Quantcast

A. Juozaitis keičia sąjungininkus: jungiasi prie Pensininkų partijos

Grįžti į straipsnį

Darbo Veteranas

Darbo Veteranas portretas
Labai mylime , bučiuojame ir tapšnojame Juozaitį . Ypač už straipsnį Komjaunimo tiesoje 1990 kovo 14 ''Istorinė klaida ''.

Pilietiškas RINKĖJAS

Pilietiškas RINKĖJAS portretas
Klausimėlis: "Negi tokių pagyvenusių žmonių dar nesusiformavusios nuostatos ir požiūriai, kad partijas keičia taip, kaip mes kojines?" O gal čia sukamos galvos tam, kaip geriau apmulkinti rinkėjus? Partija "Tvarka ir teisingumas"- turėjo savo programą, su ja ir atėjo K. į šitą seimą? Reiškia, kad jis jau apgavo savo rinkėjus? Pastebėjau, kad partijos ir reikalingos apsukriesiems patekti į seimą. Štai kodėl tas partijas keičia ir jau susiformavę žmonės - svarbus tas mūsų visų sukrautas jiems lovys. TAŠKAs

Ž. Valstiečių Beretininkė

Ž. Valstiečių Beretininkė portretas
Oi oi pažvengiam , kai pamatom reklamą su Šustauskum,, , Gražulium ,,, Juozaičium : )

taip neryštigai daro tik PUPŲ DĖDĖ,

taip neryštigai  daro  tik  PUPŲ DĖDĖ, portretas
kuris p a v ė l a v o, nes pensininkus ir be jo n u a l i n o KONSERVATORIAI. --Juozaiti,-- pensininkai IŠKAMŠŲ turi ir be t a v ę s, tad pagal ideologinę PRIEDERMĘ nualintą JUOZAITĮ turėtų n u k a r š i n t i SOCDEMAI.

Pensininkas

Pensininkas portretas
Pensininkai nekvaili,30 metų marina savo tevus ,senelius prisiminė ,galvoja, kad išdegs apgauti.postfaktum.Genocidas vyksta vyresnio amžiaus žmonių Lietuvoje.Jums zarazos 224,- eurų pensijos tada matysime Kokie laimingi busite ir kaip džiaugsites laisva šudo krūva( Lietuva).

Artūras

Artūras portretas
Šitas dėl Lovio su bet kuo eis į rinkimus, nes neturi savo nuomonės!

Žinovas

Žinovas portretas
Kamblevičius - senas pensininkas! Senas ,,pirdžius,,...

Galerijos

Daugiau straipsnių