Quantcast

Naujausi reitingai: „Vardan Lietuvos“ iš pirmos vietos išstūmė socialdemokratus

Grįžti į straipsnį

dėdė Ignas

dėdė Ignas portretas
Neblūdykit, fufaikiniai, konservatoriai buvo, yra ir bus.

Jonas

Jonas portretas
Neklaidinkit Skvernelio,rašytojai,dar patikės...

stasys

stasys portretas
Oi, varge tu mano, parcija "vardan skvernelio" pirmoje vietoje ! Ar nepablūdo Lietuvos žmonės ? Nejaugi jie nežino kas tas skvernelis yra ir kas už jo stovi ?

puiku

puiku portretas
svarbu,kad valstiečiai nebūtų,jau to kolchozo tai nereikia,,kas bus,tas bus gerai.Greičiausiai bus Skvernelis ir socdemai.Puiku.

>>>kas pardave \\\\\.../////

>>>kas pardave  \\\\\...///// portretas
>Pone,nelygink "Valstiečių" su parsidavėliu skverneliu,jis jau istorija priši...ęs "Valstiečiams" po nosim ir išdavikiškai pabėgęs koncervus gelbėti,nes komunistams jokių šansų juos pakeisti,reikia naujų afiorų.___Tą "Ignyčio" afiorą tai R.Karbauskį apėjo,jis to būtų nedaleidęs,visko nesuseksi,tai daro paslapčia.

Cha cha cha

Cha cha cha portretas
Ruuuusssaii puuuooola ! ! ! .......................Gandragalviai, laikykitės. Putino zzzassrancai skuba į pagalbą.

kas pardave

kas pardave portretas
ignicio akcijas nezinant valstieciam????

Taigi taigi

Taigi taigi portretas
Keista stribkoncerviai 3 vieta idomu kas gali balsuot už tokius.

Višta \\\\\.../////

Višta  \\\\\...///// portretas
Lektoratas išsisėmė,gaila.____Betttt,manau mano apklausa pirmauja,nenaudėlių nenaudai.___Kar.____Su pagarba,gyva'našlė,Višta.

>>>Dalinsis postus \\\\\.../////

>>>Dalinsis postus  \\\\\...///// portretas
>Pavėlavot.__Jau seniai pasidalinta (kai SS tepė slides iš "Valstiečių),koncervus laikinai keis S.S.,po 4 metų vėl skarbonkės irrr t.ttttttttttttt..................Tai viską "reitingai" pasako.____Linksmai gyvenam.

marija taurage

marija taurage portretas
ssr mento be mentaliteto partija chuiliniu pagrindu pagimdyta,fuiiiiiii

Kam \\\\\..../////

Kam  \\\\\....///// portretas
patinka šiandieninės el.kainos balsuolit už skvernelį,nes tų kainų autorius kreivys,o palaimintojas tų laikų premjeras S.S.___Pirmyn į "šviesų" rytojų (be elektros) paskui S.S.___Patamsyje ir "bananais" smagiau šunaują dubąsint,pagaivinant ašarinėm dujom.

aha

aha portretas
Gaidžiai gieda, kad balsuos už konservatorius, kurių partijos Lietuvoje dar net nėra, o yra tik konservuoti komunistai. Su anūkais

Ir vėl senelis Kęstas tuštindamasis pamiršo nusimauti kelnes

Ir vėl senelis Kęstas tuštindamasis pamiršo nusimauti kelnes portretas
Tai vargšas nusenęs žmogelis – okupacijos laikų liekana. Visą laiką sąžiningai tarnavo sovietų represinėse struktūrose. Negailėdamas jėgų kovojo su SovietųSąjungos priešais, naikino ir trėmė visus, netikinčius šviesiu komunizmo rytojumi. Vykdė ir viršijo Komunistų partijos iškeltus penkmečio planus. Visas sovietines šventes šventė negailėdamas sveikatos. Nenuostabu, kad žmogelis prieš laiką susidėvėjo ir psichiškai, ir fiziškai. Dabar prisiduria pragyvenimui, rašydamas komentarus, liaupsinančius fašistinę Kremliaus milijardierių kliką ir keikiančius Lietuvą. Nebesupranta žmogelis apie ką straipsnyje rašoma, todėl jo komentarai ne į temą. Kadangi apmokama pagal žodžių kiekį komentare, visada gale prirašo:  (Apie mokslą-studijas-ekonomiką).

