Quantcast

Ruošiasi rinkimams: „socialdarbiečių“ sąskaitoje – jau 200 tūkst. eurų

  • Teksto dydis:

Seimo rinkimams besiruošiančios partijos toliau kaupia finansus –  šiuo metu daugiausia lėšų (210 tūkst. eurų) turi valdantieji socialdarbiečiai, tik šiek kiek mažiau – buvę kolegos socialdemokratai, rašo portalas 15min.lt.

Konservatorių rinkimų kampanijos sąskaitoje – daugiau nei 100 tūkst. eurų. Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjungos rinkiminėje sąskaitoje dabar – kiek daugiau nei 60 tūkst. eurų.

Lenkų rinkimų akcija-Krikščioniškų šeimų sąjunga rinkimams kol kas sukaupė kiek didesnį nei 5 tūkst. eurų biudžetą.

Laisvės partijos sąskaitoje, kurią sparčiai gausina fizinių asmenų lėšos, – iš viso yra beveik 28 tūkst. eurų.

Darbo partija turi sukaupusi 5 tūkst. eurų, partija „Gerovės Lietuva“ – 100 tūkst. eurų.  Liberalų sąjūdis rinkiminiame biudžete turi kiek daugiau nei 40 tūkst. eurų. Lietuvos žaliųjų partijos biudžetas pagausėjo iki 38 tūkst. eurų.

Kelioms naujoms organizacijoms – partijai „Kartų solidarumo sąjunga-Santalka Lietuva“ ir Krikščionių sąjungai – rinkimų sąskaitos pildosi sunkiau. Pirmoji turi tik 410 eurų, antroji – 3,6 tūkst. eurų. Kai kas – vis dar tuščiomis Seimo rinkimuose spalį taip pat ketina dalyvauti Tauro Jakelaičio vadovaujama Lietuvos liaudies partija, Stanislovo Buškevičiaus vedama „Jaunoji Lietuva“  ir Tomo Pačėso suburta partija „Lietuva – visų“. Šių politinių jėgų sąskaitos bent jau kol kas tuščios. Lietuvos laisvės sąjungos (liberalų), greitu metu planuojančios persiregistruoti kitu – „Laisvės ir teisingumo“ – pavadinimu, sąskaitoje yra 3,9 tūkst. eurų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Va kap gerai yr

Va kap gerai yr portretas
imi sau iš visu lietuviu pinigu šimtus tukstončiu ir jau žinai ka būsi seime. Kadangi tas kur netur tikrai reklamai neišgalės sukrapštyt. O žmoneliams dabr tik reiks primint ka eitu balsuot. Vykdyt ,,savo pilietine valia". O ka vėl tie patis kur Lietuva alina ir žlugdo tai čia nieko tokio?

balsuosim

balsuosim portretas
uz valstiecius taskas...

atsibuskite

atsibuskite portretas
ir dar sis pirdyla savo fizionomija kisa gal gensekas AA prisisapnavo ir dave ipareigoi/mus grizt pas sovi/etus gal uzteks tu darbogauju ir kt sosirberg mafiju sindikatu ir velniai zino dar koiu liberpedu su zenkliukais ir velevelem gal gana zaisti pridurkais?...
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių