Quantcast

P. Gražulis: Kultūros komitetą keisčiau tik į Žmogaus teisių komitetą

Grįžti į straipsnį

Pranas Pričkus

Pranas Pričkus portretas
Petras nuveiktų dar daugiau mūsų naudai, bet reikia suprasti, jis pastoviai turi žvalgytis. Dabar per TV laidą "saugokis daktaro" ar pan. mokina vaikščioti atbulom, jeigu įvarys kokį "štolcą", kad galėtų sakyti jog eidamas atbulas pats neapsižiūrėjo ir užsėdo.

garbingasis

garbingasis portretas
Zmones labai pasitiki parlamentaru Grazuliu , tai garbingas zmogus zinome , kad neapgaus , o eis i prieki su teisingumu

P.Gražuliui-Pagarba

P.Gražuliui-Pagarba portretas
Tiek reikšmingų darbų Lietuvai, kaip P.Gražulis - nei 1 Seimo narys nenuveikė. Gražuliui reiktų Valstybinį ordiną užsegti už darbus Lietuvai ir jos žmonėms. Ko delsia Prezidentas Nausėda? Kodėl neįvertina puikių Gražulio nuopelnų saugant Lietuvos žmones nuo visokio plauko pašlemėkų? Gražuliui 100 balų už darbą Seime.

deinis

deinis portretas
TIK į Žmogaus teisių komitetą ,jei dar šiuo laiku toks yra ,otaip ji papjaus jį tie menininkai su Juozapaičiu priešakyje

stiprybes

stiprybes portretas
Didziules stiprybes Grazuliui tik labai gaila kad Grazulis nepagalvojo kad uz tiesos sakyma ir negeroviu kelima i viesuma jam bus labai SKAUDZIAI atsirevansuota Labai SLYKSTU skaityti ir matyti kaip slyksciai puolamas ir smeiziamas seimo narys Nieko nepadarysi Petrai musu Valstybeleje uz TIESOS sakyma tenka kenteti DIDZIULES TAU STIPRYBES PETRAI

Šiandien

Šiandien portretas
Žiūrėjau laidą apie P.Gražulį. Nežinau nė vieno, kuris būtų atsisakęs tarnauti tarybinėje armijoje. Jis padėjo spausdinti , platinti bažnyčios kroniką, kitas bažnytines knygas. Kodėl neparašo tikros istorijos apie jį. Tais laikais padėti įrengti spaustuvę po šiltnamiu, sugebėti suderinti spausdinti knygas, atsišaukimus Minske,Ukrainos vienuolyne, Latvijoje. Būdamas Seimo nariu, savo krašte padėjo išleisti daugybę knygų. Ir dar buvo Helsinkio grupės narys.Bene vienintelis Seime, sakantis tiesą.

DEDE VASIA

DEDE VASIA portretas
NEPASIDUOK GEJAMS IR LESBEMS VISUOKIEMS PEDALAMS MES UZ LIETUVA VYRAI)))))

nuomonė

nuomonė portretas
Dar mažiau garbės daro įslaptinti KGB-istai sėdintys seime.

Ž. Valstiečių Beretininkė

Ž. Valstiečių Beretininkė portretas
Gėjų pupulis ir jų reklamuotojas : )

Anonimas

Anonimas portretas
Tegul ne nesvajoja nes JIS NERA NEI ZYDAS, NEI SEKS ISSIGIMELIS, NEI LIBERASTAS, NEI landzberginis OZYS. Runkeliams ir visokioms apsiktoms vatinkoms ne vieta jokiuose komitetuose ir sovietuose.

Makas

Makas portretas
Ar yra seimo ir valdininku korupcijos komitetas?

Skaptuotojas, piešėjas, repetuotojas

Skaptuotojas, piešėjas, repetuotojas portretas
Tikrai Gražiulis netrukdo! Bet va Andrius Tapinas parašus surinko prieš... ( nors jis nė skaptuotojas, nė piešėjas, na gal repetuotojas, hhhhh...)

Galerijos

Daugiau straipsnių