Cha cha cha

Cha cha cha portretas
Gandragalviai niekaip nenori sutikti, kad jų reitingai kartu su jų simboliu gerve išplasnojo.

Kęstas

Kęstas portretas
"Vytautas Landsbergis, ekonomikos ir inovacijų ministrė, Laisvės partijos pirmininkė Aušrinė Armonaitė ir TS-LKD lyderis, užsienio reikalų ministras Gabrielius Landsbergis" valdo Lietuvą, būdami tokie pat nepopuliarūs, kaip vilkai, neseniai išpjovę ūkininko avis. Tai yra didžiausias Lietuvos gyvenimo paradoksas, parodantis, kad demokratija pas mus net ir nekvepia. (Apie mokslą-studijas-ekonomiką)

to Jonas

to Jonas portretas
Netikiu,kad tu 12 mėnesių išvardini,beraštis,baisu,pirmoko lygio,a jie tai nemoka dar išvardinti

cha cha

cha cha portretas
Karbauskis turi sprogt tikrai iš pavydo..na,kaip sakė Skvernelis,jis moters paliktas ir taip liūdnas jau

rasai

rasai portretas
kur tavo Onute...tai kai tokių kaip jūs paskaitai,tai aišku,ten tokie žmonės ir rašo..nieko naujo nepasakei

Rasa

Rasa portretas
GERBIAMIEJI BALTIJOS TYRIMAI PILSTOT IŠ TUŠČIO I KIAURA TIK TIEK KAD IŠ TU LENKTINIAUJANČIU NETIKĖLIU NUPLĖŠET PINIGĖLIU NORS TAI YRA NUSIKALTIMAS PRIEŠ TAUTA TAI KORUPCIJA NAUDOJATĖS KAD TAUTA NEIRODIS BET JUSU PACIU REITINGAS TAI NULINIS PASKAITYKIT KA ŽMONĖS RAŠO IR KAIP JUMIS NETIKI

JONAS

JONAS portretas
Čia rašinėjantis durneiai pasamdyti Jie negalvojantis tik pavardes girdėje tokie debiliukai jokios rolės nevaidina politikoje daro savo sperndimus nors 12mėn neišvardina Okas liečia tuos reitingus tai durneliam pasisporinti ar skvernas dydysis politikas politiškesnis už raskevičiu ar armonautė skris i kosmosa to Faktas tu asile ne apie reitingus rašynėk o pasidomėk apie skverno AFERA ignytije Q Apie tai kad prie Karbauskio buvo pakelta ekonomika žmonėm pensijos vaikučiu pinigai Protingi lietuvos žmonės jau net nekomentuoja šitu aferistu temomis nei nei skverneliniai nei ARMONAUTU PLIKASUBINIAI NEDOMINA NEI SOCDEMAI NEI LIBERASTAI NEI KONSERVAI tai protingiem žmonėm tas kondingentas vagiu aferist nedomina laukia rinkimu

Keleivis

Keleivis portretas
Tikrasis partijos pavadinimas turėtų būti "VARDAN VALDŽIOS" yra dar subtilesnis liberalkonservatorių partijos "kūrinys" kuri vykdys tokią pat politiką kaip dabartiniai valdantieji, o jei reikės bus vienoje kualicijoje.Akivaizdu kad tai leftistai, naujieji marksistai ir žinoma globalistai, jokio sveiko nacionalizmo skverneliuose net nekvepia.

Cha cha cha

Cha cha cha portretas
stribu palikuoniai ir kgb užslaptinti pirmi visada

To vagies

To vagies portretas
Tikrai kad skvernelis yra vagis. O proletarui nusispjauti, kad skvernelis sau iki namu uz 350000 euru is ju paciu pasalpu pinigu sau asfalta nutiese. O dabar valstietija rauda, kad pasalpos mazos.

Faktas

Faktas portretas
Skvernelis pavogė iš Karbauskio reitingus.

Vagies

Vagies portretas
partija

>>>Dalinsis postus \\\\\.../////

>>>Dalinsis postus  \\\\\...///// portretas
>R.Janutienė suves.

Dalinsis postus

Dalinsis postus portretas
Numatytas slaptas Lansbergio ir Skvernelio susitikimas.

Pamastymui

Pamastymui portretas
Yra taip. Pasakyk man uz ka balsuoji ir as tau pasakysiu koks tavo sociaekonominis statusas.

to konsevatorius

to konsevatorius portretas
Beašti, už juos balsuoja didžiųjų miestaų, išsilavinimą turintys, geriau gyvenantys,sočiai jų yra.Nesvajok,kad už tavo valstiečius ar paksinius balsuoja išvardytieji.Jaunima s už liberalias pažiūras, ir už konservatorius taip pat jaunimas.

To Konsevatorius

To Konsevatorius portretas
Ka tu, juokauji? Vidutine issilavinusi klase balsuoja uz konservatorius ir kitus desiniuosius, kai proletaras balsuoja uz buvusius komunistus ir bendrai kairiuosius: socialdemokratus, darbo, lenkai, socialistai, valstieciai ir t.t.

Konsevatorius

Konsevatorius portretas
Konservatorių rinkėjai tremtiniai, politiniai kaliniai išmiršta. Į jų festivalius Ariogaloje vis mažiau ir mažiau besusirenka dalyvių. Šiandien jų pagrindiniai rėmėjai - gėjai.

ech

ech portretas
tik uz lenkiskas paruvkas

to netikiu

to netikiu portretas
is uzpakalio, panasiai kaip burti is kavos tirsciu, tik siuo atveju vietoj kavos kaka

to netikiu

to netikiu portretas
Tikiu visiškai,ką reiškai ats 1015, nieko, vienąkart auola vienų gerbėjai,kitąkart kitų,taip ir gaunasi, pastovumo čia nėra ir nebus.Tik rinkimai parodys.Kad susidaryt gerą vaizdą,reikia bent pusės miljono apklaust

laisvė rinktis

laisvė rinktis portretas
Rinkimai-laisva valia.Ką norite,tą rinkite.Kas patinka vieniems,nepatinka ir nepatiks kitiems.Visose demokratinėse šalyse taip.Juk nepaskirsi kaip putlerį ar batką po 30 metų valdyti,visur keičias simpatijos,keičiasi valdžios,keičiasi partijos,kurių sočiai pas mus,ir kiekviena sgali išsirinktinorimą.

netikiu

netikiu portretas
is kur traukiami sitie reitingai?

>tik

>tik portretas
mielu noru išrinkčiau savo valdžią tik kur ji yra?Laukiu kada atsiras. Kur tie tikrieji verti valdyt mūsų šalį? Mėnulyje ar tik tavo vaizduotėje?

to tik

to tik portretas
Ar sapnavai,ar vartoji ką?ar jau naujukus šventi?

berašti

berašti portretas
Būtent dauguma ir išrinks socdemus,vardan Lietuvos,būtent.

tik

tik portretas
jokiu partiju jokiu reitingu visus velniop tauta referendumu isirinks savo valdzia gana vagiu vampyru is kgb saikos su zydisku kvapu ?===

Konervatnykam liberastam

Konervatnykam liberastam portretas
laisviečiam ir sosdemam bus ragas jei DAUGUMA LIETUVOS PILIEČIŲ ATEIS BALSUOT. Tada partiniai negalės kaip visada išrinkt vieni kitų. Na o jeigu lietuviai tingės per rinkimus pasijudint tai šita Lietuvos kenkėjų mafija vėl pasiliks vokt Todėl nedejuokit kai jie ėda mūsų gyvenimą. Jei nenueinat net biuletenio sugadyt ir leidžiat už save spręst VALDŽIĄ RENKI TU!

Kuba

Kuba portretas
Kuo arčiau rinkimai tuo dažniau visokie "gaidžiai" plaus smegenis...nors sveiko proto žmogui aišku - jie vieni nuo kitų niekuo nesiskiria, gal tik gobšumo, melo, cinizmo lygiu...kol nepasikeis Seimas iš pagrindų jokių pokyčių neįvyks..

Gaila sukalidintų žmonių

Gaila sukalidintų žmonių portretas
anie nežino kad konservu torpeda surinko po šita vėliava didžiausius seimo lūserius veidmainius ir išdavikus. Užmiršo kas pirmas pradėjo plynai kirst miškus draustinius o miestuose daugiamečius ir parkus? Užmiršo kas už Garliavos skandalo sudorojima pradėjo kilt politikoj. Pirmiausia nubėgo parsiduot pas liberastus paskui galimai nesutarus dėl kainos atsidūrė pas valstiečius. Katriems pridarė kiaulysčiu o paskui naglai išdavė Nu žodžiu, Eilini karta išdurs lietuvi nusipirke už valdiškus pinigus /dotacija/ žiniaskaida su reitingais

ar tai reiškia,

ar tai reiškia, portretas
kad anksčiau jie visi buvo vardan ru ir belaru???

visada atspėju

visada  atspėju portretas
2024 po rinkimų valdantieji bus-socdemai,Skvernelio ir dar kokia viena,galbūt nauja kokia...

