –  sakė G. Nausėda, neslėpdamas jaudulio prieš artėjantį susitikimą.

ELTA primena, kad prezidentas G. Nausėda ir pirmoji ponia Diana Nausėdienė lapkričio 7-8 dienomis vyksta vizito į Italiją. Pirmoji pora aplankys Šventąjį Sostą ir dalyvaus audiencijoje pas popiežių Pranciškų.

Po susitikimo su popiežiumi šalies vadovas su Šventojo Sosto valstybės sekretoriumi kardinolu Pietro Parolinu aptars dvišalius santykius ir užsienio politikos klausimus.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

...

... portretas
Taip, ĮDOMU: kieno 'zadanjų' Prezidentas nevykdo kad toks puolimas prieš jį prasidėjo?.. :s

senjoras

senjoras portretas
tik idomu uz kokius pinigus p. keliaujate jei nesiruosi indeksuot pensiju is daugelio kom igijot turisto statusa tai garbes jums nesudaro o tik iliuzijakad saly viskas /gerai/ ir svetymi nepades tik pasijuoks nuo sio politlakstymo neduodancio jokios naudos zmonems ir tokiais atvejais seimos galva privalo seimai duot ataskaita kokiu tikslu tai daroma ir ar tai butina bet siuo atveju nugali arogantiskas savanaudiskumas ir stoka garbes kurios neturi ir visi jusu vasalai?...

Julė

Julė portretas
Laksto po pasaulį už žmonių pinigus ir vaidina rūpinantis Lietuva.Tuščia vieta.
VISI KOMENTARAI 15

Galerijos

Daugiau straipsnių