Quantcast

G. Paluckas: V. Pranckietis užėmė poziciją R. Karbauskio dėka

Grįžti į straipsnį

Anonimas

Anonimas portretas
prankietis ir yra koncerliberastu isgama.

...

... portretas
Nėra ko 'valstiečiams' kiršintis su kitais dėl tos 'lygesnės kiaulės' (tuoj ir kitiems tas Seimo pirmininko kriuksėjimas atsibos), dabar reikia susiimt ir pasinaudot proga atsikratyt dar vienu 'konservų' Trojos arkliu - totaliai apsimelavusiu buvusiu premjeru: jis dabar NIEKAS, jo tereikia TIK netvirtint... bando Ožys šaškininką aplošt, primeta jam rietenas dėl dabar nereikšmingo Seimo pirmininko posto; dabar reikia daryt tai kas AKTUALU, o ši 'pozicija' gali palaukt, ji tuoj pati save visai diskredituos.

jurgis

jurgis  portretas
Pranckietis seimo pirmininko posta gaves deka savo partijos lyderio- R. Karbauskio neturi jokios moralines teises jam nepaklusti . Maza to jis viesai smeizia savo geradari., tai zemo lygio bruozas, Visi tai mato. Toks elgesys taip pat rodo kad , per klaida patekis i "aukstese pozicija" ,Pranckietis, vaikiskai elgesi visaip issisukineja , tarsi neduodamas "smelio dezes "kitiems. Kai isdave ta, kuris jam dave duona, tai isduos ir visus kitus , pas kurius pateks.Abejones nera. Reiskia del savo asmenines naduos ir patogumo (nes naudos is jo jokios). jis gali isduoti drauga, partija ir Tevyne . Kuo greiciau toki egoista lauk is valdzios gretu.!!!!!!!

jonas

jonas portretas
pranskietis gali buti koncervatoriu produktas...ko taip isikabinti i ta posta?

Bičiulis

Bičiulis portretas
Teisingos mintys pirmininkė

Nuomone palaikanti Pranskieti.

Nuomone palaikanti Pranskieti. portretas
Paluckai taip is tavo pasisakymo iseina ,Kad Karbauskis kaip Naisiu kolukio pirmininkas.ka nori ta pastato,nebenori nuima.Juk Pranskietis ne syki pabreze uz ka ir ka gali seimo pirmininka nuimti.O kiek skaiciau sia partija suskure ,satrijos ragana, ,ir Karbauskis ja pereme.Pagal Konstitucija kaip pabereze apranskietis tik seimas gali ji nuimti ir paklus seimui.O Karbauskiui Pranskietis nebeitiko ji pakritikaves.

Galerijos

Daugiau straipsnių