Rinkejhas

Rinkejhas portretas
Gerai pagalvokit,balsuodami uz Skvernelio partija,perbegeliu partija, ieskodami geresnio lovio.

girdėjau

girdėjau portretas
Laidoj ten virtuvėje Skvernelis l abai puikiai kalbėjo apie Vėgėlę,jautėsi,kadsusikukuotų,jei atsirastų galimybės...

aha

aha portretas
Jeigu susikurs Vėgėlės kokia partija,irgi bus Skvernelio bendražygiai...ne liberalieji,o būtent Skvernelio

nu tam ypatingai protingam patrYjotui

nu tam ypatingai protingam patrYjotui portretas
Niekada tie,kurie balsuoja už liberalus,konservatorius,nebalsuos už Skvernelį.AMEN.

neverta aiškinti,kad

neverta aiškinti,kad portretas
Nu tai tavo galvai taip,kitų-ne...kaina sne valdžia nustato,algos kilo 5 metus nuo 10-15 p[roc.dabar kainos vejasi algas, žmonės perka,paklausa yra,ko nekelt kainų.Valdžia perkamąja galia rūpinasi,kelia pensijas,algas,kiek gai kompensuoja, o ne prekių kainas nustatinėja.Et,bet ką čia aiškinti...

Šiaip , mano galva ,

Šiaip , mano galva ,  portretas
labiau " apsivogusių " prieš žmones ( elektros , dujų , maisto kainos , valstybės skola , 37 milijonai kuklianskiams ir t.t. ) nei liberalieji , dar nebuvo ir matyt nebus .

Ypatingai bukam patryjotui

Ypatingai bukam patryjotui   portretas
Partijos turi PROGRAMAS ! "Rodau ant pirštų " - valstiečiai ne liberalai !!!!!! Skverneliniai , žemaitaičiai - liberalieji ! Socdemai su " santuokomis " t.p. liberalieji ! O kur dar " šviežios " rinkiminės jėgos papildytos Klaipėdos atvirai liberaliais :) Grubliauskas , Cesiulis , Plečkaitis :))) Tie , kam liberalizmas tapęs keiksmažodžiu ( kaip man ) NIEKADA NEBALSUOS už liberskvernelinius , libersocdemus , ar liberžemaitaičius , jau nerašau apie liberdarbiečius :)

kavenskis

kavenskis portretas
kodel "vardan Lietuvos", o ne "Svabo subines buciuotojai"?

Bukas ir naglas kaip tankas

Bukas ir naglas kaip tankas  portretas
Žmogus ant kelio užrašė - asfalto vagis, tai išverstakis įsakė surast pažeidėją. Policija nuo kojų nusimuse, beieškodama rašytojo... Velniop tokį sandelinka !

logiška

logiška portretas
Niekada valdantieji nebuvo 2 kadencija siš eilės valdžioje.Žmonės rinksis kitus 2024, geriau tikrai nėra, taip kad Skverneliui vėl valdžiukė bus

Marija taurage

Marija taurage portretas
šviniaus marionečių partija!

Sovietinis reliktas

Sovietinis reliktas  portretas
Nemoka jokios ES kalbos tik masksliskai gali burbuliuot... Zo nevykelis

Isasfaltavo keliuką

Isasfaltavo keliuką portretas
Žmona įtaisė į Mažeiki nafta buhalteriaut už kosminį atlygį ( atkata). Surengė šturmą Garliavoje su 200 policaju vaiką atimt ir mindyt Lietuvos vėliava. Nusipelnęs kandidatas

tik taip

tik taip portretas
Skvernelis konkurentas Valstiečiams,Žemaitaičiui, darbo partijai,jis atims iš jų balsus...Jokie liberalai,konservatoriai už Skvernelį nebalsavo ir nebalsuos

puiku

puiku portretas
Teko pamatyt interviu Skvernelio,laidoj su Bruveriu..Tai viska sten aišku buvo,kad Skvernelis 2024 laimėjęs jungsis ,jei reiks,su socdemais, o dar su kuo-sakė,pažiūrės...Karbauskio jau tarukinuka sseniai nuvažiavęs.Jį dabar gerai vairuoja Saulius.

Bukagalviui

Bukagalviui  portretas
Karbauskui Skvernelis ne politinis konkurentas ! Bukagalvi , Karbauskio " valstiečiai " ne liberiai !!! Skvernelis politinis konkurentas liberiams : liberkonservatoriams , libersocdemams ir kitiems liberaliems ! Tik visiškai bukas iki šiol gali to nežinoti :) Patryyyjotas - idyyyyjotas :( Kritinio mąstymo net užuomazgų tokie neturi :))) fui....

to višta\\\\.../////

to višta\\\\...///// portretas
o ką reiškia tavo apklausos -nieko.Kaip jos sutaps,jei tave čia spaudinėja tavo chebra,o kas ji-aiški.

vištai

vištai portretas
tai kad tu savo š..e ir kapstaisi..ir neapsimetinėk,pakso ri karbausko gerbėjai,gal tau įmesti tavo pezalų,patvirtinančių tai

Višta \\\\\.../////

Višta  \\\\\...///// portretas
Vėl užkūriau lanz'koncev'lyber'kom'laisv melo laužą,vėl peša,kepa,verda,kvailina.__O man tai patinka,pataikiau melagynui užminti ant skaudamo mazolio,tikslas pasiektas.___Paaiškinu:-nepriklausau jokiai partijai,asmeniškai nei vieno veikėjo nepažystu,bet labiausiai nepernešu M E L O,nes po mano tiesiogės neoficijalios "Vištos" apklausos 90 proc.skiriasi nuo tų tvartelinių "profesijonalų",tai juos ir varo iš proto,nes akivaizdus klastojimas (už kurį normalioje valstybėje baužiama),100 proc.išryškėja.____Su gilia pagarba,gyva'našlė Višta.___Laukiu naujo šūdo porcijos,malonu pasikapstyti.

sutapimas? nemanau

sutapimas? nemanau portretas
"Įmonėje Lietuvos Respublikos Seimo kanceliarija (draudėjo kodas 51002, mokesčių mokėtojo kodas 188605295) VALSTYBINIO SOCIALINIO DRAUDIMO FONDO VALDYBOS (Sodra) duomenimis 2022-12-30 dienos pradžioje dirbo 1125 darbuotojai (apdraustieji)." ----------------------------------- apklaustuju skaiciu beveik sutapa su darbuotoju skaiciumi

Juokas ir tiek

Juokas ir tiek portretas
Pizdiošas ir provokacija,kas tos mentiaras rinks,provalas jau senei uzprogramuotas,O skvernelis bus prezidentiniu prezidentu,faktas!

Atsargiai

Atsargiai portretas
Vištos Walmora \\\\\...///// tarnauja putno konservatoms

...

... portretas
galėsit dziaugtis Skvernelio uzpakaliu

Taigi taigi

Taigi taigi portretas
p.Gandragalviai, kvailos Karbauskio vištos spaudymas nepadės. Skvernelis aplenkė Karbauskį. Bėgdamas iš paskos, dabar Karbauskis gali grožėtis tik Skvernelio užpakaliu.

Ypatingai bukiems patryjotams :)

Ypatingai bukiems patryjotams :)  portretas
Vėl pletkinate ? :))) iš kur žinote KIENO višta , pletkininkai ? :) Gal ji iš liberkonservatorių tvarto :)))

keista

keista portretas
Višta pats parašo,pats prisispaudžia sau skaičiukų...Gėda turėtų būti praleisti jo kvailumą čia.Jis pats nesupranta,kad tyčiojasi iš savęs,tai turėtų administratoriai suprasti

Taigi

Taigi  portretas
Argi jums gaila? Spaudykit Karbauskio kvailą vištą ir būkit laimingi

Cha cha cha

Cha cha cha portretas
Karbauskio kvaila višta siūlosi spaudoma labiau už prostitutę Vilniaus geležinkelio stotyje.

Vištos Walmora \\\\\.../////

Vištos Walmora  \\\\\...///// portretas
Kas pasitikite I.Šimonyte,spaudžiam ŽALIĄ.

Vištos Walmora \\\\\.../////

Vištos Walmora  \\\\\...///// portretas
Kas palankiai verinate V.Adamkų,spaudžiam ŽALIĄ.

Vištos Walmora \\\\\.../////

Vištos Walmora  \\\\\...///// portretas
Kas palankiai vertina G.Nausėdą,spaudiam ŽALIĄ.

Vištos Walmora \\\\\.../////

Vištos Walmora  \\\\\...///// portretas
Kas palankiai vertinate A.Anušauską,spaudžiame ŽALIĄ.

Jonas

Jonas portretas
Tiems kas uz Svirneli paskaitykite knyga ,,Kabinetas 399,,

Bukapročiui , liberalizavimas pradėtas

Bukapročiui , liberalizavimas pradėtas  portretas
prie KONSERVATORIŲ + LIBERALIŲ VALDYMO ! __Jie sudarė PLANĄ SU TERMINAIS ! Valdant " valstiečiams " atėjo terminas 3 etapui ! Visai bukas patryjotas ? __Nuo kada vyksta elektros rinkos liberalizacija? Elektros rinkos liberalizavimas vyksta įgyvendinant Europos Sąjungos teisės aktų reikalavimus. Nuo 2010 m. sausio 1 d., įsigaliojus Lietuvos elektros rinkos planui, vartotojai elektrą Lietuvoje gali  pirkti iš nepriklausomų elektros tiekėjų. Komerciniai vartotojai elektros energiją iš nepriklausomų tiekėjų privalomai perka nuo  2013-ųjų. NUO 2021 m. buitiniai vartotojai palaipsniui privalėjo atsisakyti monopolinių visuomeninio tiekimo paslaugų.

Vištos Walmora \\\\\.../////

Vištos Walmora  \\\\\...///// portretas
Kas palankiai vertinate D.Grybauskaitę,spaudžiam ŽALIĄ.

aha

aha portretas
Kas manote,kad esate protingas,nieko VIŠTAI nespauskite

Vištos Walmora \\\\\.../////

Vištos Walmora  \\\\\...///// portretas
Kas palankiai vertinate V.Landsbergį,spaudžiame ŽALIĄ.

Vištos Walmora \\\\\.../////

Vištos Walmora  \\\\\...///// portretas
Kas palankiai vertinate A.Armonaitę ("laisvės" partija),spaudžiam ŽALIĄ.

Vištos Walmora \\\\\.../////

Vištos Walmora  \\\\\...///// portretas
Kas palankiai vertinate G.Landsbergį,spaudžiam ŽALIĄ.

Vištos Walmora \\\\\.../////

Vištos Walmora  \\\\\...///// portretas
Kas palankiai vertinate R.Karbauskį,spaudžiam ŽALIĄ.

Vištos Walmora \\\\\.../////

Vištos Walmora  \\\\\...///// portretas
Kas palankiai vertinate E.Švenčionienę,spaudžiam ŽALIĄ.

Vištos Walmora \\\\\.../////

Vištos Walmora  \\\\\...///// portretas
Kas palankiai vertinate A.Paleckį,spaudžiam ŽALIĄ.

vištgaidžiui

vištgaidžiui portretas
Mačiau interviu su Vėgėle,man patiko ,kad jis palaiko ukrainą, prieš RuZiją, pinigus aukojo,sakė net kiek,man patiko.Užsienio politikoj jis šaunuolis būtų.O pandemijų jau nėra-kiti klausimai atkrenta,populizmas į šoną.

Vištos Walmora \\\\\.../////

Vištos Walmora  \\\\\...///// portretas
Kas palankiai vertinate R.Paksą,spaudžiam ŽALIĄ.

Vištos Walmora \\\\\.../////

Vištos Walmora  \\\\\...///// portretas
Kas palankiai vertinate S.Skvernelį,spaudžiam ŽALIĄ.

Vištos Walmora \\\\\.../////

Vištos Walmora  \\\\\...///// portretas
Kas palankiai vertinate I.Vėgėlę,spaudiam ŽALIĄ.

Vištos Walmora \\\\\.../////

Vištos Walmora  \\\\\...///// portretas
Kas plankiai vertinate A.Širinskienę,spaudžiam ŽALIĄ.

Vištos Walmora \\\\\.../////

Vištos Walmora  \\\\\...///// portretas
Kas palankiai vertinate V.Binkevičiūtę,spaudžiam ŽALIĄ.

orui

orui portretas
Jo,liberalizavimas priimtas prie valstiečių-karbauskinių

Vištos Walmora \\\\\.../////

Vištos Walmora  \\\\\...///// portretas
Kas bent kartą buvote apklausti portalo "BALTIJOS TYRIMAI",spaudžiam ŽALIĄ.

Vištos Walmora \\\\\.../////

Vištos Walmora  \\\\\...///// portretas
Kas palaikkote "Lasivės" partiją (armonaitė),spaudžiam ŽALIĄ.

Vištos Walmora \\\\\.../////

Vištos Walmora  \\\\\...///// portretas
Kas palaiko "Liberalų" sąjūdis (gentvilai),spaudžiam ŽALIĄ.

Oras

Oras portretas
Vagies gabalas tik atejo i valzia ir pamirso kad buvo mentu patyliukais pardaves lietuvos strategines imones Ignitis akcijas suskis,todel dabar zmones ir moka kosmusa uz elektra...tas slikstyne ne vardan lietuvos dirba o vardan konservu ir savos kisenes brudo gabalas ir tiek ,nebalsuokim uz jo partija niekad!!!

Vištos Walmora \\\\\.../////

Vištos Walmora  \\\\\...///// portretas
Kas palaikote partiją "Laisvė ir teisingumas" (zuokas),spaudžiam ŽALIĄ.

Grąžinkime išniekintus paminklus

Grąžinkime išniekintus paminklus portretas
UŽ konservatorius tik 8 procentai. Jei komunistai tiek balsų gaus, reiškia 1940 metais Lietuva su gėlėmis sutiko Raudonąją Armiją. Tai patvirtina ir Brazausko ir Grybauskaitės išrinkimas. Grąžinkime išniekintus paminklus į savo vietą.

Vištos Walmora \\\\\.../////

Vištos Walmora  \\\\\...///// portretas
Kas palaikote "Valstiečių" partiją (R.Karbauskis),spaudžiam ŽALIĄ.

Taigi

Taigi portretas
Jeigu žmonės balsuoja už išdavikus,tai taip ir ritasi Lietuva

Vištos Walmora \\\\\.../////

Vištos Walmora  \\\\\...///// portretas
Kas palaikote koncervatorius (lanzbergai),spaudiam ŽALIĄ.

Vištos Walmora \\\\\.../////

Vištos Walmora  \\\\\...///// portretas
Kas palaikote LSDP (buvę komunistai),spaudžiam žalią.

Byyyy Rka DEJĘS

Byyyy Rka  DEJĘS portretas
B B D. ant NACCCCHUI. PARTIJOS .... TIK UŽ PINIGUS. GAUS. MANO. BALSA :-)))(

Vištos Walmora \\\\\.../////

Vištos Walmora  \\\\\...///// portretas
Kas palaikte partiją "Vardan Lietuvos" (skvernelis),spaudžiam ŽALIĄ.

tikrai

tikrai portretas
Peršasi išvada-apklaustieji iš kaimų

MELAS LIEJASI LAISVAI

MELAS LIEJASI LAISVAI portretas
Žmonįs, seniai laikas televizorius ir visą melasklaidą išmesti lauk. Ar dar tikiiye jų "tiesomis" ?

Vaflis

Vaflis portretas
ir vaflių partija švarkelio pavogusi energetikos akcijas,kiti prie vaflių

aha

aha portretas
Turbūt regionų žmogeliai apklausti,apklauskit miestų didžiųjų...Žemaitaičiui jau nekas,oi nekas,kaimiečiai jau net nusisuko nuo jo

To Majausko apklausa

To Majausko apklausa portretas
Kodel tu konservatorius?

Degradu apklausa

Degradu apklausa portretas
Kas uz lenkiskas tomasevskio paruvkas spaudziam zalia, kas uz spalvptosias rusakeviciaus pimpius spaudziam raudona.

nuomonė

nuomonė portretas
Nieko nereiškia 1015 apklaustųjų, vieną kartą papuola tie,kuriems patinka ta partija,kitą kartą apklausiami tie,kuriems patinka -jau kita...Nieko čia keisto,juokingos tos apklausos,nors aišku,kad 2024 laimės Skvernelis ir Vilija.Jie ir bus valdantieji su dar kokia partijėle.Jau net neįdomu bus dabar dar 2 metus.Tas pats per tą patį.

Majausko apklausa

Majausko apklausa portretas
Pirmoje vietoje Majausko susivienijimas - mokinukės. antroje vietoje - Paleckio partija, trečioje vietoje - Tomaševskio ...

Galerijos

Daugiau straipsnių