Quantcast

G. Nausėda pasveikino J. Bideną inauguracijos proga

Prezidentas Gitanas Nausėda pasveikino naująjį JAV prezidentą Joe Bideną inauguracijos proga.

„Sveikinimai prezidentui Joe Bidenui inauguracijos proga. Lietuva yra pasirengusi bendradarbiauti kaip artimoms draugėms ir sąjungininkėms stiprinant nepakeičiamą transatlantinį ryšį. Vertiname Jungtinių Valstijų indėlį į Baltijos regiono saugumą ir tikimės pagilinti dvišalius ryšius“, – tviteryje parašė G. Nausėda.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

buvo

buvo portretas
idomu pasiklklausi jo kalbos per euronevs per jutube tiesiogiai.....kai prezidento kalba liejasi neskubant be jokiu spragalkiu ir neviniojant zodziu i vata o dar buvusiu jaunesniu zvilgsniu....supranti demokratija sugrizo...baiges laikai skaldik ir valdik.....

Nebide

Nebide portretas
Nesupratau. Apie ką kalba? Ar apie „perspektyvumą“ LR, kur net pagrindiniam ištekliui itin gabiems tiriamajai veiklai jaunuoliams atimama teisė net į minimaliausią paramą, palaikymą, nekalbant jau apie finansavimą. Ir taip labai patogu, nes į vietą išties talentingo statomas defektyvus ..škė ar kokia srutų bačka, apžėlusi barzda ir ūsais, vaizdialis gi ne koks. Narkomanų, pijokų, prasilošusiųjų, prasiskolinusiųjų lizdams teikiamos pirmenybės, skatinami bjaurūs, purvini ir pikti, nes atsirado –aitė, pati susimokanti iš artimosios aplinkos biudžeto, kad tik kas nors ja domėtųsi. Toliau propaguojama amoralumo, nuopolio, smarvės ir itin didelio aplinkos užterštumo kultūra, mat, galimai, labiausiai priimtina ir toleruojama subinlaižystės stilistika ir, deja, mediniai pagaliukai pabrango... kas kompensuos? Cirkas gi nebeatvažiuos, šalta, o jei ir atvažiuos, bilietus tegalės iškišt nemokiems .škėms už dyka kaip visada: maitinimasis tokiems tik iš konteinerių, Malaizija gi šlamšu nusikratė.

-

- portretas
tas binladenas nors zino kas yra lietuva?
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių