Quantcast

Paskelbę ultimatumą I. Šimonytei, opozicijoje „valstiečiai“ lieka vienui vieni

Grįžti į straipsnį

Višta \\\..///

Višta \\\../// portretas
Kodėl manęs nepeša xuntos komentatoriai?.Pasiilgau,nuobodu.---Su pagarba, gyvanašlė Višta.

natalija

natalija portretas
Paskaitai komentarus ir aišku kad visa lietuva už VALSTIEČIUS pagarba jums ger Karbauski

>>>dėdė Ignas \\\\\\.../////

>>>dėdė Ignas  \\\\\\...///// portretas
Tave ashaimeris purto.Duok Dieve,kad greičiau,nes nuo tokių KGB'istų,NKVD'istų,įdėjinių komunistų Lietuva kentėjo,kenčia ir kentės,kol jie iki paskutinio neišdvės.---Už tokių Ignų Lietuviai skujų sriubą virė Sibire.

dėde Ignai

dėde Ignai portretas
nekalbėk apie visą Lietuvą. Tavo nuomonė yra tavo nuomonė. Saliut.

dėdė Ignas

dėdė Ignas portretas
Lietuva jau pakankamai prisikentėjo kolchozuose, į Naisių kolchozą tik su šautuvu nuvarytų. Tik nupurto, pagalvojus apie ,,valstiečius". Su jais lietuviams ne pakeliui. Ačiū, nereikia.

„valstiečiai“ lieka vienui vieni???

„valstiečiai“ lieka vienui vieni??? portretas
Ne vieni. Už valstiečius stovi visa Lietuva.

\\\\\.../////

\\\\\...///// portretas
Ramūnas tautos mesijas.Ko jam daugiau reikia?,-jis sąžniningas miljonierius sėdėtų sau ramiai (Lietuvoje tokio analogo nėra).---bet jis sąžiningas protingas žmogus ir užjaučia skriaudžiamuosius,neperneša neteisybės.---Didžiulė pagarba jam,o tie džiugūs švarkiniai išdavikai jo autoriteto ir reitingų nenumuše,o priešingai pakėlė,nes išsivalė nuo atmatų.---Grįžęs į Lietuvą BŪTINAI papildysiu "valstiečių" Partijos gretas,tik jei priims.---Aš jau tikrai neišduosiu jų siekiamų kilnių tikslų ir kiek jėgos,sugebėjimai leis, padėsiu kovoti prieš atmatas ir Lietuvos išasivadavimo iš lianzborgizmo,kuris tęsiasi jau virš 150 metų.

Arvys

Arvys  portretas
Apgailėtini kolchoznikai turėtų varyti lauk tą juokdari kartu su jo šlavėja jei nori turėti kokia nors politinę ateitį.

Faktas

Faktas portretas
Gandragalviai lieka vieni, nes niekas daugiau nebenori turėti reikalų su trenktu Naisių fiureriu

Jonas

Jonas portretas
Lieka su Lietuvos žmonėmis. Seimas turėtų baigti darbą, nes dirba prieš Lietuvą.

Purmaliai

Purmaliai portretas
Vuka,trąšų prisiuostei !

Vuka

Vuka portretas
Teisingai Karbauskis kalba. Versti arabu “vyriausybe”!

Purmaliai

Purmaliai portretas
Kiek Naisių caro uztareju !

Marijai

Marijai portretas
Nesi visuomenė ar tauta, kad galėtum kalbėti visų vardu, ir balsuok pati už ką nori, nors ir už ramunėlio katiną. Gaila, kad esi kaunietė.

kaunietė Marija

kaunietė Marija portretas
tikrai ne vieni ,su visuomene ,kuri sekančiuose rinkimuose balsuos už juos ir vėl rinks į seimą ,o konservai tegu eina užmarštin .

Ko parinatės, avigalviai?

Ko parinatės, avigalviai? portretas
Jums duotas gelbėjimosi ratas, tai ir naudokitės juo. Spaudykit žalią vištą ir jūsų Naisių fiurerį aplankys proto nušvitimas. Ir paskubėkit, kol jūsų fiureris netapo neišgydomu Verygos pacientu.

