Quantcast

Apibendrina Alytaus gaisro situaciją: Lietuva pasiruošusi reaguoti į incidentus

Grįžti į straipsnį

W

W portretas
Apie ką jis čia, snukelis tai idioto...

Alis...

Alis... portretas
aš manau, kad kariuomenė turėtų nusipirkti moderniausią didelio gaisro gesinimo įrangą: malūnsparnius su vandens sėmimo iš vandens telkinių įranga, kad galėtų didelio masto gaisrus slopinti... nes dabar gaisrininkai gali gesinti gaisrą tik su automobilių cisterna, prijungta prie "šlangų", o kol sumontuoja savo siurblius ir nutiesia šlangas,- praeina daug laiko. per kurį gaisras įsiplieskia visu smarkumu ir tampa nevaldomas, kaip Alytuje... toks pirkinys tikrai nesulauktų piliečių pasipriešinimo ir būtų labai pagirtinas... be to, kariuomenėje turėtų būti atskiras gaisrų gesinimo dalinys, kurio tikrai prireiktų karinių konfliktų atveju...

Blinda

Blinda portretas
Kaltininkai jau susodinti?

Anonimas

Anonimas portretas
Suvežkite ponai visus tuos planus,visus popierinius nutarimus,įsakymus,sukraukit į vieną krūva,kokiam nors karjere ir padekit,tada skambinkit 112 ir pažiūrėsim ar suveiks ta jūsų biurokratinė tvarka.Jeigu liks koks popierėlis tai juo ir vadovaukitės ateityje.Nes matosi kad viskas laikosi tik popieriuose,o realiai dirbti nėra kam,išskyrus gaisrininkus.

nuomonė

nuomonė portretas
Žuvis nuo galvos pradėjo gesti nuo tada, kai Civilinės saugos tarnybas nustekeno į Priešgaisrinės apsaugos tarnybų pavaldumą. Ar ne pažintys lėmė, kai "ranka ranką plauna", kai sukeičiama vietomis - galva su kojomis - per rotary klubo pasisvečiavimus, pasimedžiojimus, leidimukų išdavinėjimus "saviems". Tai pati vulgariausia korupcija. Vadinkime daiktus tikraisiais vardais. Darbus turi organizuoti Civilinės gynybos štabas, kuris ir įjungia visas grandis bendram darbui. Aukštai gaisrininkai šoko, žemai krito - viską suvesdami tik į gaisrų gesinimo problemą, ignoruodami komandinį ekstremalių situacijų valdymo darbą. Tai prasidėjo prieš 25 metus.

slykstu

slykstu portretas
zuvis puna nuo galvos....kas isdave visus leidimus?Teisus Alytaus meras.jei nebutu korupcijos,sios nelaimes nebutu.o dabar valdzia loja,neieskokim kaltu.slykstu tai skaityti.Tai parodo musu salies supuvimo lygi.Zmones atsimerkite-ka renkate i valdzia?

         portretas
America Mums padės !

Artūras

Artūras portretas
Gaisras Klaipedos baržoje ir ruskis nepuls litvinų !

Anonimas

Anonimas portretas
Pasirodo NSGK yra ir veikia???Ai,ai ir čia tik spragos?Visus atleisti,ir nubausti.Betgi nėra kam,juk nėra premjero...

Nezurnalistas

Nezurnalistas portretas
Spragos?!

jo

jo portretas
Zonos vierchas.

Galerijos

Daugiau straipsnių