Quantcast

Konservatoriai žėrė priekaištus R. Karbauskiui: reitingus bando gelbėti kiršinimu

Sekmadienį vykstančiame Tėvynės sąjungos-Lietuvos krikščionių demokratų partijos (TS-LKD) tarybos posėdyje sukritikuoti „valstiečiai“. Šios opozicinės partijos vadovas Ramūnas Karbauskis kaltintas tuo, kad, nepaisant saugumo situacijos dėl Rusijos karo Ukrainoje, smunkančius savo partijos reitingus bando gebėti manipuliacijomis ir visuomenės kiršinimu.

„Smunkančius reitingus reanimuoti bandantis Karbauskis iš desperacijos intensyvina tai, kas ketverius metus jam sekėsi geriausiai – manipuliuoti, skaldyti, priešinti ir tuo kaltinti kitus. Kiršintojai kaltina kiršinimu ir kiršindami ieško preteksto sumenkinti saugumo tvarumą per susitarimo boikotą“, – sakė Mindaugas Lingė, galvoje turėdamas „valstiečių“ pasitraukimą iš susitarimo dėl krašto saugumo.

Savo kalboje konservatorius veikiausiai išskyrė ir kitą „valstietį“ – Dainių Gaižauską, kurio neetiški ir nelogiški pareiškimai pastarosiomis savaitėmis šiurpino valdančiuosius.

„Per Seimo kvislingą, kuris ne tik šantažuoja dėl susitarimų, grasina karu, žemina moteris, bet ir visa esybe simpatizuoja atgrasiausiems diktatūriniams metodams“, – sakė M. Lingė.

Smunkančius reitingus reanimuoti bandantis Karbauskis iš desperacijos intensyvina tai, kas ketverius metus jam sekėsi geriausiai – manipuliuoti, skaldyti, priešinti ir tuo kaltinti kitus.

Savo kalboje politikas atkreipė dėmesį ir į protestus, pastaraisiais metais vykusius prieš valdančiuosius. Kaip teigė M. Lingė, agresyvių judėjimų toleravimas nekoreliuoja su demokratija.

„Šiandien jie demokratiškai išrinktus Tautos atstovus vadina laikinais Lietuvos teritorijos administratoriais. Kokie mes demokratiški, kai matydami šiuos penktos kolonos požymius, kone pagal apibrėžimą atitinkančius veiksmus, traktuojame tai saviraiškos ir minties konstitucine vertybe“, – retoriškai klausė politikas.

M. Lingė sukritikavo ir protestuotojus, kurie šūksniais prieš valdančiuosius sudrumstė Sausio 13-osios minėjimą.

„Panašu, kad tuoj nebeturėsime laisvei svarbios valstybinės šventės ar atmintinos dienos, kurios šiemet netorpedavo santvarkos oponentai. Bet kol baubikai baubia ir švilpia, energetinės laisvės laivas sėkmingai iriasi pirmyn“, – teigė konservatorius.

Politikas taip pat apžvelgė ir gyventojams nerimą keliantį infliacijos klausimą. Pasak jo, būtina gyventojams paaiškinti, kokios yra tikrosios rekordiškai didelės infliacijos priežastys.

„Į augančias kainas žvelgti lengviau, aiškiai suprantant, kodėl tai vyksta. Viena kaltinti prekybininkus godumu, kita priimti tai kaip kainos už laisvę dalį, į kurią karu pasikėsino Putino Rusija. Turime tai padėti kuo aiškiau suprasti žmonėms, kitaip atsiras besistengiančių parodyti, kad dėl to kaltas koks nors Šimonyčių klanas“, – sakė M. Lingė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Senovės išmintis.

Senovės išmintis. portretas
"Tu pyksti, Jupiteri? - Reiškia Tu ne teisus!"

konservai

konservai portretas
senelis anukas ir visa ju sunauja yra didziausi Lietuvos kirsintojai ir kenkejai.

kauniete

kauniete portretas
LINGE ŽIŪRKE KONSERVINE KA ČIA MUMS BANDAI ASILE MAKARONUS KABINTI TU ŠŪDO GABALE SEDI SU TAIS TAUTOS NERINKTAIS TIK AMERIKONTU PRAKIŠTAIS IR VAIDINI SVARBUpo šito straipsnio esi pakrikštytas kaip lietuvos šudvabalis ir daugiau i seima nepapulsi
VISI KOMENTARAI 88

Galerijos

Daugiau straipsnių