Anonimas

Anonimas portretas
Karbauskis teisus ,Mati Uli Tokio Lyrik nusirito Lietuva per Šimonytės vadymą. O tokie niekšai kaip Sysas ,o tokių vetėdžių ir naikinančių Lietvą daugiau nei puse..Jie šitiek su landsberginių klanu nuvarė ,išvogė ,išnaikino iper 30 metų ir toliau tai su pasityčiojimu daro. Taip reikia varyti tą arklio galvą lauk ir kuo greičiau Ir visus sėdinčius 30 metų seime,,tokius kaip Sysas niekšus irgi ir kuo greičiau tuo geriau..jų vieta kalėjime. Tai klano atstovai.

?

?  portretas
Tai , kad socdemai liberkonservatoms " priklaupę rankas bučiuoja " tik visiškas patryjotas turėjo nematyti . O štai ką Darbo partija atstovauja man jau klausimas pone Uspaskichai ir pone Fiodorovai ? Kodėl neteikiate kartu su " valstiečiais " interpeliacijos Šimonytei , nes ___ Daugiau nei 81 proc. apklausos respondentų mano, kad situacija blogėja, vienas procentas nuomonės šiuo klausimu neturėjo. ___ Nepalankiausiai šalies situaciją vertina Darbo partijos rinkėjai – daugiau nei devyni iš dešimties atsakiusiųjų mano, kad situacija neigiama.

:)))

:)))  portretas
Prie tvarto ir gėralo dėžučių sandėlio eilė :) Laukia paskolų :) Visi iš tipo " opozicijos " :) Valstiečiai " ne tie išrinkti " eilėje nestovės : ) Pagarba Karbauskiui :)))

Chyy

Chyy portretas
tai gal dabar Karbauskis netekęs visų partinių niekšų meilės numirs?:D) Ar išsigandes vienatvės vienui vienas barstys galvą pelenais atsiklaupęs prie Tvarto ar Dėžučių sandėlio?:D)

Andrius

Andrius portretas
ta šūdytė tokia šlykšti. kuo toliau, tuo baisesnė. dako, kpks vidus- tokia ir išorė anksčiau ar vėliau tampa. tai va.

Truksta zodziu

Truksta zodziu portretas
Malaciai! Taip ir toliau varykte, mulkiai!

kyvis

kyvis portretas
Likę vieni. Tuoj bus nustumti paraštėn :DDD

\\\\\.../////

\\\\\...///// portretas
Karbauskis ne vagis, tai koncerviniai šunys ir niršta,kad įkąsti negali.Sėkmės Ramūnai kovoje su VAGIMIS.

irgi AŠ

irgi AŠ portretas
Jokio konstruktyvo opozicijoje nėra, nebent dėl savų interesų pučiasi. Pasakytų aiškiai, papunkčiui 1. Atšaukti žmonių skurdinimą , gražiu tikslu užmaskuotą "taršos mokestį, kuris dar labiau nuskurdins biednus. Arba, lai jį padaro, parengia padorų, kad UŽ TARŠĄ TURI MOKĖTI KAS VAŽIUOJA IR TERŠIA, O NE KAS STOVI. 2. Mokesčiai turi būti lygūs ir paprastam, ir turtingam. O ne kaip dabar, kai samdomi moka vienus [ dešimtimis ] mokesčių, o milijonieriai - piš. 3. Opozicijos veiklą derinkite bendrai ir atmeskite radikalius, riaušininkų modelį...Mes demokratinė , laisva šalis, o ne kokia trečiarūšė, kur kas pusmetį vyksta rinkimai ar perversmai.

Faktas , sveikinu tu bukagalvis :))

Faktas , sveikinu tu bukagalvis :))  portretas
Valstiečiai puikiai dirba Lietuvai ir siūlo vienyti , o ne kiršinti žmones . Siūlo " opozicijai " ,kuri puolė kritikuoti PIŠ vyriausybę , ( Blinkevičiūtė , darbiečiai ir kiti skverneliai ) prisijungti prie interpeliacijos tai , kurią kritikuoja, Premjerei vyriausybės vadovei . Pateikti klausimus ir išgirsti atsakymus . Viskas logiška !!! Tik " opoziciniai išsigando :) Todėl bet kokią jų " kritiką " vertinu kaip " oro virpinimą " dėl rinkimų . Kremliniai , bukena , patryjotų 75 m yra užslaptinti :)))

AŠ portretas
Karbauskiui jau matyt riesta. Niekas jo nebeklauso. Net didelė dalis jo partijos narių susisuko. Reikia kažkaip pasirodyti ,kad dar toks Karbauskis yra. O Putino šunaujai tai galimybė paskalyti.

