Quantcast

Po mero raginimo atsistatydina Alytaus savivaldybės administracijos vadovas

Po mero Nerijaus Cesiulio raginimo trauktis atsistatydina Alytaus miesto savivaldybės administracijos direktorius Rolandas Juonys.

Jis sako tokį sprendimą priėmęs, nes jau kurį laiką jaučia tarybos narių priešiškumą, todėl nenori kelti bereikalingos įtampos priešrinkiminiu laikotarpiu.

„Išeinu ramia sąžine – nesu padaręs kažką bloga, niekam nesu skolingas ar neįvykdęs man skirtų užduočių“, – savivaldybės paskelbtame pranešime cituojamas R. Juonys.

Alytaus meras N. Cesiulis administracijos vadovui pasiūlė trauktis kilus abejonėms dėl Alytaus apskrities Stasio Kudirkos ligoninės Chirurgijos skyriaus kapitalinio remonto viešųjų pirkimų konkurso skaidrumo.

R. Juonys tuo tarpu laikosi pozicijos, kad šis konkursas – tik pretekstas, o tikroji raginimo trauktis priežastis esanti ta, jog jis nebuvo „patogus administracijos vadovas“.

„Du kartus panaikinau išduotas pažymas dėl uolienų perdirbimo gamyklos veiklos Pramonės rajone, o neteisėtai leidimus išdavusiam darbuotojui už tai skyriau papeikimą bei inicijavau tyrimą dėl drausminės nuobaudos skyrimo. Natūralu, kad suinteresuotiems tarybos nariams tai labai nepatiko. Todėl Alytaus apskrities S. Kudirkos ligoninės Chirurgijos skyriaus kapitalinio remonto viešųjų pirkimų konkursas buvo tiesiog geras pretekstas“, – teigiama pranešime.

Jis taip pat neigia kaltinimus dėl neskaidraus viešųjų pirkimų konkurso organizavimo, teigdamas, kad viešųjų pirkimų komisijos posėdžiuose tuo metu, kai buvo atmesti sąlygų neatitikę konkurso dalyviai, net nedalyvavavęs, nes buvęs atostogose.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių