Quantcast

G. Nausėda pakvietė D. Trumpą apsilankyti Lietuvoje

Grįžti į straipsnį

Fotografavimo sienele

Fotografavimo sienele portretas
Zelenskis tures lygiai tokia pat fotke:) Idomu kiek už nuotrauka atsege:)

...

... portretas
Atvyks į Vilnių taip pat kaip kažkada Hitleris į Klaipėdą?..

Edvinas

Edvinas  portretas
Prezidentas mūsų šaunus ir kalba gera pasakė ir Donalda Trumpa į svečius pakvietė. O jau vatnikai eina iš proto, paranoja, pyktis ir įsiutis tai ir matosi pas ką kancaras svyla subinej. Ko čia draskotes? Lietuva priklauso vakarų demokratijos šalių sistemai o ne jūsų carui. Kraukit lagaminus namucio pas savo carą važiuokit...

Lirais

Lirais portretas
Nausėdos kalba paridė koks ir kieno prezidentas,gaila ,nuvilė.O to JAV dauno Lietuvoje nereikia,jo protas lygotas ,prašosi pagalbos.

kaip

kaip portretas
graziai atrodo ir visa nauda is jo Lietuvos Tautai,populistas ir tiek ,kaip ir visi buvusieji—oji.

Nerijus

Nerijus portretas
Gerb. JAV Prezidentas gales ramiai atvykti. Juk bus dislokuota 500 JAV kareiviu. Vokieciu kareiviu taip pat yra, o lietuviai irgi nepesti.

Aš+

Aš+ portretas
Dėkui die, kad ne skvernas šalia stovi. Nor ką aš čia... jis ten net nestovėtų, o ką jau kalbėti apie sugebėjimą pačiam pašnekėti ir pakviesti į LT. Ot būtų buvę gėda prieš visą svietą. Būtumėm “bananų” šalis tada visu 100%

Liudvika

Liudvika  portretas
Labai šauniai atrodo mūsų prezidentas su žmona.Reikia džiaugtis,kad išrinkome.Tik kad nepasiduotų tiems Karbauskio vagims ir melagiams, nes per daug esame jų nuskriausti.

Anonimui Pydarui

Anonimui Pydarui portretas
ubagu prezidentas

Siprybės jiems

Siprybės jiems portretas
Mūsų Prezidentas gaudo žodžius, šaunuolis! Ponia Nausėdienė taip pat džiugina.

bet idomu....

bet idomu.... portretas
...Gitanas Nausėda pakvietė Jungtinių Valstijų prezidentą Donaldą Trumpą(??) apsilankyti Lietuvoje. .. Kodel? LR "spauda"- USA Prezidenta- Donald TRUMP!!(angl) !! Vadino - lt kalba-"trumpas"!! Kaip.. bus.. jiegu LR Prezidentas - pasakys D, TRAMP;"(anam atvykus i Lietuva)--Jus, pagal lt. kalba ..tik..- "trumpas"!!! KA. apei ta "pasakys" .." LR -kalbos INSPEKCIJA" ?

Anonimui

Anonimui portretas
Mataite na ūs - Trumpą pakvirtė, o liliPutino - ne.

Pašlpinis

Pašlpinis portretas
Gal ką atveš ubagam!?

Jo

Jo portretas
Tokie vatnikai kaip tu ir pylėte ir pylat ta šyda. Tik kažkaip I savo rodnuju rossiju su pagaliu neišvarysi.

bobute

bobute portretas
Grazu...tai ne stalino kitelis!

Anonimas

Anonimas portretas
Na ir kokio by.bio jis cia reikalingas. Trampas ATSIMANA kaip liberastines-dermokratines ismatos Lietuvoje kibirais pyle sudus ant Trampo pries rinkimus. Baudziauninkai, jus Amerikai tik tiek reikalingi kiek tuo suinteresuota Amerika. Nusisluostys i jus subine ir ismes kaip mazgotes.

Algis

Algis portretas
Saunus Lietuvos prezidentas, isvaizdi pora. Pirmoji ponia neprasciau atrodo kaip kad jaunesne modelis Trumpo zmona. Apie issilavinimo skirtuma net nekalbu. Lietuva gali didziuotis savo prezidentu ir pirma ponia.

Edgaras Glamba

Edgaras Glamba portretas
Manau pasaulis vos vos patriotai ir vos vos globalistai. Pasauliui trūksta ambicijos ir ryžto kartu dirbti prie pasaulinių problemų. Tikslaus patriotizmo nėra nei pas vieną rimtą didžios valstybės vadovą. Man kaip ir tai švedei,koktu ką nors gero galvoti apie pasaulio didelius vadovus. Nevalingi ir neryžtingi. Žiūri kas sau ir viskas. O prezidentas Nausėda,džiugina savo aktyvumu kas dieną pasaulyje. Geras Jis žmogus ir supranta savo darbo svarbą.

Tautininkas

Tautininkas portretas
teisingai ,nebus patriotu nebus ir Tautos Vilnius ir ne tik angleja ,bet ir surusejas senai ,angliskos afisos ,susidaro ispudis kad ne Lietuvoje esi,beda ,kai laizomi briuselio klerkai.

Nuomone

Nuomone portretas
Labai smagu, grazu, musu prezidentas su zmona puikiai atrodo.

Artūras

Artūras portretas
Pasirašys aktą...

Kaunietis

Kaunietis portretas
Puiku prezidenta issirinkome. Dziugu matyti...

Wow

Wow portretas
Kaip grazu.super

Galerijos

Daugiau straipsnių