Lauris

Lauris  portretas
Lauj lauk pis is seimo pyzdos krapstytoje ir dar subinkrapšcius irgi lauk

Faktas

Faktas portretas
Keisti dalykai dedasi Lietuvoje - gandragalviai pasimetę ir trypčioja vietoje, o Kremliaus šunauja, lyg gavusi komandą, puolė šlovinti Karbauskį.

Karbauskis kviečia VISĄ opoziciją KLAUSTI -

Karbauskis kviečia VISĄ opoziciją KLAUSTI -  portretas
Interpeliacija leistų užduoti klausimus premjerei Ingridai Šimonytei, „valstiečiai“ nemano, kad su dabartiniu politinių jėgų pasiskirstymu Seime sugebėtų nuversti Vyriausybę, sako Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjungos (LVŽS) lyderis Ramūnas Karbauskis.Pirmiausia yra procedūros, procedūros yra tokios, kad reikia atsakyti į klausimus, ir mūsų frakcijos ir kitų frakcijų, kurios prisidėtų prie interpeliacijos, nariai galėtų ta procedūra naudotis, nes iš tiesų labai daug klausimų, kas čia iš viso vyksta“, – penktadienį BNS sakė R. Karbauskis.

Valstiečiams vieninteliams rūpi tauta , todėl nori atsakymų

Valstiečiams vieninteliams rūpi tauta , todėl nori atsakymų  portretas
Tarp tų sąlygų – reikalavimai atsiriboti „nuo mokestinę naštą gyventojams didinančios mokestinės reformos“, pakeisti COVID-19 pandemijos valdymo bei vakcinacijos strategiją, atsiskaityti už migrantų krizės valdymo kaštus bei pateikti aiškius terminus, kada nelegalūs migrantai bus grąžinti į kilmės valstybes.

rašyta

rašyta portretas
Rašyta jau ne kartą , kad save keliantys į padanges valstiečiai, tolsta nuo visos šalies žmonių. Pažiūrėkime ir po šiuo straipsniu komentarus, kur įvairiais vardais prisistato "karbauskininkai" , kurie visos tautos vardu [ ar ne tikri runkeliai?] reiškia panašius ultimatumus, kaip ir jų partijos pirmininkas.Kad jis rūpinasi savimi, aišku dėl ko, bet , kad nemažai žioplių loja unisonu....mane stebina...

kauniečiui , su kuo tartis ?

kauniečiui , su kuo tartis ?  portretas
Be valstiečių faktiškai opozijos nėra . O kodėl ponai iš kitų frakcijų negali tartis ir palaikyti kaip " valstiečiai " kvietė interpeliacijos ? Kritikuoja vaidina opoziciją , o kada reikia veiksmo , kad gauti atsakymus pradeda rėkti " nesitarė , ne taip reikia ir t.t. " Tik visiškai nesusivokiantis rinkėjas gali nežinoti kaip seime balsuoja " opozicija" . " Priklaupę rankas bučiuoja " liberkonservatoms . Eilinis politinių bailių - išdavikų cirkas . Gerai , kad Karbauskio dėka rinkėjai gali pamatyti tikrąsias politines vertybes šių partijų .

>JONAI

>JONAI portretas
tu tikrai nesi "LIETUVOS ŽMONĖS". Gal koks menkas, lėtapėdis, atsilikęs nuo šalies žmonių savo pažiūromis, Jonukas....Mąstyk plačiau, moderniau, pilietiškai.

GINTARĖ

GINTARĖ portretas
Šimonyte tu pažeidinėji žmogaus teises todėl tauta reikalauja atsistatydinti Musu išėjo tukstančiai išeis ir milijonas kol tu neatsistatydinsi

kaunietis

kaunietis portretas
Ramūnai , prabusk, nebūk liurbis. Tarkis su visais esančiais opozicijoje ir nebūk pasipūtęs. Mes už konstruktyvią, švarią politiką.

JONAS

JONAS portretas
ŠIMONE TAVO IR TAVO VYRIAUSYBĖ NEATITINKA TAUTOS REIKALAVIMU PAŽEIDINĖJA KONASTITUCIJA TODĖL MES LIETUVOS ŽMONĖS IR TOLIAU REIKALAUJAM ATSISTATYDINTI

kauniete

kauniete portretas
Ramunai tauta jus gerbia stiprybės jums mes už jus su jumis

Karbauskiui bučkis :)

Karbauskiui bučkis :)  portretas
Tik protingas , padorus ir laisvas žmogus galėjo išdrįsti viešai pademonstruoti ko vertos " opozicinės " partijos :) Blinkevičiūtė , Sysas , Pinskuvienės ir kiti " mazuroniai " kritikuoja " PIŠ vyriausybę , o kada reikia inicijuoti interpeliaciją - TAM KAD IŠGIRSTI ATSAKYMUS , - iš baimės , prisiimti nors kokią atsakomybę , atšoka ? Apie Skvernelį , net nekalbu , manau turėdamas nors kruopelę padorumo , jis Karbauskio ir " valstiečių " net minėti neturėtų !!! Skvernelis ir co RINKĖJŲ NETURI !!! Jie yra " tuščia vieta " ir biudžeto pinigų švaistytojai , mokesčių mokėtojų pinigų - jūsų nerinko , atėjote su " valstiečių " rinkėjų balsais !!! Dedate mandatus ir laukiate kitų rinkimų . O kitiems " opozicijos" atstovams taip Karbauskis " pliaukštelėjo " , kad visos " opozicijos politinės kaukės " nukrito . TAPOTE PAJUOKOS OBJEKTAIS ( tarp mąstančių žmonių ) , linkiu žlugimo per visus sekančius rinkimus . Karbauskiui pagarba :))) Malonu :))) Seniai laukiau tokio išviešinimo .

Plauss

Plauss portretas
Absoliutus runkelis

>>>Lietuvė \\\\\\.../////

>>>Lietuvė \\\\\\...///// portretas
su raudona penkiakampe ant kaktos ir KGB raudonais lampasais ant triusikų.---Slava KPSSisies.

Karbauski,

Karbauski,  portretas
kietakaktiškumu tu savo pasiekei - tapai pajuokos objektu

vilnietė to Lietuvė

 vilnietė  to  Lietuvė portretas
Tau tai tikrai nunešė stoga rašai lietuvė turbut jau nesigaudai kas esi o rašo visos doros kilmingos lietuvos vardu nes jusu iškrypėliu nedaug gal išnyksit ar busit pagaliau gydomi

Rasa

Rasa portretas
Dar vakar šitie lojo kad tauta nepakels tokiu mokesčiu ka surengė PIŠ su monopolininkais o šendien prašau valstiečiam pasipriešinus move musu ubagu gynėjai blinkevičiutė pinskai sysai skvernai baškienes tomilinai i krumus kur jus musu ginėjai ar jau išsitriedėt gyvuliai

Lietuvė

Lietuvė  portretas
Panašu, kad pandemija daugumai lietuvių nunešė stogus. Visi komentatoriai laiko save tokiais reikšmingais, kad bando kalbėti visos tautos vardu, Nenustebsiu kai pradės melstis Karbauskiui.

kauniete

kauniete portretas
NU IR PROTINGI VALSTIEČIAI IŠRENGĖ GUDRA MENTA IR SENA LAPE BLINKE IR IŠDYLGINO ABIEM SUBINES JUOKIASI VISA TAUTA DIDIEJI VARGŠU GELBĖTOJAIU

onute

onute portretas
Skverne nejaugi tu bukas mente galvoji kad su kavim sukčiau turėjo ger Karbauskis kalbėti Kalbėjo kol nepamate kas du fruktas tu bukas mente esi ir tikrai daugiau nekalbes nes jis yra tikras žemaitis žmogus tikras vyras tautos mylimas ir labai gerbemas

natalija

natalija portretas
Ger Karbauski nu ir išdurėt tuo asilus jie net nesuprato kad juos nurengėt ir parodėt nuogus sukčius o Šimonė tai visai durna ėmė aiškinti kad Karbauskis neturedamas pilnai palaikimo kreipėsi del apeliacijos TU DURNA VĖPLA VISKA RAMUNAS ŽINOJO TIK MUMS PARODĖ JUSU FALŠYVUS SNUKIUS KAIP VIENAS ANT KITO LOJOT IR BLINKE KAD MOKESČIUS KELE IR SKVERNAS ANT BULOTAITĖS IR DULKIO NU IR KA ŠAKALAI KAIP RAMUNAS PRIVEDĖ PRIE REIKALO NUTILOT DIDIEJI KOVOTOJAI DĖL TAUTOS SMAUGIAMU MOKESČIU IR DULKIO BLOGO GYDIMO SKVERNE AU ASFALTININKE BLINKE AU PENSININKU MILĖTOJA

natalija to OLE

natalija  to OLE portretas
NU IR BUKA TU OLE IVANOVNA PAKUKUOSI KOMUNISTO BOBA SPALIO MEN KAIP UŽ DUJAS ELEKTRA MOKĖSI AVĖPIZA

JONAS

JONAS portretas
Jiem niekaip nedaeina kad RAMUNAS LABAI DORAS IR PROTINGAS LIETUVIS kad ju proteliui iki Ramuno toli jis juos taip puikiai išryškino kad dabar visa lietuva juokiasi

kauniete

kauniete portretas
Tikrai Karbauskis mums parodė kas yra kas O ta gluša aferistė Šimonė išsišiepusi net nesigaudo kad tauta ja ir jos šaika sysa skverna blinke uspaskyka Protingas Ramūnas nurengė ir parodė kas jie yra NU IR IDIJOTKA TU ŠIMONE SKVERNE BLINE SYSAI PUNSKE IŠSIŠIEPE NET NESIGAUDOTE KAD JUS KARBAUSKIS IŠDURĖ

onute

onute portretas
Tiesio žaviuos tais valstiečiais ka reiške kad jusu vadas Karbauskis doras žmogus tai labai protingas tautai dirbantis dėl žmoniu pergyvenantis žmogus Kaip protingai jus pasielgėt parodėt mums kas yra kas ir tas Skvernas ir ta blinkė svoločiai vagys taikosi kaip dar prisivogti ir sėdėti valdžioje nes bijo teismo BET BRANGIEJI NIEKŠELEI JIS BUS TEISMASNES TAUTA JAU NUTEISĖ VARO LAUK

jOANA

jOANA  portretas
ŽIURĖKIT KAIP IŠVERSTAKIS AKIS IŠSPROGINES KOVOJA UŽ RASKEVIČIAUS PARTIJA PRISIPLAKĖLIS ĮDOMU GAL VĖL I PREZIDENTUS TAIKIS AFERISTĖLIS KELIUKA IŠSIASFALTAVES BOBELE GERAI ĮTAISES BRUDAS TEISEJAS PRIPAŽINO KAD ASFALTAS PAVOGTAS

KAUNIETIS

KAUNIETIS portretas
TAI KUR TA PLERZA LKPistė Blinkė jau kiek laiko loja kad šimonės vyriausybė blogai dirba kelia mokesčius TAUTAI tai kur tu Blinkevičiute teisingoji tai ko nutilai šiukšliuke kaip reikėjo pritarti valstiečiam ŽMONĖS DABAR MATOTE KAIP TA KOMUNISTĖ JUS DURNINO KĖLĖ SAVO MARKE ATSEIT EINA UŽ TAUTA au pederastu užtarėja briuselyje savo stora subine pakėlei balsuodama už pidarus o ka čia subinė per sunki buvo SSSR KOMJAUNUOLE kaipšlikštu ir negraži ir melagė ir aferistė

alvydas

alvydas portretas
ne vieni , už juos visa Lietuva

Ole

Ole portretas
Karbauskiui atėjo pabaigos pradžia.Jo partija gilioje agonijoje ir neKarbauskiui su Širinskiene jà perkelti.Žmonės pamatė jû tikrajį veidà,nes jie nedirba Lietuvai,okenkia jai.Organizuoja visokius mitingus, iš rajonû veža žmones į mitingus,o patys slepiasi už jû nugarû.Barsto žarijas svetimomis rankomis,bet patys ir nudegs.

.......

....... portretas
Skvernelis visada man nepatiko, o dabar, išejęs iš valstiečių partijos yra - NIEKAS. PAGARBA KARBAUSKIUI IR JO PARTIJAI.

taip

taip portretas
tauta rems valstiecius nes mes juos ir rinkom o si saika is jav pakampiu su visa lgbt pridurku sobla ciniskai isiremino nebe socberg klano pagelbos ir nesvarbu kad neatitiko ju apgaulingo ivizdzio svarbu kad uz soros svab programa gali nebaudziamai naikint tauta =====================

pritariu

pritariu portretas
Valstiečiai gal ir ne šventieji, bet geresnių per 30 metų nebuvo. Pagarba ir parama.

Marius

Marius portretas
valstieciai jokiu budu ne vieni,jie su tauta

Anl , jus kas taip veikia ?

Anl , jus kas taip veikia ?  portretas
Negirdite kaip viešai socdemai ir Skvernelis bei kiti " opoziciniai " kritikuoja PIŠ vyriausybę ? :))) Interpeliacija yra proga UŽDUOTI IR IŠGIRSTI ATSAKYMUS !!! Karbauskis ir " valstiečiai " PARODĖ RINKĖJAMS ko verta tokia " opozicija " - galinti tik " liežuviu dirbti " , o realiai , rinkėjamas , tuščia vieta , nes BIJO PRISIIMTI BET KOKIĄ ATSAKOMYBĘ !!! Interpeliacija yra atsakomybės prisiėmimas - veiksmas . Gėda seimo " opozicijai " , tik " valstiečiai " verti pagarbos , nes aš kaip rinkėjas , taip pat noriu ŽINOTI kas vyksta valstybėje !! Nes tokios skolos Lietuva dar neturėjo , pandemija nevaldoma , kainos dujų , elektros, šildymo - netealios !!!

Socialdemokratai = konservatoriai ?

Socialdemokratai = konservatoriai ?  portretas
Argi " opozicinių " socdemų Sysas gali pritarti " valstiečių " siūlomai interpeliacijai ? Manau ne , kada konservatorius Kubilius giria socdemų pirmininkę Blinkevičiūtę ____Kubilius išgyrė abu socialdemokratų atstovus Europos Parlamente - ir Blinkevičiūtę, ir Juozą Oleką, nes jie abu balsavo už rezoliucijas, palaikančias Stambulo konvenciją ir LGBT. Tačiau svarbesnė čia, be abejo, Blinkevičiūtė. Juk ji - socialdemokratų pirmininkė. Kubilius trina rankas ir tikisi, kad pirmininkės pavyzdys paveiks Seime sėdinčius „socdemus". „Manau, kad SEIME SUSIFORMUOS REIKŠMINGA DAUGUMA , kuri šias problemas pagaliau protingai išspręs ir Lietuvoje", - pareiškė konservatorių veteranas. .....

AnI

AnI portretas
Ne bijo ,bet mato, kad vyriausybė dirba gerai. Ir geriau niekas nepadirbs šiuo ekstremaliu laiku laiku. O Karbauskiui greit reikės vadovauti tik Naisių ūkiui.

Jana

Jana portretas
Senokai matosi,kad opozicija žengia koja kojon su konservais,jie bijo tarti kokį žodį prieš valdančiuosius,nes jeigu griūs seimas,tai švilps lauk ir visa opozicija su neįgaliais bezdėtojais,kurie sėdi kampe ir bijo prarasti savo už nieką gaunamų tųkstantinių atlyginimų.Naikinti visus esančius opozicijoje,nes jie neveiksnūs,nieko naujo nepateikia svarstymui,nesigirdi,kad kur nors jie ką gero Lietuvai siūlytu,lygtai jų išvis nėra.Tai kam tos biudžeto lėšos mėtomos už sėdėjimą,jei net opiausiais klausimais nesidomi kas darosi Lietuvoje.

Milda

Milda portretas
R.Karbauskio valdžia, pati skaidriausia, tikiuosi vėl bus išrinkti.

Oho ho ho " opozicijai " dzin ir tauta ?

Oho ho ho " opozicijai " dzin ir tauta ?  portretas
Tarp tų sąlygų – reikalavimai atsiriboti „nuo mokestinę naštą gyventojams didinančios mokestinės reformos“, pakeisti COVID-19 pandemijos valdymo bei vakcinacijos strategiją, atsiskaityti už migrantų krizės valdymo kaštus bei pateikti aiškius terminus, kada nelegalūs migrantai bus grąžinti į kilmės valstybes.

