Quantcast

Prof. V. Landsbergis: tie, kurie kursto prezidentą prieš Vyriausybę, iš esmės yra griovėjai

Grįžti į straipsnį

Nereikia tik vienam sudėti visus laurus

Nereikia tik vienam sudėti visus laurus portretas
1989 metais beveik visi mūsų deputatai kreipėsi su nemažiau įspudingomis kalbomis po kurių ruskiai buvo šokiruoti.

Mes gerai suprantame ir matome

Mes gerai suprantame ir matome portretas
Kas galėtų nesutikti su protingu posakiu apie vienybe, bet landzbergių šeima vieną sako o elgiasi kaip jiems geriau ir naudingiau. Sklypą už eurą, ar istorijos klastojimą įteisinant prezidento statusą, ar anūko viešpatavimo ir tapimo milijonieriumi per pora metų, kuriam be eilės suteikiami patys reikšmingiausi postai, pareigos ir kitos privilegijos priverčia netikėti ir kur tada rasti tą vienybę???

....../

....../ portretas
Aš noriu priminti dar vieną LANDSBERGIO įspūdingą ,bet tikrai teisingą mintį : ,,JEI NORI LAIMĖTI REIKIA VISIEMS VIENYTIS "

???

??? portretas
kada bus paskelbti KGB-istų sarašai? Matyt tada ,kai atėjusios kartos nebežinos kas tas KGB ,o Tata bus tapęs stabu.

Įdomu stebėti

Įdomu stebėti portretas
Bet paaiškinti kaip atseit pati patriotiškiausia "konservatorių" partija pavirto į neokomunistų, ultraglobalistų ir liberastų su penktosios kolonos prisiplakėliais "užuovėja". Tačiau viskas yra paprasčiau, pagrindiniai šios partijos vadovai nuo pat pradžių buvo sovietžmogiai su kaukėmis ir kitomis maskavimosi priemonėmis. Matyt atėjo laikas kai valstybės kaip ir nebėra, mes einame "stačia galva žemyn" ES todėl jie atsivėrė ir parodė kas yra kas.

?

? portretas
parodykit didesni kolaboranta nei konservastu rinkejas mokejes mokescius sovietams?

„Parsidavusiam už rublį"

„Parsidavusiam už rublį" portretas
Rašinėja, kursto prie Lietuvą Kremliaus agentėlis. Viską apverčia aukštyn kojomis. Tas Rūtenis niekina ruskius okupantus, gerbia patriotą profesorių, kuris gynė Lietuvos valstybingumą, o kolaborantėlis vadina juos „parsidavusius už rublį". Kažin ar šis nemokša nėra Kremliui parsidavęs „už 30 Judo grašių"? Atrodo, čia rašinėja senis bedievis Jonas Kauno, kurį teisė už Bažnyčios ir žydų šmeižtą.

Įdomu stebėti

Įdomu stebėti portretas
putriniškų propagandistų darbą K.D. komentaruose. Nuo "pasityčiojimo šou" iki "bor". Jų lygis, intelektas, išmonė- puiki medžiaga psichologams, psichiatrams, politikams ir antropologams nagrinėjantiems žmogaus evoliuciją nuo neardantaliečių lygio.

Pasityčiojimo šou

Pasityčiojimo šou portretas
Nazarbajevas, atsiprašau V.Landzbergis neveltui 33 metus valdo valstybę ir štai viešpatavimo apogėjuje atsiveria visas grožis. KGB-isto dukra, susilietuvinusi V.Čmil įteikia "Laiisvės statulėlę" disidentui kone nacionaliniam didvyriui Petrui Plumpai (kuriam "valstybės vadovas V.L. " nei 10% neprilygsta) Tokio išsigimimo net sapne negalėjai susapnuoti.

,,Respublikos,,, cerberiai blokuoja komentarus

,,Respublikos,,, cerberiai blokuoja komentarus portretas
nepraleidzia nei vieno isskyrus ,konservatpedofilu huntos ir liberastu nusikalteliu gaujos is ,,Delfio ,, ir LNR etatiniu komentatoriu besitaskanciu sperma is snukiu komentaruose ...

bor

bor portretas
Na kiek šis išgama, susireikšminęs ožys, vėpsos K.D. pus;apiuose, ir kiek dar jis neigiamų epitetų priklijuos Lietuvos gyventojams?

Tarp kitko

Tarp kitko portretas
Gal kas nors žino, kas atsitiko "Respublikai"? "Respublikos" portale paklaust neįmanoma, kokio staipsnio komentus bespaustum, meta į straipsnį apie drąsų Kedį, nei komentuot, nei pamatyt komentų neįmanoma. Ar viską išmanantis profesorius netyčia nežino, kaip čia yr? Ba Tomkaus pagaut irgi neįmanoma...

Rūtenis

Rūtenis portretas
Už rublį parsiduočiau kaip sovietu laikais.

Rūtenis

Rūtenis portretas
Kiek daug neapykantos profesoriui! Šlykštūs keiksmai tuo pačiu antikvariniu kompiuteriu. Tai rašinėja vienas kitas nemokša, gal koks baigęs rusišką mokyklą. O gal ir bendrabučių, landynių vaikeliai, kurie nieko gero nematė, - tik girtavimą ir barnius. Lietuviai, kurie gerai žino Landsbergių giminę, kaip knygnešių, lietuvių dramaturgijos pradininkų, architektų, rašytojų plejadą, bet svarbiausia - kaip Lietuvėlę mylinčius patriotus, Ukrainos karo fone šios komentarų bjaurystės parodo Kremliaus agentėlių tikrąjį veidą.

Kaipgis kaipgis

Kaipgis kaipgis portretas
Trispalvis profesorius sugriovė kolūkius. O svarbiausia - neapykanta, kad jis vadovavo lietuvių tautai kovoje dėl Nepriklausomybės.

Anonimas

Anonimas portretas
ALGI,..ESI BLONDINĖ....TUO VISKĄ PASAKAU...

Jurgis

Jurgis portretas
Kodėl užslaptinti KGB archyvai ?

Taigi taigi

Taigi taigi portretas
Tarybinys sovietinis archyvuotas palikimas nepajudinams raudonas profeorius.

Cha cha cha

Cha cha cha portretas
Stiprus tas senukas Landsbergis. Jau dvi paros kaip putoja ir keikia jį Kremliaus šunauja, o jam .............ir nusispjauti į tą pusę nesinori.

Algis

Algis portretas
stebina kad tiek daug yra kacapinio mėšlo. kurie gyvena laisvoje Lietuvoje.kodėl leidžiama taip bjauriai teršti mūsų garbius žmones. Ar tie ,kurie čia vemia ar buvo mitinguose Vingio parke, ar stovėjo Baltijos kelyje.,keino vardą tada tūkstančiai šaukė, kieno pakviesti stovėjo prie seimo, ne ne Brazausko..Nes jis laisvę įsivaizdavo taip:1988m mitinge išlydint delegaciją į Maskvą- aš nekalbėsiu kol kabės šitas skuduras [truspalvė]Toliau interviu "Argumentai ir faktai" Nr47-į savarąnkišką Lietuvą aš žiūriu skeptiškai, kuriame socializmą TSRS sudėtyje kalba'Vilmos' įmonėje 1989m kovo3. Apie okupacinę kariuomenę- negalima jos išvesti , kas mus gins susitikime su komsomolcais 1990.01.25 ir kaip mes galime apseiti be TSRS tam kuris tai padarys aš siūlau Nobelio premiją tai interviu lėktuve iš Maskvos LIKO SKOLINGAS. Susimąstykit Raudonosios siūrbelės

lzskelbimai.com/s/212021

lzskelbimai.com/s/212021 portretas
Dar konservų psichopatų chuntos nelikviduota alternatyvi informacija

NIEKADA JO NEGERBIAU....../'

NIEKADA JO NEGERBIAU....../' portretas
V . LANDSBERGIS tikrai pamazgų duobe... Ką užsitarnavo tą ir gauna . Kodėl nepasako kur popieriukai yra sausio įvykių.... Na būtų labai nemalonu Landsbergiui ir jo gerbėjams pasiskaitinėti jau vien apie Šimėno stebuklingą dingimą naktį ir sekančios dienos sugrįžimą... O kur dar popieriukai rinkimų , kur tragiškai pralošė....AUGANTIEMS IR TEGALI SMEGENIS PLAUTI NUDANGINUS ,,NEPATOGIUS " POPERIUKUS.... JŲ DAUG DINGO....

Anonimas

Anonimas portretas
Kas čia pamazgų duobė kad tokie "anonimai" gali rašyti tokias bjaurastis

liaudiesmenas.livejournal.com

liaudiesmenas.livejournal.com portretas
gražūs paveiksliukai draugui šūdkalniui ir jo atmatų gaujai

Anonimas

Anonimas portretas
Vytautas Landzbergis -- sovietinis profesorius, TSRS KGB darbuotojas, apsisaukelis ,,prezidentas,, liaudies OZYS, Lietuvos isdavikas ir pardavejas, Amerikos zydeliu bybciulpys , vagis ir daunas.

QWX

QWX portretas
Gal ilgametis KGB informatorius pasakys, kurioje pusėje bus ilgiems metams įslaptinti KGB'istai?

ooo

ooo portretas
Puiki kalba o kur kitų sausio 13d ir iki 13d vadovų pasisakymai,juk ne vienas profesorius visus kalnus nuvertė,

bor

bor portretas
Sausio 13-sios tragedijos užsakovas statytojas ir vyriausiasis režisierius matomai turi deglos kiaulės akis kad drįsta lįsti į viešumą ir žiūrėti tragedijos aukų artimiesiems į akis?.?.

Anonimas

Anonimas portretas
ir kiti į jį panašūs komentatoriai akivaizdžiai patvirtina žinomą teiginį , kad šiandien putino agresoriams ir jo propagandistams daugiausia pykčio kelia mūsų Sausio Tryliktoji. Kadangi propagandistų galvose minčių nėra, lieka bent keiksmažodžiais dergti tuos, kurie atvedė mus į Nepriklausomybę,o kartu ir visus mūsų žmones, stovėjusius prieš okupantų tankus.

klausimas

klausimas portretas
O ką daryti ir kaip juos vadinti, kurie kursto vyriausybę prieš prezidentą?

kgbistane nieko naujo

kgbistane nieko naujo portretas
kgb senis šlykščiai prastuminėjantis savo nevisproti anūką.

slava durakam naroda

slava durakam naroda portretas
Ką berašytum apie rašančių nesąmones, kokius faktus ir argumentus pateiktum- rezultato jokio. Čto mnie delat s durakami?Daugiau neberašysiu, užsikniskit visi troliai, penkta kolona ir nebrendylos

Anonimas

Anonimas portretas
Koks jis šlykštus...ir niekaip neatsisako to sovietinio profesoriaus titulo.

Olė

Olė portretas
Dar vis suteikiama proga kažkaip išvadinti paniekinti

Veterinaras

 Veterinaras portretas
Menkystos tinginiai, stribpavaikiai, ir kitos siuksles nekencia profesoriaus, kuris iskovojo laisve su Lietuvos zmoniu pagalba. O sunauja ir liks sunauja amzinai, ir ju palikuonys degs is gedos ,kad kile is sunaujos rujos!

Sveikinimai

Sveikinimai portretas
Sveikinu ukrainiečius, sėkmingai tręšiančius savo laukus Putino zzzasrancų kaulais ir taip artinančius savo šventę - Laisvės Gynėjų dieną

Palinkėjimas

Palinkėjimas portretas
Linkiu Ukrainai greitai sulaukti savos Laisvės Gynėjų dienos šventės!!!

Faktas

Faktas portretas
Šlovė Ukrainai, kovojančiai už savo nepriklausomybę ir prakeiksmas nužmogėjusiems Putino zzzasrancams, žudantiems vaikus ir senelius!!!

kasmet sovietinis profesorius senis Tata mažėja ir traukiasi

kasmet sovietinis profesorius senis Tata mažėja ir traukiasi portretas
Tačiau rusiška „niezabūdka“ jo atlape vis didėja. Ar čia realiai taip ar tai yra optinė apgaulė?

Faktas

Faktas portretas
75 metams įslaptinto KGBisto, kremliaus šuns komentaras.

Faktas

Faktas portretas
Cha cha cha pamėgdžiotojas - puikiausias bei akivaizdžiausias besikeikiančios ir besikoliojančios Kremliaus šunaujos protinio neįgalumo pavyzdys, rodantis jų visišką degradaciją ir žmogaus virtimą beždžionžmogiu.

Laikas tylai

Laikas tylai portretas
Laikas užtilti, patylėti profesoriau Lansbergi, per tiek metų išsakėte nepelnytai visus šlykščiausius epitetus apie tautą. Pasisakymais menkinote tautos vienybę ir kantrybę, atsidavimą. Nuopelnus visus priskyrėte sau. Ar sąžinė jūsų rami?

OB

OB portretas
Pamato vatnikai Landsbergio vardą ir paleidžia savo trydą :(

buba

buba portretas
griovejas tai tu senas ozy ,dink amziams tu is gyvenimo

tikėtina

tikėtina portretas
Parazitėlis turbūt prastai jaučiasi žinodamas, kad mūsų stropiai saugomi kgbistai BUS išslaptinti, o istorijos vadovėliuose jis pats bus minimas kaip politinis sukčius, galbūt vienas didžiausių Lietuvos istorijoje.

Lietuvi

Lietuvi portretas
ISIBLAIVYK

raudonasis profesorius

raudonasis profesorius portretas
didziausi valstybes griovejai ir tautos kirsintojai yra landzberginiai pedofilai su sorosiniais liberalvagimis

Cha cha cha

Cha cha cha portretas
33-is metus Landsbergio šunauja loja ant Lietuvos, lietuvių kiekvieną Laisvės Gynėjų dienąį ir vis tais pačiais žodžiais. Protinis neįgalumas landsberginės šunaujos - akivaizdus ir kiekvienais metais vis didėja.

Sveikinimai

Sveikinimai portretas
Su Laisvės Gynėjų diena, brangūs tautiečiai ir Tėvynę mylintys piliečiai!!! ............Te klesti ir žydi per amžius brangi Tėvynė Lietuva!!!

:)))

:))) portretas
pabuciuok i rura savo sovietiniui propesoriui beretine sovietu liekana

Cianidas to-cha cha

Cianidas to-cha cha portretas
O tu kai laižai konservams,irgi sakai cha cha?

Cha cha cha

Cha cha cha portretas
Pagarba profesoriui Landsbergiui!!! ...............Jo pasirodymo pasekmės Kremliaus šunaujai visada veiksmingos ir pralinksmina tautiečius - prasideda nevalingas Kremliaus šunaujos viduriavimas ir nesibaigianti užpakalio sloga.

na

na portretas
kaip jis visiems įgriso

onute

onute portretas
LANDZBERGI NEKNISK SMEGENU TAS NAUSĖDA TOKS PAT KAIP IR TU ABU SU ŽIBUOKLĖM BAIKIT VAIDYBA ATSEI PIKSTAMĖS BET VIENAM ŠEIMININKUI TARNAUJAM

Pala pala ,

Pala pala ,  portretas
nuo kada URM ministras G.Landsbergis yra VISA VYRIAUSYBĖ ? Ar ir konservatorius Pavilionis prie tų griovėjų ?

Paviloni supratai

Paviloni supratai portretas
Anot Landsbergio - Pavilonis - vyriausybės griovėjas

Sigitas

Sigitas portretas
Konservatpalaikių patriarchas iš tribūnos eilinį kartą tėkštelėjo neužmirštuolišką marazmą t.y. „Dabar vienoje pusėje stovi gynėjai, kitoje pusėje – griovėjai. Kurstytojai yra griovėjai, reikia tą atvirai sakyti". Tai gal tie griovėjai yra būtent tie parazitiniai kregždininkai, o ginėjai yra dauguma Lietuvos piliečių???

Lietuvis

Lietuvis portretas
didžiausia pagarba prof. V. Landsbergiui, panieka protiniams daunams ir glūšams, kurie jį kritikuoja

Virga

Virga portretas
Kažkada veržėmės ir veržėmės diržus laukdami išsvajotos laimės ir gero gyvenimo. Siena stojom už Lietuvą. Griuvo gamyklos, fabrikai, bet mes kentėjom ir vis veržėmės ir veržėmės diržus tam, kad sauja aferistų šiai dienai pirktų žemes ir pastatus už vieną eurą. Kad esam per žingsnį nuo karo vėlgi turime būti dėkingi tiems kas moka naglom akim meluoti stovėdamas tribūnoje. Ir pabaigai : varnas varnui akies nekerta.

Reiktu

Reiktu portretas
Dihlofoso sitai prof-utelei.

Tik apsišaukėlis

Tik apsišaukėlis portretas
O kas toksai tas Lansbergis?

Tam sausio 13-os dalyvis

Tam sausio 13-os dalyvis portretas
Baig svaigt savo nesamonėm gal acta mažiau garink nagų negriaužk..

:)

:) portretas
Tai Gabriukas ir kursto prieš Prezidentūrą...:)))))))

Anonimas

Anonimas portretas
IDIOTAS

Tiesa

Tiesa portretas
Tik vatnykai nekenčia Landsbergio, nes vatnykai nekenčia laisvos Lietuvos .

MASKVOS PROFESORIUS

MASKVOS PROFESORIUS portretas
Lietuvos seimo tribūnoje...Jis, ką tik galima viską sugriovė. Tik...niekaip negali atsisakyti Maskvos profesoriaus vardo...

sausio 13-os dalyvis

sausio 13-os dalyvis portretas
Kas šmeižia V. Landsbergį supranta, kad jeigu ne jis, Lietuva nebūtų laisva kaip šiandien, o taip giriamas, trepsintis Brazauskas nebūtų prezidentas, nes Burokevičius valdytų Lietuvą sandraugoje su Putino ruskynu, kaip Lukašenka valdo bulbašyną ir Brazausko likimas būtų kaip Šuškevičiaus. Kas sekė įvykius, logiškai protauja supranta, kad čia rašo penktoji kolona, nes negalima daleisti, kad tikri Lietuvos piliečiai taip rašytų nesąmones.Bent kartą išsiaiškinkit kokį darbą nuveikė Respublika su V.Tomkum, F.Jansonu(Nausėdos patarėju)iš kt., iš kur atsirado šunauja ir rukeliai.....

Susirupines

Susirupines portretas
Berasiai prasmirde prorusiski liumpenai vel drumscia vandeni,o gal pavyks?...Taikosi i jaunaja karta ir neturincius nuomones.

Pastebėjimas

Pastebėjimas portretas
Pats tu, marazmatike, esi griovėjas!

meeeeeeeeeeeeee

meeeeeeeeeeeeee portretas
visi kas kenkia mano loviui yra kenkeeeeeeejai!

NIEKŠIŠKAS KUPRIAU,

NIEKŠIŠKAS KUPRIAU, portretas
Tiek, kiek sugriovei pats su savo šaika, Lietuvos piliečiai jums amžiais neatleis. Istorijoje busite minimi, kaip patys didžiausi NIEKŠAI ir Lietuvos IŠDAVIKAI. Tu net tikrų Lietuvos simbolių nepripažįsti, o kiši visiems kažkokią "neužmirštuolę"...Ji irgi bus išnaikinta, kaip kenkėjiškas augalas.

VILNIETIS

VILNIETIS portretas
TAIGI ZYGIMANTAS POVILIONIS VISALAIK KURSTO KAD BLOGAS PRAZIDENTAS O GABRIELIUS LANSBERGIS LABAI GERAS SU SIMONYTE PISU ZMOGA

Anonimas

Anonimas portretas
Klyzmos profesorius

Taigi

Taigi portretas
Kaip žmogus gera linkintis, Kremliaus šunaujai po jų Didžiosios Trydos dienos linkiu švelnios klizmos nuo trydos sutinusiems užpakaliams.

Cha cha cha

Cha cha cha portretas
Sausio 13-toji Lietuvai ir jos žmonėms - Laisvės Gynėjų dieną, Kremliaus šunaujai Sausio 13-toji - Didžiosios Trydos diena.

Kawenskas

Kawenskas  portretas
Kodėl šitas senis supuvęs dar ant spaudos!? Ir taip per jį ir jo nedapi.. s...ta anūkėlį begalės problemų....

Kitas klausimas

Kitas klausimas portretas
O kaip tie, kas kursto vyriausybę bei Simą prieš prezidentą? Gal kas iš vyriausybės ir Seimo narių galėtų pasigirti, jog už jį balsavo daugiau rinkėjų, nei už prezidentą, todėl jaučiasi turįs teisę elgtis su prezidentu, lyg su savo pavaldiniu?

KLAUSIMAS

KLAUSIMAS portretas
O gal Seimo ir vyriausybės šviežieji (t.y., nebrandieji) politikai neatlaikė išbandymo valdžia? Kaip rinkėjams, taip ir prezidentui nuo pirmų dienų ant galvos lipo?

Anonimas

Anonimas portretas
DEBILAS

Kęstas

Kęstas portretas
V. Rupšys: kovoti su priešu Lietuvai reikia ir tankų, ir dronų.Dar mokesčių mokėtojų sąskaita mums reikia sušelpti visą mūsų giminę ir prisigaminti daug auksinių šaukštų. (Apie mokslą-studijas-ekonomiką)

taigi

taigi portretas
Vyksta Lietuvoje Europos čempionatas. Vietoj to ,kad pasidžiaugtume, kad tai būtų transliuojama, kad žiniasklaida daugiau rašytų, supažindintų su dalyviais, transliuotų intervių, pilasi rietenos. Jei reikės tai ir Tėvynę bus daug ginančių, bet taip norisi išbristi iš intrigų, ambicijų, nereikalingos neapykantos Landsbergi! Turėk sąžinės prisiimdamas kai kuriuos nuopelnus.

Mateu mateu>kur buvo Vycka

Mateu mateu>kur buvo Vycka portretas
Ansai vis seimo langą atidarydavo ir mūsų,asilų,pastoviai persiklausdavo ar atstovėsim,ar išlaikysim,ar jam jau mieles Pakso šildomu lėktuvu į Lenkiją nešti.

12+++23

12+++23 portretas
senukas mano, kad lietuviai turi būti jo anūkėlio gynėjai. Nieko naujo.

kur

kur portretas
patikslinkite kur buvo Vycka tada 01-13, kažkaip nėra info

kaunietis

kaunietis portretas
Senis turi kiaulės akis, kad drįsta pažvelgti į akis aukų artimiems, kurie padėjo galvas per jo režisuotą tragediją.

Anonimas

Anonimas portretas
kada ateis svente i Lietuva kai Oziam bus PY.

pasigendu

pasigendu portretas
o kur SVETLANOS SVEIKINIMAI, jau seniai nemačiu

profesoriaus

profesoriaus portretas
varda ' dedulei' suteike Maskva uz nuopelnus Jai ir jos kgb. Kai Tauta kabino visus ru dokumentud prie seimo,tai 'dedule' nieko neatsisake ,matyt žinojo partieciu sugrizima ?

Nesupratau

Nesupratau portretas
A del savo varliusybes peergyveni ar del savo Prunzan-Dento?

tai

tai portretas
> slava dur......gal paviešinam KGB archyvus ir kadrinių kgbistų bei agentų sąrašus? Neeeee?

TAI BENT REIKALAI...../

TAI BENT REIKALAI...../ portretas
Rytoj stovės BALKONĖLYJE... šalia ta ,kuri tą dieną buvo LIETUVOS PRIEŠŲ pusėje- Grybauskaitė....Bus įteikiamas apdovanojimas parlamentarui už LIETUVOS NEPRIKLAUSOMYBĖS likučių atėmimą.... AR GALIMA BAISIAU PASITYČIOTI IŠ TŲ , KURIE ŽUVO NUO PRIEŠO TANKŲ , ŠŪVIŲ.... mirė už Nepriklausomą , Pilnateisę , save Gerbiančią VALSTYBĘ..... KANDIDATAI Į PREZIDENTUS JŪS BAILIŲ BAILIAI IR BE GARBĖS.... GERAI ŽINOT KODĖL...... išskyrus gerbiamą profesorių Eduardą Vaitkų , kurį palaiko tie ,kurie stovėjo prieš tankus... po 50 eurų perveda rinkimams.... Nėra partijų, kurios klotų tūkstančius...ir užblokuotas okupuotų žiniasklaidų ,kaip ir visa kita okupuota... VRK nelaiminga net dėl Vaitkaus laikraštuko.... Kalba žmogus ,,nesąmones " ,bet į eterį neleidžia ,kad būtų galima ,, pasijuokti ,,.... Lietuvą ,,veda" pas rusus, bet į kaliūzę nepasodina....

E.

E. portretas
2026 metai bus baisūs metai Lietuvai. Tada pasimatys tikrasis esamos vyriausybės veikėjų ir jiems prijaučiančių veidas ir "darbo" vaisiai.

slava durakam naroda

slava durakam naroda portretas
Paskaičius komentarus iškyla klausimas: kada Lietuva sutiks Putiną su gėlėmis rankose? Nejaugi mano amžiuje?

E.

E. portretas
Taip vadinama vyriausybė ir yra pagrindinė Valstybės griovėja. Tai proputiniškas darinys, sukvietęs į Lietuvą belarusų ir rusų šnipų- diversantų būrius, laukiančius valandos X. Profesorius , lyg prastas muzikantas, negali susitaikyti su savo politiniu saulėlydžiu ir ramiai nueiti nuo scenos. Iš "patriarcho" virsta į klouną :)

smalsutis

smalsutis portretas
kas suteikė profesoriaus titulą?

Cha cha cha

Cha cha cha portretas
Slava našemu kgb spec. agentu.geroiju slava.

nesamones

nesamones portretas
kuria kgb agentai ,kurie yra valdzioje ,ta matome rusijoje gal ta ir svajoja uzsikase 75 metams,ir kas zino ka jie galvoja ir daro ?

Tadas

Tadas portretas
Kupriukas nebuvo valstybes vadovas. Jis buvo seimo pirmininkas.

eina sau

eina sau  portretas
'dedule' dar tvirtai laiko Tevyne su uzkastais 75 metams,o poto jie atsikas su savo rytu partieciais ,eis petys i peti ,nes ,kam jie uzsikase ,kam ????

Anonimas

Anonimas portretas
o priduodam OZIUS ant mesos ! rods iskart pageretu visiem

kokios dar tarybos

kokios dar tarybos portretas
lietuvos nuplyšę gan do nai seniai tas tarybas pervadino sovietais. Taigis lasnzgrybis buvo pirminykas aukščiausio lietuvos sovieto.

Cha cha cha

Cha cha cha portretas
33-is metus Landsbergio šunauja loja ant Lietuvos, lietuvių kiekvieną Laisvės Gynėjų dienąį ir vis tais pačiais žodžiais. Protinis neįgalumas landsberginės šunaujos - akivaizdus ir kiekvienais metais vis didėja.

na

na portretas
visgi, kiek jis gauna pensiju? 5, 7?

iškilmingas minėjimas

iškilmingas minėjimas portretas
O tas kurdupelis vis apie savo familijos problemas

:)))

:))) portretas
sudbergi, nera didesiu grioveju nei tu ir tavo anukas

Klastingas manipuliaorius.

Klastingas manipuliaorius. portretas
Kiekvieną garbingos šventės dieną, visda išlenda kuprotas Monstras ir moko mus gyventi???

Aš sužavėtas

Aš sužavėtas portretas
jis, kaip ir Bidonas jau nesuvokia, ur randasi, ir ką reikia šnekėti

Senukas

Senukas portretas
Už stribų palikuonius/

Senukas

Senukas portretas
Ozio troliai dirba

Pasmirdo

Pasmirdo portretas
Šlyštus narcizas, atgrąsus menkysta.

