Quantcast

J. Džiugelis nusprendė jungtis prie konservatorių frakcijos

Grįžti į straipsnį

Vila

Vila portretas
Kam jis reikalingas konservatoriams sitas lakstunas. Pats nezino ko nori, gal,panasiai kaip soumenai, atkreipti i save demesi. Tokio nesusitupejusio seimuno dar reikia paieskoti.

WWWW

WWWW portretas
Pasalinti perbegelius is seimo. ir si pona irgi. gal jam konservatoriai kojas pazadejo. Jie visiems zadejo sviesu rytoju.

dar mazai

dar mazai portretas
Dievas tave nubaude...juk pereidamas i kita puse tu sulauzai rinkeju lukescius ,juk butum prie lovio neprislinkes jei rinktumeisi per brudus-koncervus

Aš portretas
Šiknius

geda

geda portretas
siela judosiui parduoda uz papa prie lovio

deinis

deinis portretas
Gal turėtų kokia nors komisija išsiaiškinti ar turi teisę toliau dirbti seime jei jie šiurkščiai pažeidė konstituciją,nuvylė rinkėjus, parsidavė konservatorims ,tai žmonės be sąžinės ,apgaulės būdu pateko į seimą ,dergia ant žaliujų ,nieko konkretaus nepateikę ,šlykštu

kam

kam portretas
reikejo rinkti i seima zmogu su tokia sunkia negalia? Juk jis visiskas neigalus. Sveikas zmogus galetu buti jo vietoje. O dabar visai nepajudantis invalido vezime

Ona

Ona portretas
Panašu,kad ir šis žmogėnas neturi jokio gėdos jausmo,jokios sąžinės ir nežino,kas yra PADORUMAS.Gėda už tokius sąrašinius,kurie įsitrina,prakunta ir ima savo kiauliška prigimtimi kiaulystes krėsti!Konservatorių frakcija yra tokia pasmirdusi bala,kad savo kvapu,visas atmatas susikviečia.

Gėlininkas

Gėlininkas portretas
Gražaiusios rožės auga tik gerai perpuvusiame sh., o šitam dar pūti ir pūti, bet nors aplinką tinkamesnę tam procesui pasirinko...

Babunė

Babunė portretas
Negana, kad Kubilius apdergė konservatorių reitingus ant visos Europos, tai prisiimate dar vieną intrigantą galutinai nusibaigt. Kauno turguje net bobikės sako , kad dabar jau niekada nebalsuos už konservatorius, nors iki šiol tik už juo ir Juknevičiuną balsuodavo.

Realiai

Realiai portretas
Tai sudo kruva tas ratuotas intrigantas.konservu gaujoj jis labai tiks,ten visi su protine negalia.vat tik klausimas iskyla,kaip jie I seima patenka?

Tam Klausimas

Tam Klausimas portretas
Ner ko jaudintis.Nesniai seime dare remonta uz milijonus,tobulino ventilecija.

tataigi

tataigi portretas
"Nenoriu prabusti tokioje šalyje kaip Vengrija, Baltarusija ir Rusija, kur galia svarbesnė nei teisė, o kitaip manančiųjų galimybės dalyvauti viešojoje diskusijoje ar politiniame gyvenime yra ribojamos“, – sakė J. Džiugelis. Čia apie LRT?:)

lygis

lygis portretas
del vadzios galintis ir krauju pasirasyt sutarti ir su senuoju liuciferiumi matyt taikosi i pragara

Sitas tik patvirtina taisykle

Sitas tik patvirtina taisykle portretas
kad isore gali byloti apie dar baisesni vidu.

klausimas

klausimas portretas
o kaip jis darbo metu nueina i tualeta? Ar sedi su pampersu?

nnn

nnn portretas
Dar viena žiurkė lakstanti iš kampo į kampą kur geriau, štai pagrindinis pokytis ,Per sekančius seimo rinkimus reikia nepamiršti tokių laisvo elgesio mišrūnų .įdomu kokius pokyčius Džiugelis padarys konservatorių partijoje ir ar ten jam leis taip loti ant savo frakcijos, nes nereikia įsivaizduoti ,kad vieni geriečiai, kiti blogiečiai.Visas jo darbas buvo ne ką jis asmeniškai padarė, bet purvinimas kitų. Negi galvoja kad jei kitas blogas tai jis automatiškai puikus.

Konservas

Konservas portretas
lauk ta perejuna is seimo. Sveiki neturi darbo. O cia.... slykstus diedas

tini

tini portretas
Tai tikrai ne dovanėlė konservatorių partijai

nekonservas

nekonservas portretas
Junkis,junkis dvasios ubage,isdavike prie koncervu.Nepajusi,kai tavo vezimaiti is po subines itrauks koncervai.Va tai pasijuoksim,kai i tave kojas nusivalys.Isdaviku,skundiku,perejunu visam pasaulyje nekencia.Tarp kitko koncevams GALAS.Kur tada suksi jienas isdavike.

ir apzele sikna krapais

ir  apzele  sikna krapais  portretas
smegeneles salavijais ....

Ieško

Ieško portretas
žmogus demokratijos,bet demokratija pagal Landsbergį nieko ne geresnė negu pagal Karbauskį,tik žmogus ieško kur prisiglausti,kad likti prie sotaus lovio.

zelemunčikas

zelemunčikas portretas
Iš mano varpinės,tai skambėtų:-Kubilius su Šimonyte mano draugai,nes kaip iš kitų pensininkų,iš manęs invalidumo išmokų nbuvo nurėžę.(tikriausiai personaliai Džiugeliui nenurėžė)

Hmmm

Hmmm portretas
Vyt lauk partijų išdavikus,kaip galima pakeisti savo įsitikinimus tai reiškia išdavikas ir tokius vyt lauk

V.L

V.L portretas
Sveikinimai konservatoriams......

ALGIS

ALGIS portretas
Artėja seimo rinkimai perėjūnai pradėjo rūpintis, kaip vėl patekti į kie nors sąrašus , nesvarbu kieno -svarbu patekti prie lovio .

Galerijos

Daugiau straipsnių