Quantcast

A. Mazuronis apie savivaldos rinkimus: buvo dugnas, nuo kurio atsispiriame

Opozicinės Darbo partijos pirmininkas Andrius Mazuronis savivaldos rinkimus vadina dugnu, nuo kurio partija atsispirs su nauja programa ir naujais žmonėmis.

„Mes turėjome partijos tarybos posėdį Kaune (...) praktiškai bendru sutarimu, visa partija sutarė, kad tai, ką mes šiandien turime, yra tas dugnas, nuo kurio atsispiriame. Atsispiriame su partijos atsinaujinimo programa, naujų žmonių pritraukimu, su naujo puslapio vertimu“, – Žinių radijui penktadienį teigė Seimo vicepirmininkas.

Parlamentaras teigė, kad rezultatai nėra tragedija „turint omenyje transformacijas, kurias pergyvena partija“.

„Prašome visuomenės neklijuoti emblemų ir šablonų už praeities nuodėmes, kurias galbūt kas nors padarė mūsų partijoje. Mes kiti žmonės su kitu požiūriu, su kitu matymu“, – pažymėjo A. Mazuronis.

Atsispiriame su partijos atsinaujinimo programa, naujų žmonių pritraukimu, su naujo puslapio vertimu.

Po rinkimų BNS kalbinti politologai tvirtino, kad „darbiečius“ išgelbėti galėtų nebent dar vienas buvusio pirmininko Viktoro Uspaskicho sugrįžimas.

A. Mazuronis teigė, kad su buvusiu partijos lyderiu, europarlamentaru apie tai nekalbėjo.

Darbo partija per savivaldos rinkimus iškovojo 46 mandatus, nė vienas jos keltas kandidatas nelaimėjo mero rinkimų.

„Darbiečių“ lyderis taip pat komentavo parlamentaro Artūro Skardžiaus sprendimą palikti partiją ir prisidėti prie socialdemokratų. Pasak jo, savaitės Socialdemokratų partijoje neišbuvęs A. Skardžius „atgal nelabai prašėsi“.

„Jeigu žmogus pajuto socialdemokratišką pradą savyje, tegul jį realizuoja kur nors kitur“, – kalbėjo A. Mazuronis.

„Partijai pamiršti, kad jiems spjovė į veidą su jų balsais, su jų sąrašu atėjęs, staiga apsigalvojo dar vieną kartą, kaip mums elgtis...“, – kalbėjo jis.

Anot Darbo partijos lyderio, tai bus „pamoka“ politikams, planuojantiems panašius žingsnius.

A. Mazuronio teigimu, toks A. Skardžiaus veiksmas galėjo būti susijęs su partijos pasirodymu savivaldos rinkimuose.

„Darbiečių“ frakcija Seime turi aštuonis narius.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Klpd.

Klpd. portretas
Mazuroni ,,juniore":D), jei būsi toks falšywas avantiūristas koks esi iki šiol, tai nelabai kas išeis. Valyk savo vidų nuo cinizmo, nemeilės žmonėms, naudos sau ir panašių dėmių. Jeigu būtum daugiau patriotas, daugiau altruistas ir daugiau norintis gero savo Tautai, tai žmonės pajustų ir tave pakeltų aukštyn...Ar nematai kad atėjo toks laikas kai lietuviai pradėjo eit į rinkimus ir keist visą seną bjaurų valdžios ,,raugalą" į visai naujus pasirinkimus? (Bravo Klaipėda!:D) Visiems jau iki kaklo beviltiško niekam verto partinio sudo, kuriame tiek metų murgdosi Lietuva

vytautas

vytautas portretas
mano nuomone ,reikia sutiktisu mazuroniu jaunesniu ,ore dobes neissikasi ,o pasiekes dugna gali raustis i duobe kiek tik nori ,nors ir i kita puse zemes rutulio
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių