Quantcast

Premjerė sveikina Lietuvą su šv. Kalėdomis: rodykime atjautą tiems, kam dabar ypač sunku

Premjerė Ingrida Šimonytė sveikina Lietuvos žmones šv. Kalėdų proga. Politikė linki nuoširdžiai tikėti, kad net labai apsiniaukusiame danguje galėsime įžiūrėti Vilties žvaigždę. Linki būti sveikiems, saugiems ir laimingiems.

Mielieji,

noriu visus Jus pasveikinti su šv. Kalėdomis.

Tai vilties, tikėjimo ir bendrystės šventė, kuri gimsta kiekvieno iš mūsų širdyje, ir joks šurmulys ar išbandymai negali jos atimti.

Šiuo šventiniu laikotarpiu dar aiškiau pastebėkime, kiek daug turime, už ką galime būti dėkingi. Nuoširdžiai tikėkime, kad net labai apsiniaukusiame danguje galėsime įžiūrėti Vilties žvaigždę, jeigu tik labai atidžiai jos ieškosime.

Man Kalėdų esmę labiausiai atskleidžia Bučoje, Ukrainoje, papuošta eglė, kurią įžiebia ne lemputės, bet vietos gyventojų širdys. Tai stiprus vilties pergalės prieš bet kokią tamsą simbolis.

Švęskime Kalėdas kupini meilės, tikėjimo ir atjautos tiems, kam dabar ypač sunku. Remkime Ukrainos žmones tuo, kuo galime. Tai geriausia dovana žmogiškumui ir vilčiai, kad drauge galime prasklaidyti net tamsiausius debesis. Puoselėkime dovanojimo dvasią, nes dalydamiesi visada stiprėjame.

Linkiu, kad su Naujaisiais metais įsileistume viltingą šviesą, kuri lydėtų ryžto, bendrystės ir rūpinimosi vieno kitu kelyje. Būkite sveiki, saugūs ir laimingi!



NAUJAUSI KOMENTARAI

marš į darbus

marš į darbus portretas
čia reiškiasi orlauskiniaii pagal laidą,,Iš kiemsargio pusės''

nuo SNORO uždarymo nukentėjusiems sveikinimą irgi parašė ?

nuo SNORO uždarymo nukentėjusiems sveikinimą irgi parašė ? portretas
O nuo SNORO uždarymo nukentėjusiems sveikinimą irgi parašė ?

Anonimas

Anonimas portretas
tu žmoga tu kada pradėsi prisimint,kad LIETUVOJE YRA NORINČIU GYVENT NORMALIAI O tu ŽMOGA SU kubilu atėmiai pencijas(kuriu iki šiol negrąžinat, nes jusu partijai trukstya lėšu,ožiui ant pampersu broileriui VILNIU SUPIRKINĖT)o tau kanapiu su p tu partija isigijimas.MANO SUPRATIMU tu kumele išpersdante BĖK PER LAUKUS IŠ LIETUVOS
VISI KOMENTARAI 150

Galerijos

Daugiau straipsnių