" opozicijai " dzin Lietuva ?

" opozicijai " dzin Lietuva ?  portretas
Pirmiausia yra procedūros, procedūros yra tokios, kad reikia atsakyti į klausimus, ir mūsų frakcijos ir kitų frakcijų, kurios prisidėtų prie interpeliacijos, nariai galėtų ta procedūra naudotis, nes iš tiesų labai daug klausimų, kas čia iš viso vyksta“, – penktadienį BNS sakė R. Karbauskis.

Karbauskis protingas žmogus

Karbauskis protingas žmogus  portretas
Interpeliacija leistų užduoti klausimus premjerei Ingridai Šimonytei, „valstiečiai“ nemano, kad su dabartiniu politinių jėgų pasiskirstymu Seime sugebėtų nuversti Vyriausybę, sako Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjungos (LVŽS) lyderis Ramūnas Karbauskis.

\\\\\.../////

\\\\\...///// portretas
R.Karbauskis atsisukęs veidu į žmogų.

Valstiečiai vieninteliai

Valstiečiai vieninteliai  portretas
kuriais galima pasitikėti . TAI RODO IR POLITINIAI REITINGAI . Rinkėjai pradeda atskirti . Karbauskis labai protingas žmogus , jis seniai sako , opozicijos nėra , daugelis - liberalūs , kuriems svarbūs : Stambulo konvencijos ratifikavimas , narkotikų dekriminilizavimas , gėralo atlaisvinimas , " įvairi " partnerystė ir t.t ... Tokie ir atskilo , kas puiku - partija išsigrynino . Skverneliu niekada nepasitikėjau ir buvau teisus . Jo šaika - rinkėjų neturi , tai kam įdomi jo nuomonė ? Likę " opoziciniai " atvirai liberalūs ...Uspaskichas net EP šalia liberalių sėdi , Mazuronis atėjo iš liberalų ...Socdemai partijos programoje turi Stambulo konvencijos ratifikavimą ...Kubilius labai gyrė Blinkevičiūtę , kad ji su Oleku EP balsuoja kaip ir kubiliai ...

Anonimas

Anonimas portretas
valstiečių partija jau politinis lavonas... kaip kažkada suvirintojo iš kėdainių vokelių partija, dar be skverno nuo valstiečių žalieji atsijungs ir liks naisių dvarponis vienas kaip by.by.s

Višta \\\..///

Višta \\\../// portretas
Kaaarrr,Skvernelis su Džiugeliu vienoje "akštumoje".Kaaarrrr.

Panašu

Panašu portretas
kad tik LVŽS nebijotų imtis formuoti Vyriausybę, o visos kitos partijos geriau pritaria konservuotiems ir liberalams, nes patys linkę šaudyti tik su "kreivu" šautuvu iš už kampo....

Švanc'berg \\\\\\.....//////

Švanc'berg  \\\\\\.....////// portretas
Per anksti kemšate šampaną lanz'koncerviai,kamštis kirs jums į kaktą, išdaviko švarkelio nukreiptas.

Šaunuoliai

Šaunuoliai portretas
Ankščiau nežinojau už ką balsuosiu, bet dabar pasidarė aišku

Apie valstiecius

Apie valstiecius portretas
Per tuos keturis metus pralaimejusi valstieciu partija garsiai stugaus, o tuo tarpu valstieciu klase iki kitu kimu ismirs. Ir neliks kas juos isrinktu atgal. Nebent valstieciu klase pradetu i darbininku klase taikyti.

Balamutas

Balamutas portretas
Mums ši valdžia yra Dievo duota. Kaip šventieji apaštalai. Visi kiti Lietuvos primatai yra kilę iš beždžionių. Apie tai ir paprastučiai, prie liberaliųjų konservatorių bliūdo pripuolę, Mums. net čepsėdami aiškina.

Vištos Walmora \\\\\.../////

Vištos Walmora  \\\\\...///// portretas
Kas pasitikite Vastiečių Partija,spaudžiame ŽALIĄ.

Vištos Walmora \\\\\.../////

Vištos Walmora  \\\\\...///// portretas
Kas pasitikite koncevatoriais,spaudžiame,ŽALIĄ.

Vištos Walmora \\\\\.../////

Vištos Walmora  \\\\\...///// portretas
Kas pasitikite R.Karbauskiu,spaudžiame ŽALIĄ.

Vištos Walmora \\\\\.../////

Vištos Walmora  \\\\\...///// portretas
Kas pasitikite Džiugeliu,spaudžiam ŽALIĄ.

Vištos Walmora \\\\\.../////

Vištos Walmora  \\\\\...///// portretas
Kas pasitikite S.Skverneliu,spaudžiam ŽALIĄ.

Vištos Walmora \\\\\.../////

Vištos Walmora  \\\\\...///// portretas
Kas pasitikit I.Šimonyte,spaudžiam ŽALIĄ.

L?

L? portretas
Ačiū premjerei ir visai Lietuvos Vyriausybei už rėksnių, kenkiančių Lietuvos nepriklausomybei suvaldymą. Jų yra tiek mažai, bet taip garsiai spiegia, klykia, kad atrodo lygtai devyni vilkai vieną bitę pjautų.

seime gal ir lieka vieni, bet tarp Lietuvos žmonių - ne

seime gal ir lieka vieni, bet tarp Lietuvos žmonių - ne portretas
nuomonė

Purmaliai

Purmaliai portretas
Markizui praliotas !

Na pagaliau :) Nusimetė visų tipo

Na pagaliau :) Nusimetė visų tipo  portretas
opozicinių politinės kaukės :) Šaunu , ploju Karbauskiui ir " valstiečiams " atsistojus :))) Bravo bravo bravo braaaavo :) Akivaizdžiai " valstiečiai " PARODĖ , kas gali išduoti savo rinkėjus : vaidina opoziciją , pliauškia , kritikuoja vyriausybę , o kada reikia imtis REALIŲ DARBŲ , kad ir interpeliacijos , pradeda išsisukinėti . Reikia , bet ne taip reikia :)) Politiniai veidmainiai !!! Pasitikėti negalima , nes balsuos taip kaip reikia liberkonservatoms . Skvernelio rinkėjai kas ir kur jie ? Ką jis atstovauja ? Socdemai seniai " rankas priklaupę konservatoms bučiuoja " , net Kubilius EP dėl Blinkevičiūtės balsavimų džiūgauja ..feee... Valstiečiai liko viena padoriausių partijų . Ačiū . Balsuosiu tik už juos .

manau

manau portretas
gerai nors tiek, kad dar kazkas neduoda ramybes arogantiskai ,susireiksminusiai panelei

poziuris

poziuris portretas
valstieciai tokie drasus del prezidenturos palaikymo, ypac Karbauskis, nes matyt aukstasis skolingas uz jo injekcija per rinkimus, kai aukstasis labai greitai ja grazino, tik nezinia is ko, po to buvo tyla - visi valdantieji buvo geri ir pandemija "suvalde", nors visi mate, kad ne. dabar irgi bloga vyriausybe tik aukstajam ir karbauskiui, kas paaiskins kodel, gal poviliukas?

]])))))

]]))))) portretas
Baisu ,Šimonyte tai kuprius muzikanto instrumentas. Apsišaukėlių komandą,neteisėtai užėmusi Seimą, nes nebuvo balsų daugumos, laimėti rinkimus.Karbauskis teisus, bet daugumai sakiau, kad didžiulė grupė parsidaveliu ir išdavikų yra jo partijoje.Taip ir yra iš tikrųjų. Todėl taip nutiko.Gerai daro pasaulio mafiją,šaudo savo grupes išdavikus,nes jie tik kulkos ir verti.Ne žmogus yra ,išdavęs draugus ,šeimą.Tokie karo nelaimėtu ,savo šalies mėginti.

Klpd.

Klpd. portretas
Štai ir pasimatė tikrieji ,,bendražygių "veidai. Bijo liberalių konservatorių. :D) Žino kad jų korupciniai- klaniniai ryšiai nutysę visose srityse kaip aštuonkojo čiuptuvai.Šiaudadūšiai. Iš tokios jų reakcijos matosi kiek jie nori gerovės tiems iš kurių gavo įgaliojimus atstovauti Tautą valdžioje.

v

v portretas
Geriau vieni nei su belekuom

Galerijos

Daugiau straipsnių