Quantcast

G. Nausėda su I. Šimonyte antradienį susitiks aptarti kandidatų į ministrus

Prezidentas Gitanas Nausėda su paskirtąja premjere Ingrida Šimonyte antradienį susitiks aptarti kandidatų į ministrus.

„Savo vertinimą tiek apie šį kandidatą, tiek apie kitus kandidatus prezidentas ketina išsakyti premjerei, susitikdamas, su ja ryte“, – pirmadienį sakė šalies vadovo atstovas spaudai Antanas Bubnelis.

Jis tai teigė po G. Nausėdos susitikimo su kandidatu į sveikatos apsaugos ministrus Arūnu Dulkiu.

Pasak A. Bubnelio, susitikime bus aptarti visi pasiūlyti ministrai – ir tie, su kuriais šalies vadovas dar nesusitiko.

„Susitikęs rytoj su premjere, prezidentas išreikš savo nuomonę apie kandidatus – tiek apie tuos, su kuriais jau buvo susitikęs, tiek remiantis ta informacija, kuri jam buvo suteikta, ir kurią žino po susitikimų su patarėjais“, – teigė prezidento atstovas spaudai.

Pirmadienį prezidentas susitiko ir su kandidate į švietimo, mokslo ir sporto ministres Jurgita Šiugždiniene, dar susitiks ir su kandidate į ekonomikos ir inovacijų ministres, Laisvės partijos lydere Aušrine Armonaite.

Praėjusią savaitę prezidentas susitiko su kandidate į teisingumo ministres Evelina Dobrovolska, kandidatu į susisiekimo ministrus – Kasparu Adomaičiu, į kultūros ministrus siūlomu Simonu Kairiu ir kandidate į socialinės apsaugos ir darbo ministres Monika Navickienė.

Prieš susitikimus su prezidentu, su kandidatais pokalbius rengė ir šalies vadovo patarėjai.

G. Nausėda praėjusią savaitę teigė, kad ne visi paskirtosios premjerės I. Šimonytės pateikti kandidatai į ministrus bus patvirtinti.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Ne

Ne portretas
Naujos manieros vietoj rankos paspaudimo nekaip atrodo. Sugniaužtas kumštis žymi agresiją, o jau tas badymasis alkūnėmis... Ar neužtenka maloniai nusilenkti, kai negalima liestis rankomis?

bor

bor portretas
O ką ten pas prezidentą veikia arkliagalvės senmergės pasijonis gabrieliukas?
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių