Quantcast

Posto galintis netekti R. Karoblis: į koalicijos sprendimus nesikišiu

Naujai valdančiajai koalicijai persiskirsčius ministerijas, krašto apsaugos ministras Raimundas Karoblis sako tęsiantis savo darbus, o sprendimus dėl jo ateities paliekantis už tai atsakingiems politikams.

„Aš dirbu, kaip matote, savo darbą ir tą tikrai kiek reikės, tiek aš, tiek mano komanda, dirbsime“, – BNS sakė R. Karoblis, paklaustas, kaip vertina savo galimybes toliau eiti pareigas.

„Kai vyksta procesai, geriau pasižiūrėti, kaip jie vyksta, o ne žiūrėti visokius gandelius“, – sakė jis.

Penktadienį valdančiosios koalicijos susitarimą pasirašiusios keturios partijos sutarė, kad už gynybos sritį bus atsakingi „tvarkiečiai“, jie deleguos savo kandidatą į krašto apsaugos ministrus.

Kai vyksta procesai, geriau pasižiūrėti, kaip jie vyksta, o ne žiūrėti visokius gandelius.

Opozicijai išreiškiant nerimą, jog ministeriją savo žinioje turės teisiama partija, R. Karoblis susilaiko nuo komentarų šia tema.

„Tai yra ne mano kompetencija spręsti, tai sprendžia tie, kurie sudaro koaliciją, sprendžia ir premjeras, sprendžia ir prezidentas, sprendžia ir kiti politikai“, – sakė jis.

Ministro teigimu, šiuo metu pagrindinis jo ir komandos uždavinys – įgyvendinti užsibrėžtas reformas ir tęsti pradėtus darbus.

„Tvarkos ir teisingumo“ partija kaip juridinis asmuo yra kaltinama politinės korupcijos byloje.



NAUJAUSI KOMENTARAI

juk

juk portretas
seniai aisku kad tai sionmagnutes statytinis ir nato tokie reikalingi kad pirktu visa nurasyta slamsta tai Nausedai reketu pirmiausia pasalinti kaip kazkas sako si /garbinga/ veikeja kol biudzetas dar neapvalytas/......

Nuomonė

Nuomonė portretas
Karoblis ne vargšas, savais masteliais nevertinkime kitų, tai gabus ir garbingas žmogus, o ar jis bus atleistas tai dar ? paskutinį žodį pasakys Prezidentas

Italas

Italas portretas
Jei žmogus neįžeidžia jūsų pokštas, vadinasi, jis turi humoro jausmą. O jeigu įžeidžia, vadinasi, jis suprato pokšto esmę...........
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių