Quantcast

G. Nausėda: politinės partijos pametė vertybinę orientaciją (interviu)

Grįžti į straipsnį

>

> portretas
Lygiuot,orentacija i Bankus ... P.S Narcizo dukra manot,kur vertybes semia?Teisingai ,banke.

ano

ano portretas
ir kol si visa politsutve sedes uz vairo durniu laive nieko gero nebus nes tai kgb nostalgynis palikimas be kurio jie kitaip negali nes isdresiruoti vogti ir gerti.

taip

taip portretas
tai socmafija prie kurios plakasi kiti politrunkeliai neskaitant sionberger grupuotes ir jos abi /priskalde malku/ kad liko tik /skiedros/ uz kurias abi pesasi ir veidmainiskai nekencia 1 kitos tas matosi per komentarus ir kol tokios grupuotes valdys sali uzjauciu prezidenta jei ir jis netekes kantrybes ar pabijojes kovot nueis tuo paciu o gal ir eina???...........

Romalda

Romalda portretas
Partijų jokių nėra. Tai tik bukos grupuotės su asmeniniais interesais. Kurios moka tik kopijas daryti ir su jomis bandyti vaidinti parlamentą.

Orentacija valstietiškai

Orentacija valstietiškai portretas
"Politinės partijos pametė vertybinę orientaciją..." O, kada jos ją turėjo? Jų "orientacija" buvo, yra ir, manau, bus, pelningas postas, giminės ir "reikalo" draugai, be kurių šiais laikais vilų po pasaulį neprisistatysi. Už tai tokia "orientacija" dar ilgai gyvuos...

Jei šitam povui būtų bandomasis laikotarpis

Jei šitam povui būtų bandomasis laikotarpis portretas
Tai personalo skyriaus terminais kalbant - reiktų kuo skubiau jį paliuosuot, ir į darbo biržą, arba rekomendaciją išrašyt ir į konkurentų įmonę.. Užvakar net Lietuvos katalikų bažnyčia neištvėrė - aiškiai vyskupas pasakė, kad preoritetas turi būt skiriamas jaunimo, šeimų su vaikais ir verslumo skatinimui. O Nausėda pasirodo orientuotas į pigų populizmą - atimti iš dirbančio, ir padalinti nedirbantiems..Vakar ir Robertas Dargis, pramonininkų vadovas, nustebęs kalbėjo - taigi 2018 buvo pravesta mokesčių reforma, pasirašytas nacionalinis susitarimas, kad daugiau jokių mokesčių didinimų šioj kadencijoj..Ir staiga atsiranda Beavis and Butthead personažas, kuris pradeda giesmelę kokia čia gerovės valstybė bus.Tai ko verta ta valstybė, kaip gali ja pasitikėt jei savo pačių susitarimų, dokumentų negerbiam ?

P.Morkūnas

P.Morkūnas portretas
Mano mokytojas Konfucijus prieš 2500 metų aprašė gerovės valstybę: VALDOVAI LEIDŽIA PROTINGUS ĮSTATYMUS IR PATYS JŲ LAIKOSI. PAVALDINIAI TAI MATO IR ELGIASI ATITINKMAI. Ką mato pavaldiniai Lietuvoje...vienas iš valdovų Ramūnas moka 1,6% pajamų mokestį, kitas milijonierius 3,4%, o vargšės slaugės visus 15%?

Galerijos

Daugiau straipsnių