....../

....../ portretas
CARAS UŽMIRŠO KOKIOS PAREIGOS PREZIDENTO. PREZIDENTAS RENKA IR SKIRIA AMBASADORIUS IR ČIA ANTIVALSTYBININKŲ ,, SAVAS ŽMOGUS " NEREIKALINGAS.... Nagi sumažinkit apetitą vagių gauja , pavogusiems tautos pasirinkimą......niekšeliai......

Cianidas

Cianidas portretas
Nera didesnio valstybės griovėjo,kaip šis išgama

Nepraleido progos

Nepraleido progos portretas
Nazarbajevas, atsiprašau Landzbergis pasibėdavoti dėl savo Anūko... Štai kas svarbiausia La familijos partijos įkurėjui asmeniniai ir tik su tuo susiję reikalai. Tai gal Sausio 13-osios dienos išvakarėse galima patylėti.

Senukas

Senukas portretas
Už didinga eskadrile Loretos vardu !

Anonimas

Anonimas portretas
Senuk, gal Jūs jau baikite tą žolę pešti, nes ne tik arkliai, bet ir eskadrilės vaidenasi :)

Senukas

Senukas portretas
Už Lietuvos kariuomenės eskadrilę !

Pastebejimui

Pastebejimui portretas
Šlykščiai užverbavot nera kuo dziaugtis

Kreipimasis i Vytauta

Kreipimasis i Vytauta portretas
Buves kariuomenes vadas pasake kad Lietuvos kariuomene stipreja bet kaip yra su lektuvais??? Kokius jie ten mokslus baive Amerikoj?

pastebėjimas

pastebėjimas portretas
Naujuosius neokumunistus , žydruosius komjaunuolius ir kgb profesoriaus slapyvardžiu "dėdulė" garbintojus lengva nuraminti. Pasakai, viešinam KGB archyvus, viešinam kgb kadrinių darbuotojų ir agentų sąrašus ir pasigirsta suirzęs inkštimas, vapėjimas apie vatnykus bei kremlinus :)

>>>... \\\\\.../////

>>>...  \\\\\...///// portretas
>Jis su Rusija ranka rankon dirba,dirbo ir dirbs,KGB nemirtinga.

pastebėjimas

pastebėjimas portretas
> SENUKAS. Tupolev durys neiškrenta, bet Boing laigai iškrenta. Kaip ten spartan laikosi, gi šrotas surinktas iš trijų senienų :)

Cha cha cha

Cha cha cha portretas
33-is metus Kremliaus šunauja keikia Laisvės Gynėjų dieną bei Landsbergį ir vis tais pačiais žodžiais. Protinis neįgalumas Kremliaus šunaujos - akivaizdus ir kiekvienais metais vis didėja.

Senukas

Senukas portretas
Vata, turiu jus pagirti, Tupolevo durys neiškrenta, kaip jie mus gins?

SKAITOVAS

SKAITOVAS portretas
Šis zmogiūkštis niekada neturėjas nei savigarbos sau ,nei kitiems.Tai invazinis juodasis parazituojantis vabalas.,kuris nesugeba nieko sukurti ---tiktai ardyti ir griauti.Tokius reikia izoliuoti iš civilizuoto pasaulio ir duoti Laisvę ir Ramybę valstybei.

...

... portretas
Senas ozys tauta skaldo ir karo nori su Rusija

Lietuva

Lietuva  portretas
nepriklausoma, demokratinė valstybė, užėmusi svarbią vietą Europoje, gyvenimo lygiu neatsiliekanti nuo panašaus likimo šalių. Kas belieka Kremliaus pakalikams- keiktis, meluoti, šmeižti Asmenį tame procese atlikusį pagrindinį vaidmenį, nepabūgusį pavojaus valandą, atvedusį Lietuvą į laisvę. Kremliaus pakalikai mano, kad jų keiksmažodžiai paveiks daugiau, kaip okupantų tankai.

Cha cha cha

Cha cha cha portretas
Broilerizmo troliai siaučia ,reikia kažkaip savo raudonuma parodyt kaip sovietams padlaižiavo.

Ka ka

Ka ka portretas
Vatansbergis kremliaus snipas.

tam--,,taigi,,--isspjauk is snukio Ozio

tam--,,taigi,,--isspjauk is snukio Ozio portretas
kule...nustosi ciaudet ir bezdet.

Taigi

Taigi portretas
Laisvės Gynėjų diena Putino pridurkams - čiaudėjimo, bezdėjimo ir kitų negalavimų diena.

Anonimas

Anonimas portretas
Ozio Bandai ateina paskutinioji ! skubes prakisti visokias nesamones . o reiketu NACIONALIZUOTI paprasciausiai is tos oziu bandos ....

To >> pritarėjui

To >> pritarėjui portretas
"šauklys" tai ne "vedlys"; ar jauti skirtumą?

Jukš, Landsbergi su savo pakalikais į savo tvartelį

Jukš, Landsbergi su savo pakalikais į savo tvartelį portretas
teškenkitės srutomis ten, kur jums ir vieta.

Liūdna

Liūdna portretas
tiesa,kad konservatoriai panašūs į snų laikų komunistus,kurių šūkis buvo - viena partija,viena tiesa,jei pas mus žmogus kuriuo nors klausimu turi kitą nuomonę negu jie,tai iškart pavadinamas kremliniu,putinistų ir t.t.

Taip taip

Taip taip portretas
Lietuvos žmonės, tauta yra tikrieji Laisvės gynėjai, ir jie šiuo metu yra Seimo rūmuose ir spaudžia ranką prof. V.L.

Cha cha cha

Cha cha cha portretas
Mūsiškei Kremliaus šunaujai atėjo Didžiosios Trydos diena. .......Litvinai kalti sugriovę Tautų Kalėjimą - Sovietų Sąjungą, o svarbiausias kaltininkas Landsbergis.

Cha cha cha

Cha cha cha portretas
2024.03.13 jubiliejus Įkurta KGB sekta sueina 75m.Koncervastribiai turėtu švest savo dieną.

Viena

Viena portretas
baisiausiu nelaimiu! Ir ne tik Lietuvos...

senas triperis atsilygina Nausedai

senas triperis atsilygina Nausedai  portretas
nes nauseda jy prezidentu padare-- 30 metu kaulino , kaulino , bet net grybauskaite jo iki prezidento lygio nebuvo pakelus ...siaip suleris ,intrigantas, aferu kurejas , rusai puola isterijos kurejas , tautos kirsintojas...

Taigi

Taigi portretas
Šlovė raudonam sovietiniam draugui profesoriui jo dėka negailėdamas jėgu sveikatos statė raudona komunizma.

pritariu

pritariu portretas
> ( BE ABEJONĖS) Be abejonės Lietuvos bei tautos laisvės šauklys buvo Ozolas, o šitas kgb kirminas tik uzurpatorius ir intrigantas. p.s. visose valstybėse nesant prezidento faktinis valstybės vadovas yra premjeras, bet kai tauta kgbisto nerenka, tai pats sau karūną užsideda, apie nepotinį anūkėli apskritai nėra žodžių.

Palinkėjimas

Palinkėjimas portretas
Visus su Sausio 13-tąja - Laisvės gynėjų diena!!! ........Geros dienos ir geros nuotaikos!

M

M portretas
Taigi tėvuk,didziausi griovejai t.y.anukelis tavo su visa partija konservatorių,tai kas dabar bus?

Be abejonės

Be abejonės portretas
Jis - XX amžiaus Lietuvos Vytautas Didysis ir pavergtos lietuvių tautos Mozė, sumaniai ir principingai išvedęs tautą iš Sovietų imperijos vergovės. Niekas geriau už jį to vaidmens tuo metu ir tomis sąlygomis nebūtų atlikęs. Politiko, šachmatininko, intelektualo savybės jo asmenyje sudarė darnią vientisą jungtį, kurios dėka jo žodis ir veiksmas organizuotai trupino į šipulius pačius melo imperijos pamatus;

va va.. uzslaptinta 75 metams KGB smekla

va va.. uzslaptinta 75 metams KGB smekla portretas
islindo is urvo tvartelyje ir tare ;-tie kurie sika ant musu ir svedisko banko statytinio LGBTQ ,,,geroviu kurejo,,, tie sika ant manes ir mano vyriausybybes....

tiesa

tiesa portretas
Anukelis turetu sedeti uz padaryta zala Lietuvai, gerai kad prezidentas patrauke anukeli nuosalin, kol dar didesnes zalos nepridare. Visi investuotojai planave investuoti Lt dejo i kojas kuo tolyn. Si vyriausybe baigia sugriauti Lietuva...

Versijos

Versijos portretas
UK apribojo komentarus spaudoje ir nusilpo Lietuva laisvesne šiuk požiuriu, vatoliandas išvis provalas

As

As portretas
Kazkas naujo , kad leido komentara rasyt.net pasimeciau, nebezinau ka rasyt....

To visi žino

To visi žino portretas
Nesuprasi kas yra laisvas žodis narve užauges

visi žino, kad

visi žino, kad portretas
Lietuva MOKA DIDŽIULIUS PINIGUS už kažkokias klaidas ŽYDAMS , o Žemaitaičiui net leido partiją sukurti . Nebepagaunu , kur ČIA dabar dedasi?

Puslapiai

Galerijos

Daugiau straipsnių