Quantcast

G. Nausėda vetavo Seimo sprendimą įteisinti naktinių taikiklių naudojimą medžioklėje

Grįžti į straipsnį

>>>>Ela

>>>>Ela portretas
Kaip suprasti tavo komentara,kad Nauseda neprivalgo? Tai gal tu sekioji ir ziuri Kiek jis valgo?Jei rasote tai rasykite aiskiai ka norite tuo pasakyti.O cia yra labai negraziu komentaru tai manau juos parase medziotojai (skerdikai) Mazeika imk taikikliu ir pimyn i fronto priesakines linijas.Na ten ir galesi papleskint jei tau taip norisi ka nors nusauti !!!!

Reikia naujo

Reikia naujo portretas
Įstatymo ir uždrausti žvėrių šėrimą, jaukinimą ir žudymą prie šėryklų. Prie šėryklų stato stebėjimo kameras, sužino kokiu laiku prijaukinti žvėrys valgo. Belieka storiems ponams juos nužudyti ir suėsti. Lapių, janotų šie išgamos nešaudo

nuomone

nuomone portretas
GERU SVENCIU PREZIDENTE GERO SEIMYNINIO GYVENIMO IR SVARBIAUSIAI ATKAKLIAI KOVOKITE SU ,,,,KONCERVAIS,,,NES JIE JAU BAIGIA SUGESTI TERMINAS JU BAIGIASI

Vladas

Vladas portretas
Tik pažiūrėkit,kiek debilų atgavo ,,protą" ir nutarė balsuoti už tą bekiaušį.Jūs esate ne tik debilai,bet taipat ir bekiaušiai,kad nesuprantate,kad tai priešrinkiminis triukas.O be to Ir Šimonytė nepritarė tokiai medžioklei.Tad jis pasidarė ,,geras" ir šaikai ir jums debilai,

To pagarba.

To pagarba. portretas
Nesuprantu,kokiu reikia būti asilu,kad už vieną padaryta geresnį darbą,balsuotu už tą nevykėlį.Įjunkit tuos savo likusius protonus ir neutronus ir gal suprasite,jei jis per pirmą kadenciją drebėjo,tai antroje jis nieko nedarys,nes trečios nebus.Nu bl,kada jūs susiprotėsite.

Į frontą kovoti

Į frontą kovoti portretas
Nesuprantu, kaip aplamai galima šaudyti į žvėris savo malonumui, laisvalaikio praleidimui, žiauri pramoga. Buvo laikai, kuomet medžioklė buvo vienintelis maisto, išgyvenimo šaltinis, o dabar gyvūnai šaudomi pramogai, užsimanė dar ir naktinės pramogos, žvėrims nebus ramybės nei dieną, nei naktį. Negana, kad kerta miškus plynai, tuo pačiu naikinama miško flora ir fauna. Medzioklė gali būti vykdoma tik išskirtiniais atvejais, reguliuojant žvėrių populiaciją, apsaugant ūkininkus nuo žvėrių daromos žalos ir pan. Jei norisi pašaudyti, pasipuikuoti savo medžiokliniais kostiumais, šautuvais tegul Suodaitis ir panašūs keliauja pakovoti į frontą Ukrainoje.

Pagarba

Pagarba portretas
Balsuosiu už prezidentą Nausėda

Vita

Vita portretas
Kažko aš nesuprantu. Su lankais medžioti negalima, su naktinio matymo optila negalima... ...gluši tie žaliėji. Joks grinpysas neišgelbėjo tiek gyvūnų, kiek išgelbėjo šnopsas. Reikia uždrausti medžioti blaiviems. Ir rinkimuose gali balsuoti tik vegetarai.

Na na , pademonstravo

Na na , pademonstravo  portretas
prasilenkimą konservatorės Šimonytės " draudimui " ? Mes kartu , nors ir apsižodžiuojame ? ! Fui...

Gi

Gi portretas
Nausėda, tai Lietuvos gėda

to skiep

to skiep portretas
Na visai nusišnekėjai praverstu gybybai Vta jei butu karas tai tie naktiniai staigia atsirastu ir nebūtų problemų . Pta matau esi iš tų teroristinių medžiuotojų kurie 30-40 apsiaučia kokį zuikį atsuka į jį šautuvus ir tam iš baimės širdis plyšta.Geram medžiotojui nereikia jokių optinių o jei nemoka šaudyti tegul eina į varovus Užteks kad vienas ašutu o kiti lakstytu po mišką ir taip savo savukatą gerintu. O kad nepasirašė prezidentas tai malačius.

Ela

Ela portretas
Už Nausėdą nebalsuosiu. (Neprivalgo)

skiep

skiep portretas
vetavo vien del to,kad vetuotu ir parodytu kas as toks.Nektiniai taikikliai praverstu Lietuvos gynybai,bet sitas pizonas jau seniai nusispjove i Lietuva ,buciuoja svetimos salies veliava.

O

O portretas
Puiku! Jau gana medžioklių su varovais!

Lietuvis

Lietuvis portretas
Labai teisingai padarė Lietuvos prezidentas GITANAS NAUSĖDA, pagarba

Labai laukiau sio sprendimo

Labai laukiau sio sprendimo portretas
Aciu Prezidentui !!!!! Laisve laukinei gamtai !!!!

valio

valio portretas
Geras sprendimas, miškas turi būti gyvunų namai, o ne karo zona.

Jonas Lietuvis

Jonas Lietuvis portretas
Aš iš viso prieš šaunamų ginklų panaudojimą medžioklėje. Žvėris tai jo neturi. Tai kad sulyginti abiejų šansus ir medžioklė būtų kilniai džentelmeniška , leičiau naudoti tik kuoką ,peilį ir ietį. O šaudant su šautuvu , ir dar su optiniu taikikliu nebėra ribos ir lygių šansų medžiotojui ir žvėriui . Tik dieną šernai miega , o naktį knisa ką tik gali išknisti. Naktį liūtai mato , o medžiojamosios antilopės ne.Tad optinis taikiklis ar dieninis ,ar naktinis aktualus šernams , ūkininkams ir populistams. O prezidentas dar sykį patvirtino savo siekius tapti populistu Nr.1. Bet jam, atrodo,nepavyks pralenkti ATA Šustausko , ar Gražulio.

SMAGIAI PASIJUOKIAU

SMAGIAI PASIJUOKIAU portretas
Nausėda vetavo medžiotojams įsigyti naktinio matymo taikiklius...O Anušauskas už 34 milijonus tų taikiklių užsisakė kariuomenei. Dalį parduos medžiotojams. Vis šioks toks navaras...Nes šiuolaikiniame kare tie taikikliai reikalingi, kaip karvei balnas.

Atmata

Atmata portretas
Kokiu reta tas prezikas

Žaliakalnietis

Žaliakalnietis portretas
Tuoj pasipils koncervastribiu troliai ..Nors bviena gera dalyka padarė.

Palaikom pona Nausėda

Palaikom pona Nausėda portretas
Valio. Pritariu

O

O  portretas
Jis bent paramediku profke

O aš

O aš portretas
vetuosiu savo balsą per rinkimus į prezidentus .

Na va.

  Na va. portretas
Pasirodo,Gitanas gali priimti teisingus sprendimus.Tik labai lėtas įsibėgėjimas.

Galerijos

Daugiau straipsnių